Pozdrav! Ja sam Ford![]()
Pozdrav! Ja sam Ford![]()
Dobar dan!Ja sam Guc.
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
a svi zajedno, cinimo UPH![]()
Aj nebudi skrt!![]()
Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...
meni vise daje na ford Ka
![]()
Forde dobrodosa
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
Sta ti je Alan
vozili se mudraci u drvenoj kaci sna?žna bura u more ih baci
Hvala prijatelju!!!Evo novi sam na forumu pa to ide malo usporenije.
?*ta da ka?žem,ovo mi je sve novotarija pa dok se malo priučim.Uglavnom uključio sam se jer mi treba ukrcaj pa ako ??ta zna?? javljaj.Pozzzz
Ovaj je jedinstven i ne izlazi iz mode.Pozzz
Ako me pozna?? ja sam taj stari Ford!
Posljednje uređivanje od Ford : 07-08-2011 at 07:40 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
znaci samo si se zato ukljucia inace ko jebe sve drugo. NIje ti dobar pristup prijatelju nikako.Takvi se tesko ukrcaju ( daj boze da se varam) ali takav pristup ti nije dobar ne samo ode nego opcenito. Jer ima tisuce ljudi doma koji bi se ukrcali ali citaju i traze i na kraju krajeva ne recu u svom drugom postu da su se ukljucili samo jer im treba ukrcaj.
Po meni ces najvise doznati iz citanja pa stoga uzmi vrimena i citaj sta vise ode po forumu i onda pitaj kad vidis da nema odgovor na nesto sta ti triba
Pozdrav i sritno di okrenia da okrenia![]()
Forde momcino,samo ti nama reci u kojem svojstvu bi se najradje ukrca pa cemo pocet radit na tebi kad prodju vrucine
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
Bit ce i posla i para ne brini.
Nego, sto ti dodje onaj glumac Harrison?
Ako si cita po forumu a kazes da jesi onda si vidia i da se ljudi predstavljaju ovako i da smo im uvik spremni pomoci. Ali kad vidis da se ljudi predstave kao ti onda vidis i da im se na prvu rece da je lipo kad dodes u tudu kuci se predstaviti i jos ako je tebi potrebna pomoc onda i uljudno napisati koju besidu a ne odma dosa sam jer mi triba posao. Pa sad ti misli da sam ja grub ali ja mislim da si ti grub i sad smo jednaki po tom smislu diljenja grubosti
Ja sam tebi rekao i maloprije zelim ti sricu di god okrenia da okrenia te sam ti ukazao na tvoju pogresku a ti si to svatio kao grubu igru. PA dobro ti shvati kako zelis ali pomoc je potrebna tebi a ne meni i stoga mislim da u ovoj igri gubis ti a ne drugi useri.
Jos jednom ti ponavljam zelim ti sricu i start iznova jer ako si iskusan ( a kazes da jesi) onda i shvacas da lipa ric otvara svaka vrata i daje ljudima prednost u samom startu, a ako si shvatio da ces na ovom situ-u naci vise pomoci od ljudi od struke nego igdi drugo onda vjerovatno kuzis da triba i igrati po pravilima po kojima se igra ta ''igra''
Lip pozdrav
Forde vrati se, nemoj bit Taunus. Ima ovde dobrih ljudi, nisu svi ko Dalmos.
Reci di bi se ukrca pa da pocmemo rijesavat, a ne gubit vrime tipkajuci.
Pretpostavljam offshore ili koji LNG da bi bio dobar za pocetak?
Posljednje uređivanje od Off : 07-08-2011 at 08:44 PM
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)