Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/16
    Kadet
    Datum registracije
    Jun 2011

Smile pozz od nadam se buduceg pomorca....

Ja sam ove godine zavrsio pomorsku skolu u bakru, i sada imam jedno pitanje za vas pomorce koji jos plovite. Na koju kompaniju bih se mogao ukrcati kao deck cadet sa samo zavrsenom srednjom skolom. U skoli sam bio odlican ucenik i imam sve brevete potrebne za ukrcaj osim GMDSS-a.. Pomozite mi ako mozete sa svojim savjetima.. Hvala

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

denise prvo dobro dosao ne znam zasto udaras dva posta ovakav isti je u temi pomorsko zakonodavstvo ???to sto si odlican ucenik je za pohvalu ali ti malo vrijedi jer srednja je srednja i nije ti bas prednost,uglavnom da skratim salji aplikacije na nase kompanije a ako tko ima kakvu drugu ideju ne vjerujem da nece pomoci
    Life is too short to remove usb safely

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2011

Početno

a novi sam tu pa se nisam jos snasao kako treba na ovom forumu...

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Daj neka neko iskopa onaj bilicev vodic za pocetnike pa neka posta.Ja se s ovom trazilicom ne snalazim uopce.
    Denise dobro dosao. Je li jos dijele u skoli pohvalnice za odlicne djake?? I reci mi onako usput sto hebu odlicni djaci?

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Denise evala..
    Ne znam za??to ?želi?? na brod odmah posli srednje, i neću ulazit u tvoje razloge, ali znaj da si bez vi??e ??kole gola voda, ??to bi se reklo to ti je tanko ko kora za burek..
    Odlika??i ne prolaze ba?? u ovome svitu, radije zavr??i vi??u pa se krcaj, sve iole ozbiljne kompanije krcaju kadete od kojih mogu očekivat da budu senior časnici, sss se tu ne uklapa, kao i obećanja tipa zavr??it ću vi??u naknadno.. ovde ima ljudi ??ta su predali sad papire za vi??u zajedno sa doznakama za dentjere i ortopedska pomagala..
    Toliko o zavr??avanju ??kole..
    A sad pamet u glavu..

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dobro dosao

Moj savjet ti je da upises visu skolu a nakon toga da krenes s savjetom naseg Ivana naravno ako je brod tvoj konacni put

evo ti ode http://www.pomorac.net/forum/vjezben...o-ukrcaja.html
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 06-26-2011 at 12:41 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

prika dobro dosa,

dobro ti govore ljudi tu,samo moj ti je savjet da ipak odes jedan brod da vidi sto je to,i jeli mozes-iako ne sumnjam-govorin ti to iz razloga sto iman prijatelja sa polozenom visom pomorskom,dosa na brod iskrca se nakon misec dana,jer nije moga smislit brod i sve sto se doticalo njega,evo ga radi sad u zg u brodarskom institutu-4500kn-i zali sto nije odma upisa neki drugi faxs,zato ti je bolje provat ako ti se ne svidi uvik mores upisat stogod drugo......
    Posljednje uređivanje od crta zara : 06-26-2011 at 05:31 PM

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od crta zara Vidi poruku
    prika dobro dosa,

dobro ti govore ljudi tu,samo moj ti je savjet da ipak odes jedan brod da vidi sto je to,i jeli mozes-iako ne sumnjam-govorin ti to iz razloga sto iman prijatelja sa polozenom visom pomorskom,dosa na brod iskrca se nakon misec dana,jer nije moga smislit brod i sve sto se doticalo njega,evo ga radi sad u zg u brodarskom institutu-4500kn-i zali sto nije odma upisa neki drugi faxs,zato ti je bolje provat ako ti se ne svidi uvik mores upisat stogod drugo
    Svaka ti valja.. dodu??e u moje vrime se i??lo između 3 i 4 srednje ka ??picfajer misec-dva.. odma se vidilo, ili jesi ili nisi..

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2011

Početno

zato i idem na brod da vidim kako je to i da li je to za mene...e samo da vas pitam...moram li lijecnicki za izradu matrikule biti napravljen gdje me oni posalju ili ga mogu obaviti bilo gdje...
    Posljednje uređivanje od denisdespot : 06-26-2011 at 01:01 PM

asistent gumball3000 avatar
    Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    dorian hellas s.a.

Početno

dobro nan do??a!
    NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

Ljecnicki za matrikulu mozes napravit bilo gdje,tamo di je jeftinije,ali gledaj da ti je priznato od kapetanije(mislim da ima neka lista tamo izvjesena),a ovo sto se tice faksa bilo bi dobro upisati sada ali ipak mozda bolje kao sto su kolege rekle probaj malo lamarin osjetit da vidis dali ti je to to...i dobrodosao na forum....
    Posljednje uređivanje od maler : 06-26-2011 at 02:39 PM

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

dobro dosa,
    s obzirom da si odlican i svjez iz skole,ako das klasu i napravis 36 miseci ka oficir na brodu,moces polagat ovi 6-mjesecni kurs ubrzane vise koji kosta 65000kn i to bi triba proc bez problema,a usput ces vidit jeli ti pase brod,

u trazilici nadji bilczw postove,jedan od njih je za asistente,prilicno iscrpan i sve ce ti rec

Kadet
    Datum registracije
    May 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od crta zara Vidi poruku
    prika dobro dosa,

dobro ti govore ljudi tu,samo moj ti je savjet da ipak odes jedan brod da vidi sto je to,i jeli mozes-iako ne sumnjam-govorin ti to iz razloga sto iman prijatelja sa polozenom visom pomorskom,dosa na brod iskrca se nakon misec dana,jer nije moga smislit brod i sve sto se doticalo njega,evo ga radi sad u zg u brodarskom institutu-4500kn-i zali sto nije odma upisa neki drugi faxs,zato ti je bolje provat ako ti se ne svidi uvik mores upisat stogod drugo
    welcome

dobro ti govore ljudi tu,samo ti isto aj na visu 2 godine jer se bez dobre veze neces nigdi ukrcat ni taj jedan brod

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

prika moj ovi sta te strase sa vezama vezicama-viruj mi za kadete nema problema,samo triba uzet sta ti se nudi,i nemoj se ogranicavat na tankersku i atlansku nego sibaj aplikacije po internetu zovi u sve agencije i popricaj s njima obavezno in posalji cv,mozda ces malo pricekat ali ces upast a kasnije nakon dva tri broda,naravno ako budes tija plovit,imas svega i svacega i dobrih i losih brodi,i dobrih i losih ludi,i love i smija i suza....a onda ces i sam ocijenit jel ti se isplati upisivat faks,kad vec imas ovi program,kad udemo u uniju mores proc i jeftinije vani i tako

ponavljan vidi jeli to za tebe,ja san za faks izgubija para i para,nisan ga zavrsija,a prosa san bolje nego cila moja generacija

ovaj nas tecaj sutra dan kad budes upisiva faks(na kojem neces nista naucit sto nisi naucija pogotovo nakon broda)ti se isto prizna i samo nastavis na faks,stari da nema ovog tecaja mozda bi ti i savjetova drukcije ali sad kad je tecaj tu-KO HEBE FAKS

milenijski fotograf Patayuta avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Music shop "? kembe"

Početno

Pozdrav, slusaj ljude, upisi visu, tesko ka nautika sa srednjom, nazalost tako je. a mos paralelno i trazit ukrcaj (pa zamrzni godinu ako uleti), ako ne onda bar da im "udjes u usi".

Citiraj Prvotno napisano od denisdespot Vidi poruku
    ..moram li lijecnicki za izradu matrikule biti napravljen gdje me oni posalju ili ga mogu obaviti bilo gdje...
    e ipak pitaj u kapetaniji di se sve moze napravit lijecnicki, jer do cega smo dogurali izgleda da bi ga i u prvoj mesnici moga ucinit - samo ispljuni pare
    Born in Croatia

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2011

Početno

hvala vam svima na savjetima...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •