DOLAZIM IZ RIJEKE ,CAPO. JOS UGOVOR ILI DVA I RAZMISLJAM O ODLASKU U MIROVINU TOCNIJE NAKON 31g PLOVIDBE .FORUM MI SE DOPADA JER IMA INTERESANTNIH TEMA ZA PROCITATI A I ONIH ZA DOBRO NASMIJATI SE .
POZDRAV SVIMA
EMERIK DOMIJAN ...
DOLAZIM IZ RIJEKE ,CAPO. JOS UGOVOR ILI DVA I RAZMISLJAM O ODLASKU U MIROVINU TOCNIJE NAKON 31g PLOVIDBE .FORUM MI SE DOPADA JER IMA INTERESANTNIH TEMA ZA PROCITATI A I ONIH ZA DOBRO NASMIJATI SE .
POZDRAV SVIMA
EMERIK DOMIJAN ...
dobro dosli,najlipse se nasmijat,a jos kad bi upoznali koje ode,nebi stali
Dobro dosli Emerik. Na kojoj ste firmi? andam se da cete mladima dati koji koristan savjet na njihove upite. Forum je namjenjen pomaganju pomorcima Hrvatske i pomaganju mladim ljudima da se bolje snadu u poslu koji je pred njima. Srdacan pozdrav i do pisanja
a za nas u godinama da in pomognemo,sami medjusobno kontaktiramo i usput se i dobro zabavimo
inace,Dalmos van je jedan puno dobar mladi momak koji je sve ovo i poceja
aloha domijan![]()
BLACK IS BACK
Posljednje uređivanje od emerik : 06-04-2011 at 01:39 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
evala capo ,pozdrav i jos bolje nas nasaaa!!![]()
jeli ja znan zlikovca?
??ivija Kapo!
Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...
Capo dobro dosli na misto di se svi skupljamo!
Nadan se da ce te savjetima i prijedozima pomoci mladima i udruzi da nade kvalitetna rjesenja u svin problemima koji nas muce.
Dobrodo??li kapo !![]()
Siempre drito
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)