zovem se ivan, iz opuzena sam, imam brodicu od 6m i volvo sterndrive, navego sam dugo godina ali sam zadnjih 10-tak godina na kraju
zovem se ivan, iz opuzena sam, imam brodicu od 6m i volvo sterndrive, navego sam dugo godina ali sam zadnjih 10-tak godina na kraju
Živija ivane. Nego kako imaš brodicu od 6 metri ja bi reka da ti još navigaš samo malo minijaturnije.![]()
Posljednje uređivanje od još jedan pomorac : 05-27-2011 at 07:44 PM Razlog: nešto san falija
Zdravo Ivane iz Opuzena.Mislim da si ti sretniji sa svojom barkom nego mnogi na najvećim brodovima svijeta.![]()
...da se doma vratim molim Boga
Dalmaciju di??en misto zraka
??iv bija Ivane![]()
Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...
Dobro Do??ao Ivane!!
Moje ime nije Davorin Bogović , a ovo sve oko mene je crno-bijeli svijet .
i da nadopunim...kapetanski sam polozio 81-ve godine u kapetaniji u gruzu, navego na atlantskoj,mediteranskoj, jadroliniji, u atlasa, kod privatnika, na austrijancu, safmarine, fincu (vozio balvane po baltiku) i zadnje dvije godine na temzi prije nego sam objesio matrikulu o klin(2001).vise ne navegam, ne mogu i da ocu, jer su mi svi breveti istekli. na ovaj sam forum naiso slucajno trazeci nesto u vezi lijecnickog u nas. eto da imate o cemu pisat a ne samo o brodici.
koja je ovo kamuflaza a ja mislio da je iz gruza.............pozzz i dobrodosao
Pozdrav kolumbiji![]()
Dajte treći molin vas
Dobro dosli, imate li mozda kakvu zelju? Pitanje? Samo izvolite.![]()
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)