Evo pratim forum vec duze vrijeme nesto manje od godinu dana, pa evo tek sam se danas sjetio predstavit :/
u najkracim crtama, učenik iz Rijeke koji zavrsava srednju pomorksu skolu u Bakru i u potrazi za kadeturom
Evo pratim forum vec duze vrijeme nesto manje od godinu dana, pa evo tek sam se danas sjetio predstavit :/
u najkracim crtama, učenik iz Rijeke koji zavrsava srednju pomorksu skolu u Bakru i u potrazi za kadeturom
Cijeli ?život je ??kola, nekad te?ža nekad lak??a. Da mogu cijeli ?život bi učio samo.
Welcome!![]()
"... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo dr?žavu, vidit ćete kako tek na??i kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najte?že će i najgore biti kad nas na??i budu krali te prodavali svjetskim j***vjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerje??ivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
Bruno Bu??ić
Dobrodosao![]()
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
hvala svima
stoji slika na kompu duze vrijeme.. Pa ono hrvatski forum, hrv. učenik-pomorac pa neka bude i hrv. slika![]()
Posljednje uređivanje od Jurica : 05-23-2011 at 06:49 PM
Cijeli ?život je ??kola, nekad te?ža nekad lak??a. Da mogu cijeli ?život bi učio samo.
Bok pomorci i oni koji to budu i zele bit...pozdravljam od srca...zovem se Vlado..iz Ivanić-Grada sam blizu Zagreba ...zanima me bilo kakav posao jer ovdje vise je za popizdit,inace sam vodoinstalater al trenutno radim na kako se kaze "lopati",sve i svasta na gradjevini..voda,struja,zidarija..ustvari vec dve godine pokusavam kao painter ili roustabout na platformu ali nikako da uspijem pa evo da vidim kako stoji situacija s brodovima,iako vidim da je i tu tesko cak i iskusnima upast..i eto..tako da sam se pridruzio i ovdje, iako citam ovaj forum vec podosta i bas mi se svidja kako ekipa pomaze pri informacijama...eto da ne duljim..sve pozdravaljam jos jednom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)