Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
    Učenik pomorske ??kole Jurica avatar
    Datum registracije
    Aug 2010
    Primorsko-goranska(vi??e goranska) ?županija
    Firma
    Nezaposlen, učenik

Početno predstavljanje

Evo pratim forum vec duze vrijeme nesto manje od godinu dana, pa evo tek sam se danas sjetio predstavit :/

u najkracim crtama, učenik iz Rijeke koji zavrsava srednju pomorksu skolu u Bakru i u potrazi za kadeturom
    Cijeli ?život je ??kola, nekad te?ža nekad lak??a. Da mogu cijeli ?život bi učio samo.

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2010

Smile

Welcome!
    "... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo dr?žavu, vidit ćete kako tek na??i kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najte?že će i najgore biti kad nas na??i budu krali te prodavali svjetskim j***vjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerje??ivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
    Bruno Bu??ić

Caponord zlikovac avatar
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    KGJS/SKS

Početno

A odkud 4. Pauci ?

Citiraj Prvotno napisano od Jurica Vidi poruku
    Evo pratim forum vec duze vrijeme nesto manje od godinu dana, pa evo tek sam se danas sjetio predstavit :/

u najkracim crtama, učenik iz Rijeke koji zavrsava srednju pomorksu skolu u Bakru i u potrazi za kadeturom
    BLACK IS BACK

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Welcome mladi Pauce
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Dobrodosao
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Učenik pomorske ??kole Jurica avatar
    Datum registracije
    Aug 2010
    Primorsko-goranska(vi??e goranska) ?županija
    Firma
    Nezaposlen, učenik

Početno

hvala svima
    stoji slika na kompu duze vrijeme.. Pa ono hrvatski forum, hrv. učenik-pomorac pa neka bude i hrv. slika
    Posljednje uređivanje od Jurica : 05-23-2011 at 06:49 PM
    Cijeli ?život je ??kola, nekad te?ža nekad lak??a. Da mogu cijeli ?život bi učio samo.

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2011

Početno

Bok pomorci i oni koji to budu i zele bit...pozdravljam od srca...zovem se Vlado..iz Ivanić-Grada sam blizu Zagreba ...zanima me bilo kakav posao jer ovdje vise je za popizdit,inace sam vodoinstalater al trenutno radim na kako se kaze "lopati",sve i svasta na gradjevini..voda,struja,zidarija..ustvari vec dve godine pokusavam kao painter ili roustabout na platformu ali nikako da uspijem pa evo da vidim kako stoji situacija s brodovima,iako vidim da je i tu tesko cak i iskusnima upast..i eto..tako da sam se pridruzio i ovdje, iako citam ovaj forum vec podosta i bas mi se svidja kako ekipa pomaze pri informacijama...eto da ne duljim..sve pozdravaljam jos jednom.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •