Pozdrav kolege pomorci,
Registrira sam se na forum prije malo vise od dvi god , a tad sam se i predstavio.Bio sam aktivan koji misec, razmjenjiva iskustva sa par ljudi ode (tad je posjetioca foruma bilo puno manje), a na prosvjedu nisam moga bit jer san isa na brod. Nakon toga dosta vrimena nisan proviriva na forum, a ako bi i svratia nisan se logira nego sam onako ciria ko gost sta se desava. Pravog razloga zasto se nisan uclania u udrugu i nema, osim moje linosti da ispunim prijavnicu i uplatim. Za par dana bi triba doma tako da cu do petka i ja postat clan. Ukoliko ne postanem clan ,molim nadlezne institucije da mi zabrane pristup forumu u krugu 200m.
Eto posto me nije bilo dugo bia bi red da ponovin par rici o sebi - Iz splita sam, 26 ipo god, sekondo palube /DPO .Pocea sam na kontenjerima , odredia kadeturu i ugovor za terca i onda upa na offshore di sam zadnjih 5 god skoro. Prva firma je bila Bourbon, godinu dana na supply u angoli i god ipo na MPSV u Nigeriji. Zadnje dvi god sam u north sea , na pipe layer-u i sad na DSV. Ukoliko kome treba informacija i ako mogu pomoc nek se obrati. Pozdrav.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
zivija