Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/19
    Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno sezonski posao-turisticki brod ili ribarica

evo posto nisam naisao na ovaj thread, otvaram ga jer sam i sam zainteresiran nac neki posao preko ljeta na turistickim brodovima ili ribaricama, kocama ili plivaricama..
    Ako netko zna gdje bi se moglo nac takav posao, bio bih mu zahvalan da se javi ili makar da napise kako mu je bilo ako ima iskustva u tome...

2nd Mate
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Chevron

Početno

trabakuli su zakon,prošle godine su me zvali ako imam nekog za trabakule priko lita ali nisan uspia nikog naci,pitat cu ti tamo u krilo pa ako ko bude trazia javin ti.pozdrav.

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Marine
    Ako ces vec birat izmedju koce ili ti ga ribarice i turistickih onda radje ajde na turisticke jer ces bar lipo navigat od skoja do skoja i mozda kresnit koju madjaricu ili cehinju, a na koci ces kresnit samoga sebe. Mares ti je lipo odgovoria, kriljani su ti broj jedan u hr sta se tice jedrenjaka i mozes nac cak placeno priko cile godine.

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

@zapa - samo san ceka kad ces se javit na ovu temu, a 'ebiga kad imas informacije iz prve ruke;-)
    Zaboravija si mu rec da ce lipo i friskini vonjat na koci, dobro mozda i nece bas puno ako uleti na koju tipa "Ribolovac".
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@Offshore1975
    znaci zapa je isto Soltani.Pa koliko Vas ima jebote koliko Vas ima?

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

ma isao bi ja samo sezonski, bilo sta, ribaricu sam spomenuo jer imam neke kontakte s obzirom da radim na veletrznici ribe ali trenutno ne treba ljudi sta sam ja pitao...
    a za na trabakule ili slicne "jedrenjake" sam cuo da se tesko uvalit, a meni treba lova jer planiram poc na brod u 9-10 mjesecu kao kadet (ako se uspijem ukrcat s obzirom na situaciju), za napravit dokumente, vizu i ostale papire...btw, D2 imam, samo treba matrikulu dat da se napravi a to je zacas gotovo..ponavljam ako netko ima kontakte ili veze za sezonski otic nek se javi

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Off Shore
    Dok su Soltani okolo navigavali sa njemicama, Kriljani su grcali u sarbunu i molili boga da im Aran ne crkne

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

@Frankie - nisam bas siguran, mozda je samo clan Solta Fun Cluba.
    @zapa - a, oni na rivi su molili Boga da sta vise sarbuna stane u damper ;-)
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

Citiraj Prvotno napisano od marin Vidi poruku
    evo posto nisam naisao na ovaj thread, otvaram ga jer sam i sam zainteresiran nac neki posao preko ljeta na turistickim brodovima ili ribaricama, kocama ili plivaricama..
    Ako netko zna gdje bi se moglo nac takav posao, bio bih mu zahvalan da se javi ili makar da napise kako mu je bilo ako ima iskustva u tome...
    Raspita san se danas i nasa nekoga kome triba mornar. Moj broj ti je na PM pa se javi

prvi makine pomorac95 avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    golar

Početno

Meni ne gori pod nogama ali bi isto volija poć na tunaru čisto iž gušta jer sam bija dva lita i mogu ti reći da se nebi minja sa kriljanima ža nežnam koje čehinje.Nemore ti niko platiti onaj krik galebova sa jabuke a kad nestane vina full speed na svetac,kad je bura via komiža u kad je jugo kornati ili primošten,rogožnica...Iako sam na permanentu volija bi poć pa ako neko triba šofera(kapa) ža žamjenu neka žove jer mi baš fali onaj adrenalin kad tune žaokaju ili oni fumeri....

Clan posade North avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    World Wide

Početno mornar

Citiraj Prvotno napisano od marin Vidi poruku
    ma isao bi ja samo sezonski, bilo sta, ribaricu sam spomenuo jer imam neke kontakte s obzirom da radim na veletrznici ribe ali trenutno ne treba ljudi sta sam ja pitao...
    a za na trabakule ili slicne "jedrenjake" sam cuo da se tesko uvalit, a meni treba lova jer planiram poc na brod u 9-10 mjesecu kao kadet (ako se uspijem ukrcat s obzirom na situaciju), za napravit dokumente, vizu i ostale papire...btw, D2 imam, samo treba matrikulu dat da se napravi a to je zacas gotovo..ponavljam ako netko ima kontakte ili veze za sezonski otic nek se javi
    Bok

pogledaj na www.posao.hr pod nickom mornar...ima?? neke poslove..pozdrav i sretno

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

ovim putem se zelim javno zahvalit Turistu koji mi je pomogao i prakticki nasao posao po ljeti na jedrenjaku...puno pozdrava "kolega"

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

Fala, sad san se zacrvenija. Samo nek tebi tamo bude dobro i drago mi je da je jos neko nasa posal zahvaljujuci pomorac.net

Posljednje uređivanje od Turist : 04-28-2009 at 12:55 PM

Banned
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    Splitska Plovidba

Početno

Evo da uletin...
    Jel ko zna koga da mu triba covik na turistickom brodu sad za sezonu??
    Odma iden!

kado
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    M/Y Rasselas

Početno

stvarno ako netko zna vrlo rado bih i ja a ne konobarit po kafanama

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

pozdrav.ta?žim posao na plivarici rijeka ili okolica.ako ima neko broj ili kontakt bio bi zahvalan.pozdrav

3.Casnik MarinST avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Neznam zasto su svi izbirljivi za poc na brod, pa ni prvih par godinea nema para, ima i baustele bit ce i za D2 i matrikulu...lipo je ic na turisticki brod al ne triba birat pogotovo ne sad
    ...vrime ide, ne čeka nikoga, ni čovika ni Boga...

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Za sezonske poslove triba trazit priko zime i najdalje treci i cetvrti misec. Jedrenjaci i ovi sta imaju ronioce pocinju sezonu posli Uskrsa i tad je kasno za trazit posadu.

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Trenutno u autozubaku na jahti

Početno

Citiraj Prvotno napisano od linus Vidi poruku
    pozdrav.ta?žim posao na plivarici rijeka ili okolica.ako ima neko broj ili kontakt bio bi zahvalan.pozdrav

Pozdrav!

Imas u burzi pd cetvrtka, "Ugor" trazi ribare pa vidi.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •