Pozdrav svima, navegam vec 5g na maloj obalnoj ko timunjer, mislim sad poc na dugu pa me zanima kakve su place timunjera na nasim i stranim kompanijama?
Pozdrav svima, navegam vec 5g na maloj obalnoj ko timunjer, mislim sad poc na dugu pa me zanima kakve su place timunjera na nasim i stranim kompanijama?
ap bulk 1477 â??
ap heavy lift 1534 â??
ap obalna 1281 â??
Life is too short to remove usb safely
jeli na ap placeno mirovinsko i zdravstveno?
@mladeno
Ovo su vjerovatno plaće na Atlanska Plovidba?!
Da li su oni vratili vapore pod našu zastavu? A ove gore plaće - da li je posebno plaćeno zdravstveno i mirovinsko od kompanije ili ljudi moraju to sami platiti iz ovih gore pomenutih svota?
Kada sam jednom aplicirao na Atlansku - reče mi Radić - "hajde napravi liječnički, kostati će te 1.000,00 kuna". Već smo se bili uprijateljili tokom intervjua, tako da smo bili na "ti", pa sam ga zapitao - "znači cijelo vrijeme si se ćosao samnom?"
Zatjem sam otišao na samaljot za Moskvu.
Ali, onako nije loš čovjek, gospar Radić!
.
Posljednje uređivanje od Gavran Mile Selimir prof. : 04-20-2009 at 09:06 PM
@Mateo
Ako vec mislis ic na dugu mozda bi ti bilo bolje nekako zavrsit srednju pomorsku i bit neki terco za pocetak ako mislis navigat ubuduce jer na strancima ti i nije bas neka ponuda za nase timunjere. Pogledaj malo po forumu i nac ces tema vezano sta te zanima.
jadroplov 24xx usd + plate mirovinsko i zdravstveno
No??tromo kuverte, 18 godina iskustva. Zadnja kompanija MSC, po??lo sve u pm.
Znate i sami situaciju. Tra?žim ukrcaj, ako netko zna ne??to dobro, neka javi. Hitno je!
Hvala u naprijed.
moga si sacekat jos koji dan pa mu na godisnjicu odgovorit
Evo nesto za timunjera:
We are looking for AB's to join fast ferry on the Portsmouth - Le Harve route. This is a seasonal position starting March until October 2010. Excellent employment package. Positions are walk on/off as there is no accommodation onboard.
http://www.clydemarine.com/jobs/cmr_...rtPoint=1#4624
Aj Aj nemoj tako o čoviku..Bija bi lud da navigaje za manje novce-ako može za veće.Sasvim logično.Ali da na MSC-u ima kretena,to je živa istina. Ukrca sam se tamo,pa je i mene "špedilo" doma..Ali mi je drago samo zbog retardiranih maloumnika koje je Bogdan tamo uvalija-a ruku na srce-Nemaju veze s pomorstvom.A svi sanjaju kako će doć doma i kurčit se sa bemburama po selu.
Može li mi netko reć,šta znači ovo (OOW Deck) .? Riječ je o poslu na nekom RO-RO brodu.
Posljednje uređivanje od sub_mariner : 04-07-2010 at 11:11 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Oficer of watchkeeping
Usuditi se : to je cijena napretka
Koje su najfri??kije plaće na Jadroplovu?? i kakav je status firme? Čujem da imaju jedan ili dva nova broda!
Gente di Mare
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)