Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Smile Posada posada posada

Zanimljivo je svaki put kad se pocme pisati o posadi i nacinu kako bi im pomogli zavrsimo na kadetima.. Nemam nista protiv kadeta cak dapace neka sta vise nasih ljudi ali neka barem ovaj thread bude specijaliziran samo za posadu jer kadeti su oficiri.Molija bi vas sve da se o pitanju kadeta otvori jedan thread posebno jer svaki put se izgubi nit o tebi a ja i Nitoman moramo lutat okolo.. Unaprijed Hvala VAS MAAAFIA
    Kud plovi ovaj brod?

Clan Posade nitoman avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    tra?žim,tra?žim..,

Početno

hahaha Maafija dobro si primjetija

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Ponavljam za tebe Maaafia

MIslim da nizoj posadi mozemo pomoci tako da im dajemo savjete za posao. DA se uclane u Udrugu jer ce tako imati pokriveno osiguranje ( bar neku vrstu) lakse ce naci posao jer cemo im mi pomoci, isto tako imace pogodnosti koje mi zelimo da clan UPH ima pa stoga najbolji potez nbi im bija uclanjenje pa s nama ode d vidimo ima li mista i di. Netriba to biti cruise comapnija ali jako dobre place za posadu imaju neke offshore firme i tu nas ima dosta na forumu. Mi da bi njima pomogli oni moraju doci prvo do nas i potraziti pomoc. A mi kakvi smo ode u Udruzi svi cemo pomoci draga srca.

Eto ga pa ti reci dali se slazes. A ja sad iman u svojoj kuci dva CV-a koja san napravia za dva mornara i saljem okolo firmama. A dan mi je prekratak ali neznam reci ne nikome. Ujendo na PM ja i svi kojima se posada obrati odgovorimo na sva pitanja ( bar znam za sebe a virujem i drugi)

Pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Ma slazen se ja naravno nego samo govorim radi drugih kolega jer odlutaju sa teme na siroko... Eto ja cu u ponediljak se vidit s direktorom pa cu ga pitat za nitomana jer nema sta izgubit.
    Kud plovi ovaj brod?

Clan Posade nitoman avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    tra?žim,tra?žim..,

Početno

Dalmoš kralju,sve to šta si reka je i više nego dobro.Želim da ti se dobrota vrati!
    Maafija kralju ajde probaj nešto,zahvalan sam i odgovoran,neće ti bit na sramotu.
    Hvala i pozdrav!!!
    ma vidi ??esan li san

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •