Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10
    Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Cool A vidi ovo danas u Slobodnoj...

hrvoje pavičić i cijela mu hvarska obitelj, nakon ?*TO SU MU RoditeljI IZGUBILI RADNA MJESTA, SPAS prona??li u poslu kojim se mnogi ne ?žele baviti

Recesijska priča s Hvara: zbog besparice napustio studij, postao pastir i spasio obitelj
    Nama su ovce promijenile ?život â?? veli Hrvoje s brda gledajući more i brodove o kojima je puno učio na Pomorskom fakultetu. A planira polo?žiti i ona četiri preostala ispita, čisto ako mu zatreba...
    Pi??e tanja ??imundić bendić Snimio jadran babić

U ??ibenskom i drni??kom zaleđu nedostaje pastira koji ni za mjesečnu plaću od tisuću eura ne ?žele preuzeti stado u ruke - vijest je koja bi na razmi??ljanje potaknula 32-godi??njeg Hrvoja Pavičića iz Dola na Hvaru, ponosnog vlasnika stada od 70 ovaca.

Nakon ??to su mu prije ??est godina u vrlo kratkom razdoblju majka i otac dobili otkaz na poslu, Hrvoje je naglo morao odustati od studija na splitskom Pomorskom fakultetu, vratiti se u Dol i početi razmi??ljati o novom zaposlenju.

S obzirom da su na dolskom imanju uvijek dr?žali manje stado koza, uzgajanje ovaca se pokazalo kao mogući izlaz iz novonastale situacije.

- Malo sam konobario, zapravo lutao i onda sam se odlučio za kupnju stada od 30 ovaca. Digao sam kredit, stado uzeo na Braču, i tako krenuo u posal. U njega je u??la cijela obitelj, brat mi i ?žena mu, moja cura, buduća učiteljica, te mater i otac.

PA SE COVIK ZAPITA JEL BOLJE NA DANASNJE VRIME BIT PASTIR ILI TUC MORE??
    Kud plovi ovaj brod?

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu
    Kud plovi ovaj brod?

Barba Oring avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    SINNER

Početno

...mislio sam, da sam ja zbunjen i ošamućen...ali ima i gorih!
    Maaafia, tebi sigurno nikad nije dosadno?!'
    Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
    Rođen sam da nestanem

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Ma mene samo zanima kako je uspija obrlatit zenu kad ovoliko vrimena provede isprid kompjutera. Ja bi definitivno vec bia osta bez noge:-)
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Zena na poslu,mala u skoli a mali u vrticu a tata na www.pomorac.net! hehee
    Kud plovi ovaj brod?

Barba Oring avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    SINNER

Smile

Citiraj Prvotno napisano od Maaafia Vidi poruku
    Zena na poslu,mala u skoli a mali u vrticu a tata na www.pomorac.net! hehee
    Izađi malo vanka, popi bićerin......
    potroši koji €
    Tiltati će ti kompjuter od pustog tipkanja, sigurno imaš virusa....

Prijedlog za Admine:

Otvorite poseban dio foruma pod nazivom
    Spam Box
    Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
    Rođen sam da nestanem

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Bi ja ali me strah priko ceste...
    Kud plovi ovaj brod?

xyz
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Maaafia Vidi poruku
    hrvoje pavičić i cijela mu hvarska obitelj, nakon ?*TO SU MU RoditeljI IZGUBILI RADNA MJESTA, SPAS prona??li u poslu kojim se mnogi ne ?žele baviti

Recesijska priča s Hvara: zbog besparice napustio studij, postao pastir i spasio obitelj
    Nama su ovce promijenile ?život â?? veli Hrvoje s brda gledajući more i brodove o kojima je puno učio na Pomorskom fakultetu. A planira polo?žiti i ona četiri preostala ispita, čisto ako mu zatreba...
    Pi??e tanja ??imundić bendić Snimio jadran babić

U ??ibenskom i drni??kom zaleđu nedostaje pastira koji ni za mjesečnu plaću od tisuću eura ne ?žele preuzeti stado u ruke - vijest je koja bi na razmi??ljanje potaknula 32-godi??njeg Hrvoja Pavičića iz Dola na Hvaru, ponosnog vlasnika stada od 70 ovaca.

Nakon ??to su mu prije ??est godina u vrlo kratkom razdoblju majka i otac dobili otkaz na poslu, Hrvoje je naglo morao odustati od studija na splitskom Pomorskom fakultetu, vratiti se u Dol i početi razmi??ljati o novom zaposlenju.

S obzirom da su na dolskom imanju uvijek dr?žali manje stado koza, uzgajanje ovaca se pokazalo kao mogući izlaz iz novonastale situacije.

- Malo sam konobario, zapravo lutao i onda sam se odlučio za kupnju stada od 30 ovaca. Digao sam kredit, stado uzeo na Braču, i tako krenuo u posal. U njega je u??la cijela obitelj, brat mi i ?žena mu, moja cura, buduća učiteljica, te mater i otac.

PA SE COVIK ZAPITA JEL BOLJE NA DANASNJE VRIME BIT PASTIR ILI TUC MORE??
    Svaka cast coviku. Nije ga sram i nije mu tesko sporkat ruke za razliku mnogih koji traze posal a mole Boga da ga ne nadju...
    Sta mos kad smo mi nacija managera i direktora, ima ti skole ili ne...

kapo Foranin avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

[QUOTE=NorthSea;13368]Svaka cast coviku. Nije ga sram i nije mu tesko sporkat ruke za razliku mnogih koji traze posal a mole Boga da ga ne nadju...
    Sta mos kad smo mi nacija managera i direktora, ima ti skole ili ne...[/QUOTE

Viruj ti meni (provjereno) bolje je njemu nego meni i tebi.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

sigurno da mu je bolje doćin ne navigiva...
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •