Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3

Tema: kako dalje..

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno kako dalje..

pozdrav pomorci. ispričavan se svima ??ta se nisam predstavija na onoj temi di se predstavljaju i ostali.

evo ovako, po??to vidim da ste tu svi iskusni, mislim da je ovo pravo misto za upitat neki savjet.
    odradio sam jedan ugovor na costi, u shopu. doma sam već dva miseca. ni??ta spektakularno, pogotovo zato ??to si tamo concessionaries, a shop ko shop, ??ta se tiče nekog napredovanja ni??ta posebno, tamo danas jesi sutra nisi. dogodilo mi se ne??to neočekivano ima misec dana, dobio sam na intervju za carnival posao druge vrste, na recepciji. e sad, to treba čekat da me zovnu, a onda vadi vizu, platit sam sebi avionsku kartu. nije to samo problem, nego tu je i problem čekanja, evo da bar sad znan datum polaska bilo bi mi lak??e organizirat pare i vrime. ma nije to samo carnival, to je problem za bilo kojeg cruisera kad ovako upadne??, period čekanjaod 1-5 miseci, pa se ti misli.
    po??to je moja odluka da ostanem na brodovima definitivna, zanima me ??to bi me vi savjetovali. da se ipak strpin malo pa oden na carnival, ili da se nekako sa cruisera prebacim na teretnjake pa da tamo ne??to napravin
    ili da jednostavno nastavin sa starboardcosta, iako nije ne??to, i to je jedna od opcija koja mi uvik ostaje

hvala

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Postovanje.
    Moj savjet ti je da ili ostanes na Costi ili ako ti je veca placa na Carnivala da onda sacekas Carbival jer tamo uvik ima ljudi a i najveci su na svitu i tu neces imati problema s kasnijim stanjem doma po dugo miseci. Ako mozes cekaj a ako ne vrati se na Costu pa cekaj neku drugu priliku. Napominjem samo ti govorim moje misljenje a dali si vidija i za NCl jer znan da je sad kad san ija na brodu dosa i jedan nas momak Darko sto za shoppia.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

duty free na ncl ne dr?ži starboard, i da hoću tamo da odem kao shoppie, ne znam kakve su mi ??anse, a to bi i da me prime značilo opet iznova...

u pravu si ??to se tiče carnivala, ne bi mi bilo lo??e strpit se malo, para je bolja nego u shopu na costi, a i uvjeti opčenito...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •