pozdrav pomorci. ispričavan se svima ??ta se nisam predstavija na onoj temi di se predstavljaju i ostali.
evo ovako, po??to vidim da ste tu svi iskusni, mislim da je ovo pravo misto za upitat neki savjet.
odradio sam jedan ugovor na costi, u shopu. doma sam već dva miseca. ni??ta spektakularno, pogotovo zato ??to si tamo concessionaries, a shop ko shop, ??ta se tiče nekog napredovanja ni??ta posebno, tamo danas jesi sutra nisi. dogodilo mi se ne??to neočekivano ima misec dana, dobio sam na intervju za carnival posao druge vrste, na recepciji. e sad, to treba čekat da me zovnu, a onda vadi vizu, platit sam sebi avionsku kartu. nije to samo problem, nego tu je i problem čekanja, evo da bar sad znan datum polaska bilo bi mi lak??e organizirat pare i vrime. ma nije to samo carnival, to je problem za bilo kojeg cruisera kad ovako upadne??, period čekanjaod 1-5 miseci, pa se ti misli.
po??to je moja odluka da ostanem na brodovima definitivna, zanima me ??to bi me vi savjetovali. da se ipak strpin malo pa oden na carnival, ili da se nekako sa cruisera prebacim na teretnjake pa da tamo ne??to napravin
ili da jednostavno nastavin sa starboardcosta, iako nije ne??to, i to je jedna od opcija koja mi uvik ostaje
hvala

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom