Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    AB dado avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    E.R offshore

Thumbs up pozdrav naciji

Evo nasa sam da je kratko,a vidit cu oce bit slatko.Idem 12-og priko Osm-a na PSV negdi u norvesku,ugovor misec on/off.Ako neko ima iskustva na takvim brodovima molim da mi malo opise posa kako,sta,di,idem za timunjera.

AB dado avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    E.R offshore

Početno

2800 ako si 4 tjedna a to ti je north sea,ako ides za afriku ili meksiko onda je 6tjedana i otprilike 4100 eura

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Wilhelmsen (plava sekta)

Početno

Pogledaj na www.osm.no!
    Imas njihovog agenta u Splitu,zove ti se Mlikota!

Clan Posade nitoman avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    tra?žim,tra?žim..,

Početno

Ljudi pozdrav svima!!!
    Evo san novi ovdje i pokušavan se snalazit na sajtu. Ehh, šta situacija (malo više) šta zov mora nagnalo me da počmen gledat za ukrcaj na brod. Pošto nisam bio 3,4 godine ,ispa san iz đira.Inače sam mazač i molija bi da mi neko kaže par urednih firmi za ukrcaj. Prije sam bija na švicarcu (swisat) ali kako čujem po forumima i ne stoje tako dobro ko prije. Prima li taj OSM mazače??? Molin vas ljudi pomagajte, gori pod nogama a još neman ideju di da iden!!!!

AB dado avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    E.R offshore

Početno

Neznam,triba bi se zaletit do njih i vidit kako i sta,ja sam upa tamo uz preporuke kapetana koji je kod njih,a sla sam papire bez preporuke i nista dok ovaj nije trazio mene,tako da znas o cemu se radi. Nadam se da ces rjesit nesto. Pozdrav

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •