Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/13

Tema: Pitanje

Kadet Stgti avatar
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Trenutno nigdi

Početno Pitanje

Pozdrav ekipa ovako zanima me jedna stvar...Rodak mi je zavrio Elektrotehničku ??kolu smjer tehničar za računalstvo,i zavr??ija je FESB...e sad mene zanima jel on mo?že sa tom strukom ići na brod,i ako da na kojim pozicijama mo?že radit i ??to sve treba da bi i??a na brod...Hvala svima,ako je već teba bila ja se ispričavam al Search opcija mi nije nista dala

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

a sta je rec da nisi pita punca, na JDN ako se ne varan? ako se nece svercat sa tin sta ima moze samo ka informaticar na kruzer. eventualno to isto moze na yachting, u kombinaciji sa poslon na palubi ili u makinji.... sta je smisno jer je razlika njegovog smjera u srednjoj i slabe struje u par predmeta, dakle nista bitno. za brevete od struje neka prati forum, upravo se radi na tome jer se puno toga minja. i moga se i on registrirat odi ako ozbiljno misli na brod....

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Meni je Brat od mog Brata ZAVRIO juvu u bulevara KUD
    Marx i Engelsa na CUO ETK ..i evo 20 godina...ka Banderasina

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Stgti Vidi poruku
    Pozdrav ekipa ovako zanima me jedna stvar...Rodak mi je zavrio Elektrotehničku ??kolu smjer tehničar za računalstvo,i zavr??ija je FESB...e sad mene zanima jel on mo?že sa tom strukom ići na brod,i ako da na kojim pozicijama mo?že radit i ??to sve treba da bi i??a na brod...Hvala svima,ako je već teba bila ja se ispričavam al Search opcija mi nije nista dala
    pusti lude odgovore gore moze ic na brod
    rodak ti je zavrsia laku struju smjer racunala
    posli fesb ??? ali koji smjer iako nije bitno

nacelno moze na brod
    niti jedna skola u ljepoj nasoj ne priprema struju za brod
    (jer to bi bila mjesavina jake, slabe struje i termodinamike a to je vec malo previse)

nema kao za strojare ili nautiku cisto strukovna skola

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

:uzdravlj
    Citiraj Prvotno napisano od srelec Vidi poruku
    pusti lude odgovore gore moze ic na brod
    rodak ti je zavrsia laku struju smjer racunala
    posli fesb ??? ali koji smjer iako nije bitno

nacelno moze na brod
    niti jedna skola u ljepoj nasoj ne priprema struju za brod
    (jer to bi bila mjesavina jake, slabe struje i termodinamike a to je vec malo previse)

nema kao za strojare ili nautiku cisto strukovna skola
    pneumatike , hidraulike , ves masina , radar , thrustera ..itd..itd

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Chorke Vidi poruku

sve mi to nije bilo problem ,recimo boria sam se i gura
    ali sad kad moram brojit solde i koliko sam potrosia koliko dobia
    koliko mi triba
    e to me dotuklo

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Triba naučit čitat sheme da se iz njih vidi kako uređaj radi. I sve je rije??eno time.
    Da se mene pita u ??koli bi bio obavezan predmet čitanja shema sve godine elektro??kolovanja
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

..gura se jesam ...pa me povaljalo po par podijuma i tribina...par barova..i vise ni ne znam scenu i ekipu...ni goste ni domace...
    ..ni su me izjebali ni celzijusi ni bari....vec pare i dinari..
    vidi brata Chorkice produhovljenog suncokreta..a samo par Fostersa
    Nego Srelec , kako da obrazovan Informaticar , Elektronicar//ode do krmene santine ....ili na jarbol po 9 forci..ima li neki dodatni tecaj..da je eventualno ispod dva soma kuna..
    Inace , veliki pozdrav

Citiraj Prvotno napisano od Bilich Vidi poruku
    Triba naučit čitat sheme da se iz njih vidi kako uređaj radi. I sve je riješeno time.
    Da se mene pita u školi bi bio obavezan predmet čitanja shema sve godine elektroškolovanja
    Trebas nauciti tkz. nevidljive sheme onih koje nema na plovecem objektu ..ili nestale u akciji ex banderasa ili same starosti broda

TAKODJER KORISTIM PRILIKU DA FORUMASU TIRULILULILA ZAHVALIM STO MI JE POSTA PRIJATELJ PREKO CIJENJENOG PORTALA I STO JE USPIO USKLADITI VIZIJU MARLEYA I OJDANICA U AVATARU ,JOS DA ZERU PRISOLI MORISSONA....23 PORTAL PRIJATELJA , NEKA POLA DA PO EURO NA DAN....AJMO TIRU DONT GIVE UP THE FIGHT
    Posljednje uređivanje od Chorke : 10-10-2011 at 06:58 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Trebas nauciti tkz. nevidljive sheme onih koje nema na plovecem objektu ..ili nestale u akciji ex banderasa ili same starosti broda
    Onda radi?? sam svoju.
    Inače trebalo bi za električara biti uvijet i da polo?ži brevet iz penjanja a ne da dođe na brod a stra ga visine.. A kinezi poslo?že svitla na jarbol tako da ima?? mjesta za naslonit jaja a ne sjest dok minja?? lampu
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Bilich Vidi poruku
    Onda radi?? sam svoju.
    Inače trebalo bi za električara biti uvijet i da polo?ži brevet iz penjanja a ne da dođe na brod a stra ga visine.. A kinezi poslo?že svitla na jarbol tako da ima?? mjesta za naslonit jaja a ne sjest dok minja?? lampu
    A di je Diving brevet sa obaveznim znanjem STCW lastikuse Phantom 75 , nju nosis po pipe ductovima , u slucaju eventualno prodora mora iz Ballast cevki...to je soba 23 po Perazicki...RavnoDoDna pomorskog fakulteta prvog kata

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

A di je Diving brevet sa obaveznim znanjem STCW lastikuse Phantom 75 , nju nosis po pipe ductovima , u slucaju eventualno prodora mora iz Ballast cevki...to je soba 23 po Perazicki...RavnoDoDna pomorskog fakulteta prvog kata
    Tu se ne zalazi nikako

Mi smo imali na jibu krana jedan reflektor kojeg mora da je konstruira abnorlaman provincijski kinez. Rumunj je htio da ih skinemo i bacimo u more ali barba sam po sebi je dao naredbu da se ti reflektori srede. Kako do njega ?

Nostromo otvori stivu na pola. Stavi skale i onda na hatch cover se penji , pribacis uze priko jiba i neko te sveze i onda nastavi otvarat hatch cover dok rukon ne mozes uvatit reflektor i tako stane. Ricas se negdi gori i moras se uspet na jib jer ne mozes drukcije okrenit to smece. A kako sac ? 3 filipa i lagano otpustaj

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

..bypassiras donji limit switch...pazis kad predjes zadnja tri turna na vincu di je bia limit od jiba ..spustas na hatch ..iz devedeset u sto..i tu negdje zalizujes prste i lagano ubacujes halogenke od 500 wati...jerbo ekipa nije montirala high pressure sodium...
    A sad odo Taxijem ...u stetu..

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Stgti Vidi poruku
    Cekaj jel te to rodak posla da pitas za njega ili sta?
    Pa ne jedemo ljude ode po forumu.
    Srami se pitat a on bi na brod.
    Nece ic.

Reci mu da se prijavi i sam pita.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •