Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
    chef cook alfasting avatar
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Ligabue spa Venezia

Početno Ukrcaj za kuhara , offshore , yahte

Pozdrav kolege ,

novi sam na forumu ,od jucer . Gledam po forumu ali ima jako malo informacija za poslove bijelog osoblja tj.kuhara . Kako sam napisao u rubrici predstavljanje , radim za Ligabue vec sedmu godinu ,oni me salju uvijek na istu firmu ili tankeri ili LPG, jer je jedan gazda. Radim kao chef cook ,sve je talijanska posada .Brodovi su pod talijanskom zastavom pa je i ugovor takav .U ovih par godina sam sreo samo par hrvata i jednog crnogorca , hocu reci da je jako malo nase posade. Sa placom sam zadovoljan iako je posao krvav sto vec i znate a tko pozna talijane zna jos bolje . Imam odlicne reference sto se tice posla pa sam htio ekipu ovdje pitati gdje se obratiti za poslove na yahtama ilii offshore . Naime za offshore nemam papire i neznam uopce sta bi mi trebalo . Citajuci postove izgubio sam se u moru informacija pa bi molio ekipu da me malo uputi gdje,sta i kako ?

Hvala
    Posljednje uređivanje od alfasting : 07-31-2011 at 08:14 AM

Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Ligabue spa Venezia

Početno

Pozdrav ekipa , vratio sam se sa broda ali ovaj post je još uvijek aktualan , ima li kakvih obavijsti o poslu za nas kuhare u offshoru ili na jahtama .

3rd Officer Interceptor avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

imaš na hzz 2-3 oglasa za kuhara na jahte...

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2012

Početno Ligabue

Pozdrav

Vidim da radiš za njih pa sam te htio pitati ako možeš pomoć kako ih kontaktirati naime iman sve potrebne papire za navigavanje i htio bih se ukrcati šta prije. Po struci sam kuhar samo nikada nisam navigavao. Ako ti nije teško da mi kažeš kakvi su uvijeti info o plači i slično.

Pozdrav

Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Ligabue spa Venezia

Početno

Citiraj Prvotno napisano od josipan Vidi poruku
    Pozdrav

Vidim da radiš za njih pa sam te htio pitati ako možeš pomoć kako ih kontaktirati naime iman sve potrebne papire za navigavanje i htio bih se ukrcati šta prije. Po struci sam kuhar samo nikada nisam navigavao. Ako ti nije teško da mi kažeš kakvi su uvijeti info o plači i slično.

Pozdrav
    teško mi je je govoriti o plaći i uvjetima jer kad razgovaramo o Ligebue ovisi o njima gdje će te ukrcati. Ja sam na talijanu sedmu godinu i ono što znam i što sam čuo u firmi je da je dosta nezgodno za nekoga tko nema iskustva bez obzira što imaš papire (ali nemoj da te to obeshrabri) . Odi na Ligabue i tamo ćeš naći brojeve za kontakt , bilo tko da ti se javi pitaj što te zanima , naravno engleski ili talijanski ti je po obavezno .Budi uporan , neznam gdje živiš , najbolje bi bilo kad bi mogao otići u Veneciju na razgovor u četiri oka. Sretno !

Clan Posade
    Datum registracije
    Sep 2010
    Firma
    MSC

Početno

CRISTINA FORTUNA
    Total Quality & HR Manager
    LIGABUE CATERING SERVICES S.A.
    Via Cantonale 2/b
    CH - 6928 Manno (Switzerland)
    Phone: 0041 91 612 22 02
    Mobile: 0039 335 77 25 167
    Fax: 0041 91 612 22 08
    Email: cristina.fortuna@ligabue.it
    teško mi je je govoriti o plaći i uvjetima jer kad razgovaramo o Ligebue ovisi o njima gdje će te ukrcati. Ja sam na talijanu sedmu godinu i ono što znam i što sam čuo u firmi je da je dosta nezgodno za nekoga tko nema iskustva bez obzira što imaš papire (ali nemoj da te to obeshrabri) . Odi na Ligabue i tamo ćeš naći brojeve za kontakt , bilo tko da ti se javi pitaj što te zanima , naravno engleski ili talijanski ti je po obavezno .Budi uporan , neznam gdje živiš , najbolje bi bilo kad bi mogao otići u Veneciju na razgovor u četiri oka. Sretno !

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2012
    Firma
    nezaposlen

Početno

pozdrav.e i ja bi se volio ukrcati za kuhar al neznam baš dobro englaski pa neznan di ču kopat dalje.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •