Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/26
    kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno PomoĆ sa adresama i savjet

Bok zovem se Marko iz Rijeke sam evo upravo sam se vratio iz Pavie polo?žio sam BOISET-HUET imam lječnićki,putovnicu i jaku ?želju za raditi imate li kakav savjet ili adresu za aplicirati poslao sam pelegriniju,ligabue,don pedro i bio kod kozulića.Imam 27 god.i 8god iskustva u kuhinjama i pizzerijama.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Odlično si krenuo,najprije dokumente rije??iti i onda potraga....nadam se da će ti ekipa sa offshore-a dat koji pametan savjet i da će?? ubrzo uletiti negdje.
    Koliko te iza??lo ovo u Paviji?Ja se spremam negdje u 7,8 mjesecu

kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    Odlično si krenuo,najprije dokumente rije??iti i onda potraga....nadam se da će ti ekipa sa offshore-a dat koji pametan savjet i da će?? ubrzo uletiti negdje.
    Koliko te iza??lo ovo u Paviji?Ja se spremam negdje u 7,8 mjesecu
    1300e su testovi nisam bio u hotelu tako da ti to neznam gorivo 1.5kn skuplje,klopa u restoranima ko i kod nas a u trgovinama jeftinije.

kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno Tko ćeka doćeka ili rano posjedi

?*ta na forumu nema nikog za malo pomoći?

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od markoo Vidi poruku
    ?*ta na forumu nema nikog za malo pomoći?
    PA ima ljudi ali prvo ne kuzim sta ti zelis? Drugo ako mislis na adrese putnickih firmi imas ih na milijun soga jos uvik ne kuzim sta zelis?
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    PA ima ljudi ali prvo ne kuzim sta ti zelis? Drugo ako mislis na adrese putnickih firmi imas ih na milijun soga jos uvik ne kuzim sta zelis?
    u prvom postu sam napisao volio bi raditi kao kuhar na platformi ili brodu da ugovori nisu predugi ne vi??e od 2mj. imam malo djete.mo?žda netko ima kakvu adresu od kompanije ili agencije koja zapo??ljava kuhare gdje mogu poslati papire neznam dali sam sada detljnije opisao svoj problem.naveo sam gdje sam bio i gdje sam aplicirao nadao sam se da će se netko javiti kao bellboy sa informacijama to sam ?želio

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Marko zelje su jedno,stvarnost drugo. Nemoj bit tuzan zbog toga.I ja imam malo dijete,drugo na putu,ne volim posal koji radim.Ugovori su mi 4 tjedna,a ne stoji mi se ni 4 dana.A sta cu moram.Planiram zaradit te 2 milje erla sta sam si postavija cilj prije svoje 40-te.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Volio bi ti pomoći da mogu ali osobnog sam mi??ljenja da će?? tako kratke rotacije jako te??ko naći,za kuhara pogotovo...

kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    Volio bi ti pomoći da mogu ali osobnog sam mi??ljenja da će?? tako kratke rotacije jako te??ko naći,za kuhara pogotovo...
    ako ne uspijem naći kraće rotacije a j... onda ću bilo kakve isto ko frenki volio bi ne??to stvoriti prije 40 a ne biti tu u hrvatskoj i ?žaliti se kako je vlada u k.. i kako mi je te??ko.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

ako ne uspijem naći kraće rotacije a j... onda ću bilo kakve isto ko frenki volio bi ne??to stvoriti prije 40 a ne biti tu u hrvatskoj i ?žaliti se kako je vlada u k.. i kako mi je te??ko.
    Ne slu??aj ti Frankija, on je u rangu Ive Sanadera ??ta se tiče zacrtanog plana s lovom...slike je počao kupovat, neznam kakvi je sa satovima...

kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    Ne slu??aj ti Frankija, on je u rangu Ive Sanadera ??ta se tiče zacrtanog plana s lovom...slike je počao kupovat, neznam kakvi je sa satovima...
    ma već je kockica baćena idem samo je pitanje gdje i kad.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Evo javi se ovde

http://www.ryan-shipmanagement.co.uk/

zivio
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    hvala evo ko me odmah svatio.hvala

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

On zna

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

treba se znat prilagodit i bit svjestan svojih mogucnosti,i vani san vidija dosta tuduma,cak neopisivih i nije mi jasno ko ih drzi na poslu,ali i oni imaju veze i poznanstva

kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    treba se znat prilagodit i bit svjestan svojih mogucnosti,i vani san vidija dosta tuduma,cak neopisivih i nije mi jasno ko ih drzi na poslu,ali i oni imaju veze i poznanstva
    isto tako ja poznam dosta na??ih koji nisu imali ni ??kole ni znanja pa su danas cjenjeni na poslovima vani i dosta napredovali i ??kolovali se stalno tako da ako se zna?? prilagoditi i spreman si ućiti dalje mislim da te ćeka ljepa budućnost bar je to moje mi??ljenje.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od noriton Vidi poruku
    mo?že li mi tko pomoci koje bi brevete bilo dobro napravit prije kadeture da se lakse ukrcam na putnički odnosno koje treba imat za tamo,posto sam kao stari student zavr??io vi??u pa su me privarili sa brevetima
    D2 , Firefighting , Tanker Advance , Prva pomoc , Progla??enje nezavisne teritorije , Nesto oko putnika.... bit ce dosta to
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Tanker Advance
    Poceo si biti gori od Ivice Sanka
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

cekaj da se vrati i otvori agenciju

kuzinero neno-1 avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

naveo sam gdje sam bio i gdje sam aplicirao nadao sam se da će se netko javiti kao bellboy sa informacijama to sam ?želio
    belboy ti odmara.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •