Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Exclamation Pomoć oko polaganja

molim vas mi mo?žete pomoći idem 23.02 polo?žiti Boiset sa Huet-pa su mi dali savjet da polo?žim i h2s a ja mislim da meni kao kuharu to ne treba.Pola?žem sam o svom tro??ku u nadi da ću se lak??e zaposliti i dali u (mediku) u Rijeci priznaju lječnički vani ako sam dobro shvatio zove se ENG1 i mogu ga koristiti za polaganje Boiset-a.hvala

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od markoo Vidi poruku
    molim vas mi mo?žete pomoći idem 23.02 polo?žiti Boiset sa Huet-pa su mi dali savjet da polo?žim i h2s a ja mislim da meni kao kuharu to ne treba.Pola?žem sam o svom tro??ku u nadi da ću se lak??e zaposliti i dali u (mediku) u Rijeci priznaju lječnički vani ako sam dobro shvatio zove se ENG1 i mogu ga koristiti za polaganje Boiset-a.hvala
    Treba ti ukoliko klijent ili posao to zahtjeva i to uobicajeno firma placa. Ja se ne bih na tvom mjestu trosio lovu na to. I ovo Bosiet inace placaju firme ali razumijem da u potrazi za poslom u offshoreu ljudi sami idu to polagati.
    Za ENG1 neka ti netko drugi kaze ali koliko znam, za posao ti vise taj lijecnicki vrijedi nego bilo koji iz Medika i slicno.
    Btw, gdje ides na Bosiet?

kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Idem u Paviu znam da firme plaćaju ta polaganja ali za prvi put da se ubacim platio bi si i put ako treba ako me razumije?? i ovako je te??ko upasti a bez papira jo?? i te?že.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od markoo Vidi poruku
    U RH za offshore jedini priznati doktor sto radi UKOOA medical je dr Mirjana Pancic u Rijeci u Medicu ali starom u Medovicevoj. H2S treba svakome ali to bude uglavnom onboard training.

kogo
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    U RH za offshore jedini priznati doktor sto radi UKOOA medical je dr Mirjana Pancic u Rijeci u Medicu ali starom u Medovicevoj. H2S treba svakome ali to bude uglavnom onboard training.
    Hvala na informaciji nadam se da će mi papiri pomoći da se ukrcam

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •