Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/16
    Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno LOUIS CRUISE LINE ili MSC?

Trenutno imam mogucnost birati gdje mogu ici raditi, ili na grcki Louis cruise line ili MSC? Sta vi ljudi kazete.....Upomoc

Chief KORČULANI avatar
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    Ocean going

Početno sta ti je draze stojadin ili mercedes

udriglavom

nebi se na tvom mistu puno dvoumija-MSC

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od KORČULANI Vidi poruku
    udriglavom

nebi se na tvom mistu puno dvoumija-MSC
    pa i ja tako mislim al mi teta iz agencije preporucuje grke,jos mi nije jasno zasto......

C/O
    Datum registracije
    Feb 2008
    Firma
    NYK Line

Početno

Ne znam za punicku flotu ali kontejneri od MSC posli kvragu. Iskrcaju nase i dovode crne i zute. Srezalo place.
    Navigare Necesse Est

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

louis ima stare ramine, oficali gregi a posada... ujedinjeni narodi. sta ja znan, vidi placu i rute. ako je po aziji ne uzimaj, nema mance.

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Sad sam se cula sa zenom iz agencije i ovako stoje stvari ... Kod grka imam placu 600 eura +5% od svega sto napravim+tips.......a na msc 500 usd + % ako napravim target,iako neznam sta to znaci....kod grka plovim mediteranom i ugovor mi traje samo do 10.mjeseca dok traje sezona, i ako budem zadovoljavala mogu dobit ugovori i po zimi .....za msc je rekla da su srezali place i da vise zaposljavaju azijate jer su jeftinija radna snaga te da mi ona toplo preporuca grke jer tog covjeka poznaje osobno.... e sad sta vi na to kazete.....

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od micamaca85 Vidi poruku
    Sad sam se cula sa zenom iz agencije i ovako stoje stvari ... Kod grka imam placu 600 eura +5% od svega sto napravim+tips.......a na msc 500 usd + % ako napravim target,iako neznam sta to znaci....kod grka plovim mediteranom i ugovor mi traje samo do 10.mjeseca dok traje sezona, i ako budem zadovoljavala mogu dobit ugovori i po zimi .....za msc je rekla da su srezali place i da vise zaposljavaju azijate jer su jeftinija radna snaga te da mi ona toplo preporuca grke jer tog covjeka poznaje osobno.... e sad sta vi na to kazete.....
    Prije svega ne otvaraj nove threadove za ista pitanja o svom zaposlenju.

Ti na brod ides da steknes iskustvo i da posli mos rec iman iskustva i birati di ces ici jer NIKO ama bAS NIKO se nije obogatija niti nesto puno zaradia na prvom brodu pa neces ni ti. Stoga draga moja razmisljaj i da ti je MSC poznata firma u svitu koja ce i vjerovatno posli otvoriti vrata u druge firme a ti Gregi mi ne mirisu na dobro ( mozda se varam ) a i sigurno su manje poznati od MSC-a. Jedino ako nije Celebrity cruise line koji je sad vec pod RCCL-om a koliko sam skuzio ne radi se o njima

Eto to je moje misljenje a odluku MORAS doniti sama
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Prije svega ne otvaraj nove threadove za ista pitanja o svom zaposlenju.

Ti na brod ides da steknes iskustvo i da posli mos rec iman iskustva i birati di ces ici jer NIKO ama bAS NIKO se nije obogatija niti nesto puno zaradia na prvom brodu pa neces ni ti. Stoga draga moja razmisljaj i da ti je MSC poznata firma u svitu koja ce i vjerovatno posli otvoriti vrata u druge firme a ti Gregi mi ne mirisu na dobro ( mozda se varam ) a i sigurno su manje poznati od MSC-a. Jedino ako nije Celebrity cruise line koji je sad vec pod RCCL-om a koliko sam skuzio ne radi se o njima

Eto to je moje misljenje a odluku MORAS doniti sama
    OVAKO da rijesimo nesto odmah.....JA SE NISAM NI MISLILA OBOGATIT NA PRVOM BRODU! A mislila sam da sam na pravom mjestu di mogu skupit sto vise informacija i tudjih iskustava, i apsolutno nebi ni dozvolila da neko odlucuje umjesto mene....Zato ako neko ima zelje i volje da razmjeni iskustva i informacije, ja molim za pomoc,znam da sam dosadna, al ne zaboravite da je i vama nekad bio prvi put na brodu!!!!!!!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od micamaca85 Vidi poruku
    OVAKO da rijesimo nesto odmah.....JA SE NISAM NI MISLILA OBOGATIT NA PRVOM BRODU! A mislila sam da sam na pravom mjestu di mogu skupit sto vise informacija i tudjih iskustava, i apsolutno nebi ni dozvolila da neko odlucuje umjesto mene....Zato ako neko ima zelje i volje da razmjeni iskustva i informacije, ja molim za pomoc,znam da sam dosadna, al ne zaboravite da je i vama nekad bio prvi put na brodu!!!!!!!
    Ja sam ti htio pomoci ali si ti to shvatila kao da sam ti drzao predike stoga samo ti pitaj jer zato forum i postoji ali od mene vise odgovora neces dobiti. Hvala na ugodnom druzenju do sad ali mi smo nas razgovor zavrsili i ja sam ti pomogao koliko sam mogao ali sam misljenja da ti to nisi shvatila kako sam ja htio zato je najbolje da iz ovog threada Dalmos out and over

Sve najbolje na brodu na koji god se odlucila zelim ti od srca
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Ja sam ti htio pomoci ali si ti to shvatila kao da sam ti drzao predike stoga samo ti pitaj jer zato forum i postoji ali od mene vise odgovora neces dobiti. Hvala na ugodnom druzenju do sad ali mi smo nas razgovor zavrsili i ja sam ti pomogao koliko sam mogao ali sam misljenja da ti to nisi shvatila kako sam ja htio zato je najbolje da iz ovog threada Dalmos out and over

Sve najbolje na brodu na koji god se odlucila zelim ti od srca
    A jesi ti cuo nekad za onu ispeci pa reci? Jer ja mogu shvatit poruku samo onako kako je napisana, i nikako drugacije.... I naravno meni nece smetati da nesto napises, dapace bilo bi mi drago....tako da, kako god ti hoces....
    Posljednje uređivanje od micamaca85 : 03-22-2010 at 03:09 PM

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

...zar je moguce da na ovom forumu nitko nije radio kao clan posade na MSC-u?

2nd Off N3bULA avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    JPC shipmanagement - ALI VOLIO BI OFFSHORE :)

Početno

Micamaca, evo jedan savjet, ako mislis na brod samo 1,2,3 puta i onda otvorit salon idi na Louis, izgleda da ces tamo dosta vise zaradit u to vrjeme nego na MSC. Mislim da nemas bas nigdje naprjedovat sa pozicije frizerke osim na poziciju Saloon manager, ali za to bi ti valjda trebalo vise nego 3 ukrcaja, tako da Louis it is , a Grci bar koliko sam ja imao posla s njima su sasvim ok, a ionako ces imat mjesanu ekipo tamo u salonu.
    I ako ti ne valja tamo na Louis, jos uvjek mozes promjenit kompaniju .

ETO
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    Na moru

Početno

Nisam nikad bio na MSC ni Louis ali znam da Grego ima dosta stare brodove, nedavno su kupili brod od NCL-a Majesty. MSC-a ima nove velike brodove i ja bi na tvom mjestu za pocetak definitvno izabrao to, a poslije je lakse.

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

ne odgovaraju mi grci jer mogu bit samo do 10 mjeseca,a di cu onda,sezona prosla nema se di zaposlit kod nas,a dok dodjem do drugog broda taman cu potrosit sve sto sam zaradila...A rekla mi teta iz agencije da na msc mogu i duze,da se mogu dogovorit da sam sezonu kuci a zimi od oktobra do marta na brodu...samo za msc moram ponovo na intervju,javit ce mi kad a ja se do tad raspitujem za MSC...

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno NIKAKO kod Louisa Cruise Lines

Katastrofa od kompanije radis dan noc lova mala , oficiri samo grci
    a ljudi nikakvi bio sam kod njih prosle godine 5 mjeseci Thomson Spirit
    bolje MSC

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

...a neznam vise sta da mislim...probala sam aplicirat za Avalon i Riverside....vidjet cemo oce li se javit unutar par dana...da malo istrazimo druge mogucnosti....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •