Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10
    Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno Trebam savjet/pomoć

Da budem kratak.Danas sam ostao bes posla i tija bi ić na brod ili platformu. Radim već ili tek 2ipo godine u nautici, ??to na odr?žavanju, garancijama (motorne jahte), ??to u charteru (jadrilice). ?*to bi prvo tribao polo?žit za napravit matrikulu, te dali jo?? ne??to preporučate da se polo?ži, ??to bi pripomoglo ukrcaju??

Hvala,

Clan Posade neptun340 avatar
    Datum registracije
    May 2009
    Firma
    na cekanju

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Marko Vidi poruku
    Da budem kratak.Danas sam ostao bes posla i tija bi ić na brod ili platformu. Radim već ili tek 2ipo godine u nautici, ??to na odr?žavanju, garancijama (motorne jahte), ??to u charteru (jadrilice). ?*to bi prvo tribao polo?žit za napravit matrikulu, te dali jo?? ne??to preporučate da se polo?ži, ??to bi pripomoglo ukrcaju??

Hvala,
    http://www.pomorac.net/forum/konoba/1647-sve-treba-za-ukrcati-se-kao-mornar.html

Dalmacija u mom oku strojar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    AHTS/Offshore

Početno

Ima?? puno tema o tome ode na forumu poslu?ži se malo tra?žilicom i naći če?? sve!
    P.S. NEPTUN-posla sam ti P.M.
    Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Marko pozdrav...
    Nisi napisa ??ta si po struci, ka ??ta vidin dosad si bija u prilično zanimljivoj bran??i... Ovde ima dosta poslova vezanih za jahte tako da je na tvoje pitanje prilično te??ko općenito daat odgovor dok ne vidimo sa kakvom ??kolom raspola?že??...
    Ajde malo op??irnije o sebi da mo?žemo ??ta izmozgat...

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Po struci sam daleko od posla koji sam radija, točnije kuhar.Skoro 26god. , ?žena ima rodit svaki tren Volija bi radit ili u makini, ili mornar, pitur....??ta god. Imate li nekakvu preporuku (tečaj, prekvalifikaciju i sl.) s obzirom da moja struka nema veze sa mehanikom, strojarstvom...

Clan Posade neptun340 avatar
    Datum registracije
    May 2009
    Firma
    na cekanju

Početno

Po struci sam daleko od posla koji sam radija, točnije kuhar.Skoro 26god. , ?žena ima rodit svaki tren Volija bi radit ili u makini, ili mornar, pitur....??ta god. Imate li nekakvu preporuku (tečaj, prekvalifikaciju i sl.) s obzirom da moja struka nema veze sa mehanikom, strojarstvom...
    marko molin te nemoj mi zamirit ali te ovo moran pitat jeli ti to nas odi zajeb... pa covice ako si kogo onda odi za koga to ti je na brodu najaca pozicija kogu i barbi je najbolje na brodu i to odi na dijaza tamo ce te odma uzet

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

triba se sitit...

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Hvala,
    Sta imas od breveta za strojara, napisi mi na PM

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od neptun340 Vidi poruku
    marko molin te nemoj mi zamirit ali te ovo moran pitat jeli ti to nas odi zajeb... pa covice ako si kogo onda odi za koga to ti je na brodu najaca pozicija kogu i barbi je najbolje na brodu i to odi na dijaza tamo ce te odma uzet
    Ne zamiran ni??ta kolega...pitao sam za savjet, i dobio sam savjet i hvala puno...vi??e bi volija kad bi moga radit ne??to drugo, al bo?že moj, ako ne mo?že drukčije onda ću za koga ...dali se mo?že ić za pomoćnog kuhara il tako ne??to...čisto informativno, kako se cca kreću plaće za kuhara il pomoćnog kuhara i sl.

Dalmacija u mom oku strojar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    AHTS/Offshore

Početno

Čuj moga bi za početak čak poći za konobara pa poslije da te stave za coga(naravno prićam o cargo brodovima).Di sam ja bija konobar ti ima oko 1700 eura, a cogo 2200 eura!Sad neznma kakvo je stanje na drugim brodovima.
    Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •