Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
    olika ccyp avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    chantier

Početno Pomoc-breveti konobar

Imam jedno pitanje. To je u stvari za frenda, polo?žio D2 ima matrikulu i inaće kuhar po struci. Radio kao konobar( hotel Bristol, 4 opatijska cvijeta..) ima reference ok je radnik.

Sada je na faxu POM u Ri upisao D12 i D13, jer opčenito svi ga to tra?že jer na tanker za
    konobara ne mo?že bez toga.

Kako se aplicirao svugdje po netu, dobiva tu i tamo negaivne odgovore, međutim SSM mu se
    javio i tra?ži i D20.

Sad mene interesira, ?želim mu nekako pomoć jer ga svi ("muljaju") a on sa svoje 23 godine,
    ćini me izgubio se u svemu tome.

Općenito ako netko zna od vas koji su potrebni breveti za konobara ,

napominjen za trgovačke brodove?

p.s. ja se isprićavam, moderatorima, ako sam postala kivo, nisam znala di bi to stavila u Konobu ili ne??to drugo.
    Molim na razumjevanju, te slobodno premjestite . Hvala Vam.
    Posljednje uređivanje od ccyp : 09-23-2009 at 09:49 AM
    ....They say be afraid
    you're not like the others,
    different DNA, they dont understand U.......
    KP

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ccyp Vidi poruku
    Imam jedno pitanje. To je u stvari za frenda, polo?žio D2 ima matrikulu i inaće kuhar po struci. Radio kao konobar( hotel Bristol, 4 opatijska cvijeta..) ima reference ok je radnik.

Sada je na faxu POM u Ri upisao D12 i D13, jer opčenito svi ga to tra?že jer na tanker za
    konobara ne mo?že bez toga.

Kako se aplicirao svugdje po netu, dobiva tu i tamo negaivne odgovore, međutim SSM mu se
    javio i tra?ži i D20.

Sad mene interesira, ?želim mu nekako pomoć jer ga svi ("muljaju") a on sa svoje 23 godine,
    ćini me izgubio se u svemu tome.

Općenito ako netko zna od vas koji su potrebni breveti za konobara ,

napominjen za trgovačke brodove?

p.s. ja se isprićavam, moderatorima, ako sam postala kivo, nisam znala di bi to stavila u Konobu ili ne??to drugo.
    Molim na razumjevanju, te slobodno premjestite . Hvala Vam.
    Puno tih D brojeva traze od njega.Je li probao kontaktirati Ligabue cattering u Italiji.Jos ako prica talijanski nebi bilo lose.Oni zaposljavaju bijelo osoblje svugdje.
    "Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"

olika ccyp avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    chantier

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kotlar Vidi poruku
    Puno tih D brojeva traze od njega.Je li probao kontaktirati Ligabue cattering u Italiji.Jos ako prica talijanski nebi bilo lose.Oni zaposljavaju bijelo osoblje svugdje.
    Nije. znam , jer ja ??aljem aplikacije , ba?? ću potra?žiti, ako treba ih nazovem.

Idem googlat.

thanx Kotlar.
    ....They say be afraid
    KP

i ja bi u offshore Roker avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    Skoro pa nigdje

Početno

Svjedodžba o osposobljenosti za pružanje medicinske skrbi na brodu – D20 STCW VI/4-2 . Nema šanse da mu taj brevet treba za konobara ......

olika ccyp avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    chantier

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Barkariol Vidi poruku
    Mlad je čovjek ,neka učini dokvalifikaciju za čas.palube ili upi??e vi??u pomorsku...
    Da to sam mu ja rekla , al samo da zavr??i sa diplomskim na hoteljerskom (vanredno), ostao mu samo diplomski i to raste?že ko ?žvakaću, no ima on volje samo da upadne na koj vjađ i da povrati dugove onda bi i to upisao vanredno. ma mali je vrijedan, zato mi ga je ?žao, kad ga ovako "muljaju".

@roker

osobno sam ih zvala da mi to objasne, no ka?žu da bez toga ne primaju, iako neki drugi izvori mi ka?žu da jednostavno ne ?žele krcati nikoga bez iskustva, a to da im je izgovor...

No zvala sam i Sloveniju/Kopar tamo mu tra?že za ro-ro...

Mo?žda ipak mu se posreći, najgore je to da je htio ići i kao mornar, pa ni to... jer svugdje krcaju filipince

Poslat ću dokumente u Veneziu- Ligabue, hvala Kotlaru za informaciju, a ako stignem mo?žda ih zvrcnem u ponedjeljak, pa da vidim da li uopće ima ??anse.

Thanx ljudi zlatni ste.
    ....They say be afraid
    KP

olika ccyp avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    chantier

Početno

Evo samo da javim novosti , uspje??no obavljen posao .
    Ligabue se nije javio, ali nema veze. kad sam zvala rekli su da dostavim dokumente, ??to i jesam...
    Mali je pro??ao razgovor za Royal Caribian te od cca 200 kandidata upao u 20 prolaznih za konobara.
    To sam ga bila aplicirala jo?? početkom lipnja, tako da poziv na razgovor je bio kao grom iz vedra neba, . Eto tko tra?ži i nađe, ne ka?žem da ne treba imati i sreće, ali evo jo?? jedno uspje??no zapo??ljavanje.

p.s.
    jedini bad u svemu je da Royal ne plača ni??ta, ni vizu, ni lječnički, ni avio-kartu, a nema ni refundacije.
    ....They say be afraid
    KP

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

Bravo ccyp na ulo?ženom trudu. Momku sad samo triba sriće i zdravlja na brodu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •