dali neko zna koju frmu koja krca nasu posadu na tankere , konkretno makiniste , osim tankerske.
hvala
dali neko zna koju frmu koja krca nasu posadu na tankere , konkretno makiniste , osim tankerske.
hvala
kakva je firma tankerska plovidba???
Techmar Rijeka...
Globtik je krcao na CST (Nisam siguran jel' jos krca), te OSM na Lundqvist-a..
...ca smo na ovom svitu...
evo dobia ponudu od jan de nula kakva je to firma i kakvi su uvjeti za elektronicara
globtik vise ne krca,bio sam tamo.
di krca techmar?
kakvi su uvjeti na osm?
cuo sam da nisu bas nesto
jan de nul je dredging firma posto si struja ides na hoper ili cuter
sve sta znas o brodu i reglama broda zaboravi i nikad ne pomisli mi smo radili tako privikni se odma puno posla vjerovatno ces za drugog struju za naucit proces kopanja i odrzavanja sistema,ukratko dva servera dva network switcha optika cabel prova krma i sve je umrezeno s plc otprilike 15-30 I/O kabineta po 1000-6000 input/output moras znat dobro pc i prominit hard drive
dosta napredni sustavi ali veoma priporucljiva firma posada belgija holandija mi i filipi sad je vec puno bolja situacija nego prije i dobar covik s voljom moze proci sretno.
op ako je stari brod tu se da upast ka prvi struja i smalo srice i puno rada opstat,jer to su brodi/jedinice i sve sta ima brod plus kopanje koje je zbilja dosta veliko.
SEATRANS ADRIATIC - +38551375042 (Rijeka, norveska kompanija, chemical tankeri)...
Techmar mislim da krca na CB maritime, njemacku kompaniju...product tankeri...
OSM--nemam ti pojma kakvi su uvjeti sada tamo...bia davnio...kao kadet..:-)
hvala lipa cife.
kako je na teekayu?
Nema na cemu...nadam se da ces uspit pronac' nesto za sebe...
Seatrans ne bi trebala bit losa kompanija...
e i, dobro je (na TK-u)... :-)
cuo san da zorovic krca kadete na stenu?
dali neko zna kakvi su uvjeti tamo
hvala
1100 $ za kadeta
Po??tovanje!!
Prije svega pohvale za super stranicu.
Imam jedno pitanje, zvalo me iz globtika neki dan da imaju ponudu na Jan de Nul u Dubaiu, timunjer 6 week on/off, 2300 â?? pa me zanima zna li tko kakvi su uvjeti dole?
Hvala
oooops, vidim sad da sam postao u krivoj temi, my bad!
Je, radi se na JDN.....ali zato je kraci ugovor i relativno dobra lova...dakle, sve ima svoje pluseve i minuse....
jel zna tko koliko ima struja na JDN?
Imam pitanje za forumase?Zna li tko di ima posla za kuhara?Ves sam bija na brodu na LNG,DREDGERU ITD
![]()
Da odgovorim na ovu staruuuuuuuuuu poruku.Struja ima oko 3500€ ovisi jeli u Evropi ili van Evrope brod
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)