Postovani,
Evo sam odlucio otvoriti New Thread u vezi povratka poreza za sve one koji navigaju u UK sektoru, koliko znam, ova tema je veliki "tabu" za veliku vecinu pomoraca koji navigaju u UK sektoru, a i oni koji nesto znaju, kriju informacije ko crnogorac, pardon, zmija noge. Dosta pomoraca koji navigaju ili su navigali tamo nisu primili novce natrag a radi se o nemalim novcima, evo npr. meni su skidali svaki misec 500 funti, a priznat cete da to nije mala para. Uglavnom da ne duzim, ja sam danas kontaktira "HM Revenue & Customs" i "Tax Office HM Inspector of Taxes Centre" u Glasgow-u i ocekujem odgovore, glede & unatoc povratka naseg novca, ukoliko dobijem pozitivan odgovor i kako to napraviti, maile cu u cijelosti prenositi tu na ovaj post, budite strpljivi jer znam da ne odgovaraju odmah, a kad odgovore, bez obzira negativno ili pozitivno ja cu vam prenijeti pa da znamo na cemu smo. Takodjer molim sve one koji su imali nekakva iskustva u vezi gore navedenog da se jave te svoja iskustva prenesu drugima.
Unaprijed se zahvaljujem na razumjevanju,
Srdacno vas,
Casper![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom