Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Angry UK Tax Return

Postovani,
    Evo sam odlucio otvoriti New Thread u vezi povratka poreza za sve one koji navigaju u UK sektoru, koliko znam, ova tema je veliki "tabu" za veliku vecinu pomoraca koji navigaju u UK sektoru, a i oni koji nesto znaju, kriju informacije ko crnogorac, pardon, zmija noge. Dosta pomoraca koji navigaju ili su navigali tamo nisu primili novce natrag a radi se o nemalim novcima, evo npr. meni su skidali svaki misec 500 funti, a priznat cete da to nije mala para. Uglavnom da ne duzim, ja sam danas kontaktira "HM Revenue & Customs" i "Tax Office HM Inspector of Taxes Centre" u Glasgow-u i ocekujem odgovore, glede & unatoc povratka naseg novca, ukoliko dobijem pozitivan odgovor i kako to napraviti, maile cu u cijelosti prenositi tu na ovaj post, budite strpljivi jer znam da ne odgovaraju odmah, a kad odgovore, bez obzira negativno ili pozitivno ja cu vam prenijeti pa da znamo na cemu smo. Takodjer molim sve one koji su imali nekakva iskustva u vezi gore navedenog da se jave te svoja iskustva prenesu drugima.
    Unaprijed se zahvaljujem na razumjevanju,

Srdacno vas,

Casper

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Postovani,
    Evo kako sam i obecao u pocetku, ja sam poslao mail i dobio odgovor od HMRC, te vam mail u cijelosti prenosim:

+++++++++++++++
    Dear Mr Casper2005

Thank you for your online enquiry.

For security reasons specific personal data may have been removed from this enquiry.

I am sorry but HMRC cannot deal with enquiries specific to an individual's tax affairs by e-mail. This is because e-mail is not a secure way of sending sensitive personal information nor is it possible to confirm who sent the request. I cannot therefore access your records nor pass your enquiry onto your own tax office. I can however advise you to contact your own office directly, Centre 1, on 0845 070 3703 or +44 13 5535 9021.

Regards

The original of this email was scanned for viruses by the Government Secure Intranet virus scanning service supplied by Cable&Wireless in partnership with MessageLabs. (CCTM Certificate Number 2007/11/0032.) On leaving the GSi this email was certified virus free.
    Communications via the GSi may be automatically logged, monitored and/or recorded for legal purposes.
    ++++++++++++++++

Ja sam zvao na gore navedeni broj (+44 13 5535 9021) i javilo mi se jedno jako ljupko zensko bice, te sam je pitao slijedece:

1.) Posto nas ima nekolicina Hrvata na istom brodu dali ja mogu traziti susku i u ime mojih kolega u istoj molbi, i zar bas mora postom a ne mailom?
    2.) Posto sam cuo razno razne price da treba skenirati,Matrikulu, Putovnicu, Log Book, Ljubavnicu, Psa,...., dali i to da napravim?
    3.) Dali mogu tako prekinuti da mi se od ove godine ne odbija porez jer brod vise nije u UK sektoru niti smo mi UK drzavljani? (jer ima decki kojima se porez i dalje odbija)

Te mi je to ljupko stvorenje takodjer odgovorilo, redom:

1.) Mora se poslati postom da bi bilo sigurno i rukom vlastorucnom potpisano, glede & unatoc ostalih Hrvata, mozemo staviti zamolbu u isto kuvertu ali na svakom pismu vlastorucni potpis i osobni detalji.
    2.) Nista ne kopirati ni slati, osim pisma sa molbom i osobnim detaljima te potpisom, a kad dobijemo vase pismo, mi cemo vas kontaktirati i vec traziti sto nam treba.
    3.) Napisite i to pitanje u istu molbu.

Te sam ja postupio iz prilozenog attachmenta i poslao to postom na navedenu adresu u molbi.
    NASTAVAK SLIJEDI.....(o svemu cete biti na vrijeme obavjesteni, kako ja, tako i vi)
    Attached Files Attached Files
    Posljednje uređivanje od casper : 04-16-2009 at 02:58 PM

a, što si reko?? vmozara avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    elec JDN

Početno

?*to se dogodilo s ovim, ima li neki update?
    Jeli se jo?? uvijek ovo plaća, mo?že li se vratit, koliko toga oporezuju?
    the machine spirit is with me!

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

evo cekamo,izgleda da se kapetan casper jos okrice iza ledja jeli propuh u blizini i pituraje ka blesav,ne znan samo di nalazi pinele i rodule kad ja vise nisan u africi...
    ali bice mu brod izaziva sljepilo u okolini od piture i cistoce

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od vmozara Vidi poruku
    ... koliko toga oporezuju?
    A oporezuju sve Boga ti,kakva su ti ovo pitanja.

a, što si reko?? vmozara avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    elec JDN

Početno

Maloprije sam guglo ali nisam na??ao puno toga pametnog. Zvao me danas globtik za neki engleski kontejnera??, pa ne bih htio da me oguli jer mi je i ovako li-la
    the machine spirit is with me!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •