Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/2

Tema: Uk tax

na rvacki Gringo Green-go avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vroon Offshore

Thumbs down Uk tax

Ne znam da li se o ovome več pisalo ali ja i jo?? dosta hrvata radimo na UK kompanijama di se plača britanski porez!
    U dvi i po godine več san platija oko 10000 funti i to je puno novca!!!
    Da li iko ima iskustva sa ovim i da li neko mo?že dati konkretne savjete za vračanje poreza nazad!!!
    za sada san poku??a na par mista, čak san i ponudija 2000 funti ke??a jednom računovođi koji radi privatno ali bez uspjeha!
    Zna li neko ikoga ko je taj porez dobija nazad!
    I NAJVA??NIJE ,UK I HRVATSKA NEMAJU SPORAZUM O DVOSTRUKOM OPOREZIVANJU PA POSTOJI MOGUČNOST AKO NE ISPUNIMO UVJET OD 183 DANA NAVIGACIJE DA UZ BRITANSKI POREZ PLATIMO I HRVATSKI!!!!!!!!

Mirno more svima!!!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Kad ne bi imali sporazum, a imamo ga(preuzet od SFRJ NN br.53/1991) onda bi platio razliku izmedju placenog poreza u UK i iznosa koji bi trebao platiti u RH.Samo moras donit sve potvrde od UK poreznih tijela di se vide iznosi.
    S obzirom da si platio a postoji ugovor da sam na tvom mjestu zatrazia bi povrat poreza u RH.Ne znam bi li ga dobija ali bi ga trazija.Pitaj kojeg poreznog savjetnika je li ovo sto ti govorim ima smisla.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •