dobar dan!
evo ovako, završiti ću uskoro višu pomorsku (još mi je osta diplomski koji je pri kraju), i planiram se ukrcati za kadeta na lng-a preko globtika. već san preda preko telefona aplikaciju, i rekla mi tajnica da moran doći do splita do njih sa svim papirima koje iman. a iman: B1(postupci u slučaju opasnosti), Temeljna sigurnost na brodu, te potvrde da san osluša: D1 (prva pomoć), D12 (gašenje požara), ARPA-radna razina.
e sad mene zanima, što je meni sve potrebno za ukrcaj, koji braveti? kako ide stvar s vizom kod njih? oću li (osim tanker familiarization-a, koji ću najvjerojatnije morati polagati prije kadeture, jel tako?) morati polagati kakve dodatne tečajeve ili ispite vezane za kemiju ili slično?
mislin poći do njih ovu sedmicu još, pa ako imate kakve informacije korisne, bio bi jako zahvalan.
e i rekla mi je žena da će mi dati neki test, engleski i to. nemam problema s engleskim, ali morete li mi reći o čemu se radi u testu, kako izgleda ili bilo što više? i oću li ga pisati odma kad dođen tamo prvi put ili ću se morati vraćati drugi dan?
hvala unaprid na informacijama, sorry ako san zapila malo.![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
Sta se tice braveta jako si dobro za pocetak potkovan s bravetima. Mislim da ce ti tribati jos Tanker family ali to ces isto brzo sredit ( uz naravno placanj kao i sve u ovoj nasoj dezeli