Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8
    Asistent
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno Crowd Management Training Certificate A-V/3 and Crisis Management and Human Behavior

Trebam mi savjet u vezi ovih breveta, večeras sam dobio e-mailom iz Miamia da mi trebaju ovi breveti jer od 1. Siječnja 2012 da su obavezni po STCW konvenciji za putničke brodove.
    Uglavnom evo cijela poruka.

As of January 1rst 2012 STCW is making it mandatory that all deck and engine officers/crew must join the vessel with valid Crowd Management Training Certificate A-V/3 and Crisis Management and Human Behavior Training Certificate A-V/3. Due to the fact that it is now a STCW requirement it will be at the cost of the Officer/crewmember.

Sada pitanje da li je to brevet ??to ga mi zovemo Mjere sigurnosti na putničkom i/ili RORO putničkom brodu?

Po??to sam iz Osijeka znam da ga ima polo?žiti u Nautičkom centru Zagreb, molio bih da li znate dolje na moru mo?žda jo?? koju ustanovu koja odr?žava taj tečaj i po mogućnosti u skorije vrijeme?

Iskrsnulo mi sada to i čini mi se da će me zajebati za ukrcaj na kruzer 17.1. Ode posao ako ne uspijem to rje??iti.

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Zajebalo je tebe vec sada ako ti netko to javlja 2 tjedna prije ukrcaja. Netko ti ga je fino uvalio jer oni dobro znaju sto STCW propisuje i od kad se primjenjuje, kako inace tako i unutar kompanije. Ili mislis da su se toga sjetili i automatski poceli primjenjivati bas sad, izmedju Bozica i Nove godine?

Pomorski fakultet Rijeka, centar za izobrazbu pomoraca. Imas popis programa i kontakt brojeve i mail.
    Nauticki centar ima centar i u Rijeci, u Sibeniku je Adriamare, u Splitu Diverso Impex... Zovi, pitaj i rijesi to ako ikako mozes. Sretno.
    Pomorac sam majko na zelenom brodu

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    JDN

Početno CM

Na koju kompaniju ides? Svaka veca i ozbiljnija cruise firma organizira za clanove posade taj tecaj NA BRODU. Obicno bude prvi kuverte ( safety officer) ili staff kapetan licenciran da moze odrzavati taj tecaj i jos neke druge kao Passenger safety cert. itd

Treći Vodja avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Jadroplov,OOCL

Početno

To ti se asu dobije kad platis 3 ipo iljade kuna tj polozis neki napredni passenger i ro ro safety sta su meni uvalili.
    bija san 2 miseca na mrtvom vezu na dalmaciji u rijeci.....
    Mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara.

Asistent
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dado-st Vidi poruku
    Na koju kompaniju ides? Svaka veca i ozbiljnija cruise firma organizira za clanove posade taj tecaj NA BRODU. Obicno bude prvi kuverte ( safety officer) ili staff kapetan licenciran da moze odrzavati taj tecaj i jos neke druge kao Passenger safety cert. itd
    Oceania Cruises, ispali su traljavi do bola, također prvi mi je ukrcaj pa sam polako redom skupljao papire, taman kad sam sve prikupio javljaju mi za ovo.

3.Časnik
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zoran111 Vidi poruku
    Oceania Cruises, ispali su traljavi do bola, također prvi mi je ukrcaj pa sam polako redom skupljao papire, taman kad sam sve prikupio javljaju mi za ovo.
    Mislim da ti taj brevet nebi triba uzrokovat probleme,ja sam se ukrca za 3/O na Seabourn takodjer bez breveta..cak i bez NACOSA koji je pod Must na ovoj kompaniji!

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    Stranac

Početno Ako radis za Carnival...

Ja sam te bravete napravio svojevremeno NA BRODU. Dobro provjeri prije no sto pocnes ocajavati....

Asistent
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od pokstar1 Vidi poruku
    Mislim da ti taj brevet nebi triba uzrokovat probleme,ja sam se ukrca za 3/O na Seabourn takodjer bez breveta..cak i bez NACOSA koji je pod Must na ovoj kompaniji!
    Razgovarao sam s gospođom Aurelie iz HR-a, uglavnom ispričava se jer je to kasno saznala, direktor joj je javio da od 1.1.2012. stupaju na snagu izmjene u STCW konvenciji.
    Po novome od nove godine tko ide na ovu komapniju mora imati i ova dva breveta, do sada su imali Safety Časnika (kao ??to je gore kolega sugerirao u prija??njem postu) koji je mogao odr?žati to na brodu, ali očito se vi??e takve stvari ne dopu??taju.

Na??ao sam u Rijeci tečaj Sigurnost na putničkom i RORO brodu 09.01. koji odr?žava Nautički centar u Rijeci pa bi mogao stići to nekako ugurati do ukrcaja.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •