bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Posljednje uređivanje od Bukh : 10-07-2011 at 10:42 AM
ne znan za pasos ali ovde di san ja moze na pojedine kreditne kartice. radimo na tome da i oni koji su uclanjeni u "nas hajduk" dobiju dozvolu
e moj janez moze kod nas na msc sve...
sad je mene zaminija talijan penzioner bez matrikule, jer je u penziji, a njima je matrikula ka radna knjizica...
znaci sve moze...
![]()
![]()
![]()
jedino sto mi pada na pamet je agencija pranciok ako ne moze preko njih onda ja odustajem
http://www.wix.com/bilicws/agencija-p-r#!services
ps.bilicu platit ces bar pice za ovo....
Posljednje uređivanje od mladeno : 09-08-2011 at 03:38 PM
Life is too short to remove usb safely
Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !
@Bukh
Maloprije sam doznao da ste iz Slovenije i da mozda nepisete dobro na Hrvatskom jeziku. Stoga vidite kako je nekad vazno se predstaviti na nacin kako to i drugi cine. Tipa: Ime mi je (moze bez prezimena) dolazim iz ....... i radim tu i tu. To nije puno a odaje na neki nacin postivanja ''kuce'' u koju ste dosli.
Drugo ond abi vas ljudi malo ozbiljnije shvatili i rekli ok ajmo rec sta ga interesira. DAkle po mom osobnom misljenju vi ste prvi krenuli tj napravili gresku u koracima. A sad nakon svega ovog moze jedno pitanje na koje vas molim da mi odgovorit.
Koji je to nas nacin na koji ste nam pokusali odgovorit?
Unaprijd zahvaljujem i ovim vas putem obavjestavam da cu vam ako nitko nece ja odgovorit na sva vasa pitanja (ako sam u stanju da znam odgovor) koja nisu do sad bila odgovorena na forumu.
Hvala i lip pozdrav![]()
Pogledaj post broj 4, sluzbe rade svoj posaoAnkaran 21 i Triglav 11 namirisem na daleko, pogotovo jednu djelatnicu koja radi navigaciju na Ankaranu 21 a pripadnica je 430. mornariskog diviziona
Udarila juzina, a tabletu nisam uzeo
Forum zahtijeva da sačekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 10 sekundi.
Posljednje uređivanje od RAUL : 09-08-2011 at 07:07 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Tko rano rani zajebo je pjetla
Poz Janez,na Bogazzi mo?že?? navigati bez matrikule ako imaju hitnu potribu za ljudima i ako si ok-sa menom bija capo -čale ka dno od damijane i čir na ?želudcu-nije moga proči lječnički-pa je naviga samo na paseport-
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)