Sta mislite...oce li se akcija Index spustit i do ST-a?
Vec se danas u jednoj od novina spominje ime jednog profesora na Pom. Fakultetu u Splitu....
Sta mislite...oce li se akcija Index spustit i do ST-a?
Vec se danas u jednoj od novina spominje ime jednog profesora na Pom. Fakultetu u Splitu....
...ca smo na ovom svitu...
Ako je neki "pametan" sinoć gledal vjesti od "nove tv" onda HOĆE,jer su studenti govorili o konkretnim ciframa i svemu ča bi trebalo zanimat USKOK.
A te "vjestice " ni bilo na HRT-u!!!!!!
ali su ovako dali vremena da se "izbrisu" svi tragovi....
Pa naranvo,a va?žno je i koliko su "DEČKI" U Splitu "jaki "i bilzu vlasti!!!!
Ja bi volia da se povata sve te lopove. A mi pomorci znamo da je istina da trazu pare pogotovo ako si isa doci na vosu a vec navigajes. Ali milim da HDZ nece dati toliko da se akcija rasiri jer ih SDP i vako vec prca na sve strane. A isto tako su s ovim opet stavili u sjenu napade na ljude jer mafiji niko nesmi nista. Nek se vidi Dinamo i puste pare a Mamicu niko nesmi nista. haha Tako je kako je zna se![]()
u dubrovniku je već osvanuo grafit na faksu sa nekim imenom nekog profesora![]()
naznam moje mi??ljenje je da tega ima najvi??e upravo na pomorskom faksu,ali kod ljudi koji vandredno zavr??avaju......
Moremo mi raspravljat u nedogled. Ova akcija je samo radi Evrope.Da su zapravo hjteli rje??it korupciju napravili bi to u isto vrime u svim gradovima. Ustvari trebalo bi krenut od političara!!!!!!
ma,da...da su tili, mogli su...ovako ce ti profesori u st-u na vrime maknit sve dokaze i nikom nista...
ja iden doli na faks i znan sve sta se desava i mogu rec koliko san vidija dosta je jaka veza a posebno jednog profesora koji je vec bija po novinama i na internetu ali za ludu eno ga doli jos predaje.A oni ce pustit da se prasina smiri o opet nastavit po starome.Novi dekan dolazi 1.10 pa ko zna mozda on uvede reda doli al cisto sumnjam.Doli se svi drze stare poslovice "plati pa se rugaj" naravno ko ima para jer su cifre nenormalne.....
necu spominajt imena al samo cu rec da matematika košta 2000 eura i još par predmeta malo manje...ko ce mi virovat nek viruje ko nece ne triba..
SRAMOTA
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Je, Zombi...svi to znaju...nadam se samo da ce gospoda iz vlade / uskoka to (do)znat...
Posljednje uređivanje od sea_st : 09-20-2008 at 05:12 PM
istina zombi matisa je 2000, cuja san ako ide preko vise ruku zna bit i skuplje a jbg takva je situacija ima jos predmeta sta mos platit, samo to se vrti vec dugo i uhodani ali svemu dođe kraj![]()
najgore je sta to svi znaju, osim onih koji bi tribali znat...
jebate Broz,to zbilja svi znaju,znaju koliko je arogantan i beskrupulozan taj covjek i opet sve isto..ma jednostavno nevjerovatno...jel vi mozete zamislit situaciju da zivite sto ti ja znan u Nizozemskoj recimo i da se po internet portalima i usmenim predajama kunu da su platiti i kome,sve se zna i da na kraju taj isti covik opet pridaje....ma nemogu virovat,eto...jebemu mater,ja san uvik bia glup za tu matematiku i nije mi isla al cu radije sisti misec dana i platiti 500 eura repeticije nego tom coviku dat 70 posto misecne zarade...
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
tako je ja sam recimo jedan od rijetkih iz svoje generacije koji je nije platija. Sija sam doma zagrija stolicu 3 miseca, iza??a i pro??a pismeni iz 1 puta., usmeni iz 3. i to je to.... nema teorije da bih mu plaćao...
Od mora do mora...
ma ima ih dosta koji nisu platili...ja prvi nisam...:-)
nije sad da su svi placali...ali,veliki broj ljudi je...i cinjenica je da to vec dosta godina sljaka,te bi bilo vrime da se tome stane na kraj...najgore je od svega sta je to kao jedna velika javna tajna...netko ocito ima jaaaake veze...
ma da,zbilja ima jako veze T.
al kako je arogantan to nisu istine....ma nebi mu platia,nema teorije..
Naravno...nikakva akcija Index u Splitu...a ja naivno pratia jutrosnje vijesti...pih
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)