boze mili kakvi ovo ljudi rade po kapetanijama???
puna im je pipa posla i onda se neznaju ni ponasat kad stranka dode i pita par informacija. evo ukratko imam dvije price iz vlastitog iskustva.
evo polozio sam porucnicki ispit i na osnovu istog zelim izvadit dozvolu za voditelja brodice c kategorije u sto spadaju skiperi. gospodin u LK Du mi rece da ce to potrajat mjesec do dva jer je gospođa koja salje papire u zg na godisnjem odmoru i vraca se 2.8. a onda ide on na godisnji pa prema tome mi nemoze rec kad ce dozvola bit gotova. na to sam mu reko gospodine treba mi ta dozvola za radit ne mogu toliko cekat, na sto mi je odgovorijo: "mladicu cekam i ja penziju"!
doslo mi je da ga zbombam sakom u nos! molim vas da mi date savjet kako tu dozvolu ishodit negdje drugo ako je moguce!!
drugi primjer je bio pred polaganje porucnickog i skupljanja breveta za pristup na ispit!!! receno mi je da mi za porucnicki trebaju osnovna prva pomoc, gmdss, protupozarna zastita, arpa radna razina, rukovanje spasilackom brodicom.
e posto sam zavrsio faks dobio sam arpu upravljacku razinu i pruzanje medicinske skrbi na brodu sto su dva braveta jaca od arpe radne i osnovne prve pomoci, na moje pitanje jeli mi oni pokrivaju ova dva slabija rekli su da da i da nema potrebe polagat ove "male" brevete. iza mene dan ili dva je doso kolega i pito isto pitanje na sto je dobio odgovor: ja sam ti reko sto ti treba ostali tvoji breveti me ne zanimaju!!!!
imate li vi iskustva sa ovakvim groznim ljudima u vasim kapetanijama i molim vas da mi recete kako cu doc do c kategorije

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom