Zanima me sto od papirologije treba donijeti u LK da ne trcim po fotokopirnicama i trafikama kod zahtijeva obnove breveta.
Ako je netko bio nedavno pa da napise par rijeci bio bih zahvalan.
Zanima me sto od papirologije treba donijeti u LK da ne trcim po fotokopirnicama i trafikama kod zahtijeva obnove breveta.
Ako je netko bio nedavno pa da napise par rijeci bio bih zahvalan.
Navigare Necesse Est
jos uvik isto,kopija osobne,breveta koji produzujes,20 kn u kapetaniji i 70 kn tax mark,ispunis folder sta ti vinka da ,stavis sve skupa u sobu 4,das in broj da te zovu kad je gotovo i ides na pice
sjebala te ikebana tecaj,ovisi o brevetu i normalno da to svi imamo,nemoj da pomislin da se ne kontroliras redovno,iako moran priznat da san radi navedenih okolnosti taj detalj zaboravija napomenit
Sve 5.
Trebam obnovit Adv. Oil pa mi za to ne treba ljecnicki.
Navigare Necesse Est
doslo vrime za minjat, jesu jos uvik 2 slike po brevetu i sve ostalo ka sta je kokolo napisa?
i koja papirusina triba za izvadit novu matrikulu?
Posljednje uređivanje od guc : 06-11-2010 at 09:09 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
ja kupija 14 x 70,13 breveta+matrikula,donija sve,a oni rekli da nisan triba kupovat za matrikulu.
Neka stoje,tribat ce mi za sljedecu tuzbu.
Nisan na gubitku jer san sve uredno naplatija od firme,cak i trosak za novo izdanje voditelja camca sam uvalija,hehe.
Zna li itko koliko treba navigacije ko sekondo palube da bi se moglo polagat za Chief officer
hvala
jeli ono ovu godinu do 6 miseca ili iducu vazi za minjat brevete?
sljedeca kokicu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)