Nego, znali se hoce li nas ovi novi porezni zakon mlatnut po dzepu ili ne?
Ne bi se iznenadi da nam Jaca i ?*uki dobro isprazne takuin. Ka?žu da će porezit plaće preko 9000kn.
Nego, znali se hoce li nas ovi novi porezni zakon mlatnut po dzepu ili ne?
Ne bi se iznenadi da nam Jaca i ?*uki dobro isprazne takuin. Ka?žu da će porezit plaće preko 9000kn.
Malo si neinformiran,nama oni to odavno rade,a porez za najvi??a zvanja u nas,je 45% ako nisi 183 dana na BRODU.Sad govore da če oporezivati plate preko 9000 kuna sa 40%,znači i nama bi trebali smanjiti porez sa 45,na 40%.
Je prijatelju smanjili na 40% ali i ukinuli olak??ice pa ti sada ide 40% na punu plaću. Do sad se osnovica umanjivala za uplaćene doprinose i jo?? stvari a sada toga vi??e nema pa plaćamo vi??e nego do sada.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...7/Default.aspx
pročitati komentar od alfa@omega ....nove mjere=idemo do dna
A ja ti to nista ne shvacam. Znam da je lani bilo na kraju godine one stope
45 % je bila najveca i to posslije 250000 kn ako se ne varam, a ovo sada![]()
MIslim da je Toni u pravu u ovom slucaju.
Isto tako mislim da drzava tj vlada samo izlazi s novim zakonima koje nemozes nikako sve povatati ( osim Frankie-a) pa oni igraju na tu kartu da nas samo bubaju informacijama i kupe pare.![]()
a recimo sto bi se desilo da svi pomorci odbiju to platit...tj.bojkot??
Koja je najgora sankcija za to?
Kad bi se to desilo,da svi odbijemo platit,ja bi ga odsika na tri komada.
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
ko u srednjoj kad se cijeli nas razred stavio u obraanu jednog momka... ili sve izbacite ili nikoga... na kraju se preslo preko toga da se izbjegne pizdarija... romantika... nazalost
ali s time se vracamo na onu famoznu kriticnu masu... jer recimo da "svi" pomorci popizde... to relativno govorimo o MOZDA, ali mozda, dvije tisuce pomoraca... ostali nebi mrdnuli, nazalost, nekom stvari i cekali bi da vide razvoj situacije pa se onda priklonili vodecoj strani pa po staroj hrvackoj smjernici isli prema tome... opet nazalost
ja znam da ce sad neki popizdit na moju konstataciju, ali ja ostajem pri tome da je to cinjenicno stanje pa makar i svi po meni drvljem i kamenjem osuli po meni
jos dva dana ako vulkan dozvoli... zivili![]()
Too much brain, also no good.
OS Mohamed Lahir
ovo je za totalni popizditis. moram se nekako docepat crnogorske putovnice i odoh zivit u Herceg Novi!
Ovo je previse... od ovih HDZ-ovaca u svakom slučaju treba bje?žat!
i to ??to dalje!
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum. - Među nogama djevice le?ži zadovoljstvo mladića.
Ovo je vrijeme kada svi trebamo zatrazit upisnicu u HDZ!
...da se doma vratim molim Boga
Dalmaciju di??en misto zraka
A ni??ta put pod noge i u potragu za zemljom sa ni?žom poreznom stopm![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)