http://www.novilist.hr/Vijesti/Novos...ovidbe-zb.aspx
meni se cini da ovdje ne ide bas previse stvari nabolje....![]()
http://www.novilist.hr/Vijesti/Novos...ovidbe-zb.aspx
meni se cini da ovdje ne ide bas previse stvari nabolje....![]()
sea is our environment
Svaka čast kolega,ba?? sam to namjerava pitat na forumu ali preduhitrija si me..
Na prijavi za porez kad san predava to sam primjetija,računala mi je samo dane plovidbe,12 dana puta nije i ja je pitam zasto samo dani plovidbe i ona mi ka?že istu tu stvar,da se računaju samo dani u plovidbi a ostali nista...znaci ove dane sta mi dobijamo za put su za.... Blago nama sa ovakvom dr?žavom! i imam jedno pitanje,jeli se dani automatski prenose za sljedeću godinu??
Ja nisam bas siguran da razumijem ovo iznad. Ako je to stvarno tako, onda te na kapetaniji zajebala. Za svako putovanje na brod dobijes 4 dana i za svaki povratak sa broda 4 dana. Neovisno o tome jesi li putovao pola dana ili 5 dana. I svi ti dani se dodaju danima u plovidbi. Medjutim, ako pitas za prijenos dana u drugu godinu, racunaju se samo dani na brodu, a svi dani vezano za bolovanja i putovanja se ne prenose.
I jos mi nesto nije jasno, ako si prijavio porez, jedan od uvjeta za prijavu je i onaj dopis koji dobijes od kapetanije, na kojem su izracunati ti famozni dani. Kako si prijavio bez toga? Odnosno, ako si to imao, nije ti ona imala sto racunati jer sve tamo pise.
A sto se tice linka, svaki komentar je suvisan![]()
![]()
![]()
Ma nije me zajebala jer ionako za proslu godinu iman 277 dana,sta znaci 12 dana manje za put,znaci 265 dana navigacije...te dane u plovidbi je ona računala....ma nije to problem,nego ove dane sta dobivamo za put nemozemo prenosit za sljedecu godinu čini mi se... ali opet ni 82 dana za prinit nije lose![]()
Pa dobro ljudi moji dragi, već se koliko vrimena pi??e o tom famoznom porezu i prijavama, dajte se malo potrudite i proučite zakon, pa dođite komentirat.A i ovaj ??to je dobija ovo za platit je tigar i pol, i jo?? se ide obratit novinama, mislim da čovjek ne povjeruje?!Ko nije sposoban nek plati knjigovođu 500kn i miran je.Za godinu dana.
Sku?žajte kolege,nisan pročita sve do kraja va??e postove,samo san preletija ne citajuci...kolega beerseeker u pravu si ne prenose se dani koje dobijemo za put,nego samo u plovidbi! Hvala!! ma ima san ja taj famozni papir iz kapetanije tzv. DPOM,mozda ste me krivo svatili,ona tamo na poreznoj kad mi je mno?žila dane sa onih famoznih 400 kn koliko imamo po danu,računala mi je samo dane u plovidbi!! to mi nije bilo jasno i onda mi je rekla da se uzimaju u obzir samo dani navigacije!? cemu onda ovi dani za put??
evo vam moj primjer,navigacije 168 dana,puta 16 dana,prebaceno 45 iz prosle godine i ispalo mi 184 dana plovidbe u tekucem razdoblju,ukupno dana 230 i za pribacit u iducu godinu napisali nista,tako da se moran malo trudit ove godine,ali cu imat dosta puta,najmanje 48 a mozda i 64 dana u ovoj god,tako da bi se triba izvuc(5 sedmica on-off)
Ovo je istina
Naime, lučke kapetanije prvo uvijek moraju obračunavati dane plovidbe, iako bi svaki pomorac prvo računao dane bolovanja, puta ili izobrazbe, jer se vi??ak tih dana ne mo?že prebacivati u narednu godinu. Primjerice, onaj tko ima 185 dana plovidbe unutar jedne godine te jo?? 30 dana bolovanja, puta ili izobrazbe bit će oslobođen poreza, ali će pritom za narednu godinu prebaciti samo dva dana.
Onih preostalih 30 jednostavno će propasti i tu niti jedan pomorac apsolutno ni??ta ne mo?že učiniti, jer im je uskraćeno zakonsko pravo da sami sebi uračunaju tako presudno va?žne dane za njihovu egzistenciju.
jasna mi je osnova zakona o danima provedenim izvan drzave (iako i tu osnovu vlada u zakonu tumaci kako njoj odgovara), no realno gledajuci, postoji li hrvatski pomorac koji plovi manje od 6 mjeseci godisnje jer mu tako vise odgovara? ako ne, onda je ovo porez na one koji si ne mogu naci posao sto je krajnje diskriminirajuce.
sea is our environment
Zakon je napravljen na stranu Vlade jer pomorac koji recimo izgubi posao osim sta je ostao bez primanja on jos uz to mora platiti porez jer nema 183 dana. Dakle sve u svemu ovo je zakon koji pomorce jos vise sustavno unistava i tako ce biti dokle god mi ne stisnemo debelog Sukera i objasnimo da zakon o pomorcima triba donositi u dogovoru s pomorcima a ne u dogovoru s uhljebima koji zive na racun pomorskog rada a nisu vidili more jos od parnog stroja.
To je problem koji triba a nadam se da hocemo rijesiti u buducnosti.
P.S
Pogledaj Sukera i Cobankovica, svi ''njihovi'' gradani ( pod njihovim ministarstvima ) su gladni a nji dva svakim danom deblji a to znaci da njima nije bitni sta je receija jer oni to ustvari ne da ne osjete oni tu rici niti ne poznaju a culi su za nju prije mozda godinu dana.![]()
Kad ćemo na Markov trg??![]()
It's not speed that kills, it's the sudden stop!
oni sudeci po postupcima jos pokusavaju nac ti ric u rjecniku,mozda kad skuze sta znaci recesija izgube koje kilo ali mi se cini da njih jedino sila more izbacit odonamo
A jbg kolega, seljaci bar mogu traktorima zakrcit promet u centru ZG a nama bi i jedan lifeboat bilo spatno za dopremit gori a s obzirom koliko nas je voljnih za ic u ZG na prosvjed u datom trenutku doma mislim da se Suzi, Suki, Kalmeta, Cobo i ekipa bas ne bi puno sekirali oko problema te time kalali na vagi.
Salu na stranu kad budu opet strajkali kakvi skverani (kao neki dan 3.maj u Ri) onda bi im trebalo uputit bar telegram podrske.
Navigati se mora ...
Nije Čobanković uopće toliko lo??, da je on ministar pomorstva ili financija, rje??ila bi se ova situacija puno bolje; ovako sa ?*ukerom i Kalmetom, a i onim dotepencem Babićem, nema tu kruva
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)