Kako počimlje vrijeme poreznih prijava, dali je nekome već do??lo sa lučke kapetanije broj dana za prilo?žiti uz prijavu? Provajmo malo u ovoj temi pisati novosti o tome.
Kako počimlje vrijeme poreznih prijava, dali je nekome već do??lo sa lučke kapetanije broj dana za prilo?žiti uz prijavu? Provajmo malo u ovoj temi pisati novosti o tome.
prema informaciji LK Split slanje na kucne adrese pocinje od ponediljka ja bio pitat
Sta nisam isa u ginekologe
Hvala gigi-st na informaciji, ja ba?? razmi??ljao kada će početi sa time, da vidim rezultat. Znači za očekivat je krajem mjeseca da će to doći, da nas nisu zaboravili
.
Sad tu imas slijedeci problem,a to je da za pomorce najbitniji dokument se ne salje preporuceno.Do mene ni preporucene posiljke ne uspjevaju doc,a kamoli ove normalne.Ja cu bvjerojatno bit prvi na kojega ce se primjenit zakon o oduzimanju prebivalista,ali ne bojim se milost ne trazim.Cijeli se zivot borim sa zmijama i pacovima
Tvoj status jo?? nije definiran zakonom...ti bi treba prijaviti boravi??te, na jednome od 5 mogućih prebivali??ta...i kako prijaviti samo jedno, kad prebiva?? povremeno na svima...
Di se bori?? sa ovim zmijama i pacovima, na ?*olti? E moga bi se i doli prijaviti, oni ni nemaju po??tara...
[QUOTE=zrile;58127] moga bi se i doli prijaviti, oni ni nemaju po??tara...QUOTE]
Meni postu uglavnom dostavlja milicija.Ali kad dostave tada je vec kasno, naime sve je u zastari dok me oni pronadju.
Stigli dani navigacije.
Bar u Splitu.
Pozdrav, mozda ce ovo biti kome zanimljivo:
http://www.maritime-connector.com/Co...A-d-o-o.wshtml
opet 46 dana u plusu
pozdrav
je su li vam od porezne preporukom stigle dani?
![]()
Evo ovako bija san na brodu u 2009 godini tocno 165 dana, jebga po ovome triban platiti porez jer iman manje od 183 dana...ali kazu mi kolege da ako iman dnevnicu manju od 50eura da nebih smija platit porez,a ja san fala bogu ima dnevnicu duplo manju od 50eura...i po tome ne placam...ako netko zna????![]()
Zdravi i veseli bili... ma gdje bili.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)