Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/17
    2 casnik palube
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Suisse Atlantique

Unhappy Sto se triba napravit ako se ide na brod a agent nije iz Hrvatske..

Ekipa pozdrav, prvo da pohvalim cili ovaj projekat, mnogo toga korisnog se moze procitat ovdje. A sada pitanje : prije par dana san se ukrca na brzinu na novu firmu i to direkno bez agenta kod nas. Posto san prije bija na Suisse Atlantique, tamo nam je agent zavrsava sve oko prijave na kapetaniji, da li bi mi neko moga rec sto tribam napravit da bi ovjerio navigaciju kad se vratim doma?

zena pomorca Spuzvasta avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od marinaio Vidi poruku
    Ekipa pozdrav, prvo da pohvalim cili ovaj projekat, mnogo toga korisnog se moze procitat ovdje. A sada pitanje : prije par dana san se ukrca na brzinu na novu firmu i to direkno bez agenta kod nas. Posto san prije bija na Suisse Atlantique, tamo nam je agent zavrsava sve oko prijave na kapetaniji, da li bi mi neko moga rec sto tribam napravit da bi ovjerio navigaciju kad se vratim doma?

Glavno i jedino ti je otic na kapetaniju.Tamo ces ispunit papire i to ti je to.Bit ce ti potribna matrikula da se vidi datum ukrcaja/iskrcaja,luka upisa broda itd.
    ........sretna ?žena...........
    16.01.2009
    11.05.2011
    E sad nas je cetvero

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Eto sve si dobia iz prve i fala za pohvale

BTW

MOga si se i predstavit malo
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Javit se na kapetaniju prije odlaska na brod sa ugovorom i kopijom av. karte na odjel za socijalni program pomoraca, a po dolasku ovjerit navigaciju u matrikuli na kapetaniji pa onda opet u onaj ured sa kopijama ugovora, plat. lista i av. karte.
    Navigati se mora ...

3.Casnik deck monster avatar
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

pozdrav..dobio sam ugovor u ptak navecer a u subotu nikoga nisam mogao naci u kapetaniji te se nisam mogao prijaviti!sta moze biti?moze li me itko od rodbine?konkretno idem preko dgs pa ako netko zna kojim slucajem da li oni to obavljaju neka mi kaze!hvala

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

isprintaj papire sa neta,ispuni zatim fotokopiraj ugovor,matrikulu i daj nekome da odnese na kapetaniju u ponedjeljak....tako ja dam zeni kada padne ukrcaj vikend...i nema problema ali tako to funkcionira u rijeci...pa vidi
    usput mirno more i sretan put

Datum registracije
    Jan 2011

Početno

hvala stari..neznam da li mozda to radi agencija umjesto mene..pitat cu!bojim se da mi dnevnik nece ovjeriti kad se vratim a sada iskreno nemam niti di kopirati matrikulu..al probat cu u gradu negdje..hvala jos 1 put.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ako te krca naša agencija koja ima dopusnicu ministarstva, ne treba ništa, oni su te dužni i odjavit i prijavit. Gotova stvar, zato su plaćeni.

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

za dnevnik ti neznam ja sam jos od onih sta smo samo pisali u biljeznicu svaki dan kadeture,i sve stranice su morale biti pecatirane i numerirane prije ukrcaja ali ako ti je agencija od nas onda bi ti to oni trebali sredit,ukrcaj a za dnevnik nemam pojma....vidi sa drugima na forumu

Datum registracije
    Jan 2011

Početno

dobro dnevnik sam ovjerio u kapetaniji..idem preko DGS te mi nista nije receno po pitanju prijave..!sumnjam da mi nebi rekli jer su bili i previse konkretni i informirani su jako!bice da oni to rjesavaju,,,

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

e pa valjda su ti dali neki broj telefona pa zovi pitaj,ali vjerujem da oni to sve rade...

Asistent
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

pozdrav

evo nisam na??ao prikladniju temu, pa ću postaviti pitanje ovdje.
    Direktno sam aplicirao za kruzere kao asistent električara i upao sam. Sada na e-mail sam dobio upute i određene dokumente za ispuniti.
    po??to mi je to prvi put molio bih pomoć oko nekih nejasnih sitnica.

??to je to Bank Allotment form? Pretpostavljam da je račun ali ??to im točno moram poslati nazad.

Čitam tu gore da se treba prijavljivati u lučkoj kapetaniji, sutra ću to telefonski jo?? provjeriti.
    Također kao asistent električara, trebam li imati dnevnik.

Clan Posade Mariachi avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    offshore (DSV-DP3)

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zoran111 Vidi poruku
    pozdrav

evo nisam na??ao prikladniju temu, pa ću postaviti pitanje ovdje.
    Direktno sam aplicirao za kruzere kao asistent električara i upao sam. Sada na e-mail sam dobio upute i određene dokumente za ispuniti.
    po??to mi je to prvi put molio bih pomoć oko nekih nejasnih sitnica.

??to je to Bank Allotment form? Pretpostavljam da je račun ali ??to im točno moram poslati nazad.

Čitam tu gore da se treba prijavljivati u lučkoj kapetaniji, sutra ću to telefonski jo?? provjeriti.
    Također kao asistent električara, trebam li imati dnevnik.
    Ovaj bank allotment je devizni broj računa i njegov IBAN broj.
    Kad ti po??alju ugovor, onda na kapetaniju...i ne triba?? imat dnevnik.
    Sritno!
    ?*aka suza, vrića smija, ća je ?život nego fanta?žija.

timunjer
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    trenutno slobodan

Početno

alo ekipa,ovo mi je nekako najbli?ža tema

naviga sam na turističkom brodu - dnevni izleti, hrvatska zastava,bilo je bez prijave ,ni sta?ž,ni kapetanija
    e sad, da li bi bio problem da mi se to upi??e u Ciparsku matrikulu čisto zbog toga da prika?žem vi??e iskustva, da li bi koja kompanija pravila problem ako bi
    primjetila da je brod hrvatska zastava,ja iz Hrvatske a matrikula Ciparska.

pozdrav

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ronac Vidi poruku
    alo ekipa,ovo mi je nekako najbli?ža tema

naviga sam na turističkom brodu - dnevni izleti, hrvatska zastava,bilo je bez prijave ,ni sta?ž,ni kapetanija
    e sad, da li bi bio problem da mi se to upi??e u Ciparsku matrikulu čisto zbog toga da prika?žem vi??e iskustva, da li bi koja kompanija pravila problem ako bi
    primjetila da je brod hrvatska zastava,ja iz Hrvatske a matrikula Ciparska.

pozdrav
    A moj stari ko tebi brani pisat u matrikulu ''sta pozelis'' ako ti je pecatirano. Jel recimo prije sam naviga na Nizozemskoj matrikuli i u nju pisem kao i u Hrvatsku samo ako ti nema pecata nevirujem da ce ti iko to shvatit vjerodostojno.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade Dzingo avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Firma
    Atl.plovidba

Početno

Prema mom iskustvu...ćija zastava njegova matrikula. Ne vjerujem da će ti itko dat pečat jedne dr?žave u matrikulu druge.

timunjer
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    trenutno slobodan

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    A moj stari ko tebi brani pisat u matrikulu ''sta pozelis'' ako ti je pecatirano. Jel recimo prije sam naviga na Nizozemskoj matrikuli i u nju pisem kao i u Hrvatsku samo ako ti nema pecata nevirujem da ce ti iko to shvatit vjerodostojno.
    Neće biti pečata kapetanije,ali biti će pečat broda

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •