Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Barba motorman5 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    u potrazi....

Početno Porezna olaksica

Po??tovani,

Tro??kovi za izradu breveta ili ??kolovanja ne mogu umanjiti poreznu osnovicu, odnosno ne smatraju se olak??icom. Detaljnije o tome bit će objavljeno na web stranici Jadran pisma u studenom.

Pozdrav,

Mirjana Jakovljević

Ovo je odgovor koji mi je doticna gospodja uputila na moje pitanje o poreznim olaksicama.Mozda san u krivu , ali koliko ja znan svi imaju pravo na poreznu olaksicu na racun skolovanja.Zasto mi to nemamo?
    I dali udruga misli nesto napravit po tom pitanju?
    Gulite kompire a ne pomorce !!!!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Mi to nemamo zato sto smo gradjani drugog reda.S obzirom da nikad nisam volio druge redove vec samo loze i pocasna mjesta vjerovatno zavrsavam svoju karijeru pomorca.Postigao sam sve sta se postic dalo barem u mojim velikim plavim ocima i od 01.01.2010. postajem kontroverzni poduzetnik.Ovoj odluci je pridonio i jucerasnji nazovimo ga tako nervni slom.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Pazi da ti koja uplata ne legne u 2010. jer ćeš platiti porez...Karijeru ne virujen da ćeš tako brzo završiti, možda napravit malu pauzu, a onda će ti bit pun kufer kopna i loših poslova na kopnu i ponovo na more...

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Ima na kopnu predobrih poslova ali rezerviranih samo za kontroverzne poduzetnike.Za normalne ima qrac zato ni ne zelim bit normalni poduzetnik.Jedna uplata ce lec u 1. 2010. ali ona mi ulazi u ovu godinu jer se odnosi na period od 1.12.-31.12.Sta mislis zasto odigravam ovakav rock'n'roll.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ja san na 183,a zamisli,prije ovoga ima san samo 50 dana

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •