Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/21
    Asistent outrager avatar
    Datum registracije
    Jul 2009
    Firma
    Jadroplov

Početno Lječnički pregledi - gdje

dali negdje postoji popis zdravstvenih ustanova ovla??tenih za izdavanje lječničkih uvjerenja za pomorsku knji?žicu? tra?žio sam na stranici ministarstva zdravstva, ali ne mogu nigdje naći.
    u lučkoj kaptaniji rijeka su mi rekli da je u zagrebu ovla??tena poliklinika sunce, ali ne znam dali njih samo favoriziraju ili ??ta, a vjerojatno mora biti i u osijeku ne??to da se ne moram bez veze vozati do zagreba samo radi toga.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

To ti rade specijalisti medicine rada, pa ti je najbolje nađi u svom mistu popis tih doktora izovi, obično rade sve liječničke, za vozački, za pomorce...

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

U Splitu u poliklinici "Sunce" rade preglede pa onda vjerovatno i u Zagrebu, ali kao sto ti je rekla @zrile, trazi medicinu rada i nemozes falit.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Asistent outrager avatar
    Datum registracije
    Jul 2009
    Firma
    Jadroplov

Početno

za polikliniku sunce u zagrebu znam jer su mi to rekli ovi iz lučke kapetanije rijeka, al reko ne znam dali njih favoriziraju ili šta. našao sam neke u osijeku koji to obavljaju, al moram još potražit dali ima vamo u brodu

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

SONJA PADOVAN-JANKOVIĆ
    Ispis E-mail
    Djelatnost: Medicina rada
    Adresa:
    Borovska 7
    Slavonski Brod, Slavonija i Baranja
    Hrvatska

Tel.:035/ 411 032

OVI TI RADE 100%, DOM ŽELJEZNIČARA, IMAJU I U SPLITU ISPOSTAVU

Z.I.Ž. Slavonski Brod, Trg Hrvatskog proljeća 1

mr. ŠIMO BENEŠ, spec. medicine rada
    035/445-421
    Radno vrijeme
    od ponedjeljka do petka od 7.00-15.00 sati

pumpman prxxx avatar
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    Dinamarin d.o.o.

Početno

ja sam prije 6 godina radio liječnički u osijeku kod tvornice ??ibica, mislim da je to dom zdravlaj drava, morat ću do barbe uzet matrikulu da ti mogu dat ime doktorice
    Posljednje uređivanje od prxxx : 07-19-2009 at 09:33 PM
    Blago onom k'o rano poludi pa mu ?život prođe u veselju

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od outrager Vidi poruku
    dali negdje postoji popis zdravstvenih ustanova ovla??tenih za izdavanje lječničkih uvjerenja za pomorsku knji?žicu? tra?žio sam na stranici ministarstva zdravstva, ali ne mogu nigdje naći.
    u lučkoj kaptaniji rijeka su mi rekli da je u zagrebu ovla??tena poliklinika sunce, ali ne znam dali njih samo favoriziraju ili ??ta, a vjerojatno mora biti i u osijeku ne??to da se ne moram bez veze vozati do zagreba samo radi toga.
    Pozdrav kolega @outrager.Ima?? u Rijeci PRO-VITA u Riječkom neboderu na ??abici i Medico na Krnjevu.

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Nista cudno za LK Rijeka da dobijes takav kretenski odgovor. Vjerojatno ti je jedna od one 3 krave (ispricavam se ako nekoga smeta izraz) uobicajeno izvalila prvo sto joj je palo na pamet.

Ne moras ici u Zagreb niti u Rijeku, prilicno sam siguran da i u Osijeku postoji ovlastena ustanova medicine rada koja izdaje uvjerenja pomorcima. Aktualan popis ovlastenih ustanova ne mogu pronaci (toliko o dostupnosti podataka nama pomorcima za koje se toliko brinu u zadnje vrijeme) ali mozda ce ti koristiti informacija da su 1999.g od strane tadasnjeg ministarstva bile ovlastene sljedece ustanove:

- Dom zdravlja Osijek, Park kralja P.Kresimira IV 6
    - Dom zdravlja zeljeznicara Osijek

U krajnjem slucaju, otvori zute stranice i zovi sve dostupne medicine rada i pitaj rade li preglede za pomorce

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Kada si to sve obavio nemoj se iznenaditi da te agent po??alje kod svog doktora na dodatni pregled.

Clan Posade dome avatar
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

Zna li tko koliko je ograničenje za vid za nautiku? Negdje sam čuo -3

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ma mos imat i dno od pepeljare umisto lenti, ionako sad imas toliko elektronike na mostu da kad filip prne na provi tebi alarm na ecdisu bleji....
    A i danasnje lece, kako cujem, cuda cine...
    Ali isto se moras informirat kod likara, inace...

Asistent outrager avatar
    Datum registracije
    Jul 2009
    Firma
    Jadroplov

Početno

trenutno me to vi??e ne brine, od 1.10. sam u Splitu, upisat ću odmah za brodo strojara

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

MEDICINA RADA U RIJECI
    POLIKLINIKA-PRO VITA-tel. 051 352 460 tamo ide moj maneken(zgrada Riječkog nebodera )-Trpimirova 2- rade sa dosta agencija ne samo iz Ri

U staroj zgradi gdje je nekad bili rodili??te ,ulica I.Marinkovića 11 ima isto medicina rada- vi??e ambulantI(ako te interesira mogu ti napisati telef.)

Pod medicinom rada ima i-Zdravstvena ustanova za med.rada-Riva Boduli 1- tel. 051-313 323

Mislim da su ti predlo?žili Zg zbog blizine prije svega

zena pomorca Spuzvasta avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od aveo Vidi poruku
    U staroj zgradi gdje je nekad bili rodili??te ,ulica I.Marinkovića 11 ima isto medicina rada- vi??e ambulantI(ako te interesira mogu ti napisati telef.)
    Meni muz isto ide u Provite,a evo br od ove u starom rodilistu
    dr.Baricevic 051/651-600
    ........sretna ?žena...........
    16.01.2009
    11.05.2011
    E sad nas je cetvero

Clan Posade maco89 avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    zAgOrSkI BrEgI

Početno

Odi u rijeku kod Račkoga dodjes u jutro u 7 sve ti je gotovo do 11 i trcis odma u kapetaniju i to ti je to najednostavnije

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Spuzvasta Vidi poruku
    Meni muz isto ide u Provite,a evo br od ove u starom rodilistu
    dr.Baricevic 051/651-600
    Ajde i ti dođi ,kad bude dolazio ,

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maco89 Vidi poruku
    Odi u rijeku kod Račkoga dodjes u jutro u 7 sve ti je gotovo do 11 i trcis odma u kapetaniju i to ti je to najednostavnije
    Ako se tel.dogovori?? bude?? gotov svugdje u razumnom vremenu ,va?žno je da nemora?? puno trčati okolo,u koliko nemaju svog doktora specijalistu.

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Thumbs up Lijecnicki u polikliniku Caktas

evo danas ucinija lijecnicki u polikliniku Caktas u Splitu. Na parkingu ispod opcine di je stara zgrada od obnove. Skroz opusteno i nikad brze, ujutro izvadija krv, u podne se vratija i sve bilo gotovo u po ure. Doktorica i sestra fenomenalne. Preporucujen svima

Clan Posade neny avatar
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

Istice mi ljecnicki u matrikuli i firma mi trazi da ljecnicko uvjerenje moran donit i na hrvatski i engleski,pa me zanima dali netko zna di se u Splitu moze dobit i ljecnicka potvrda i na engleskom????

Dizalicar dizalicar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    offshore

Početno

Prijatelju,u koga god budes radija lijecnicki samo reci da ti da i na engleski u hrvatski,svi ti imaju te formulare.
    "Ne vozi brze vise nego sto tvoj Andeo cuvar moze letjeti"

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •