Pozdrav ekipa,
Zadnjih dana sam samo cita forum,a nisam nista pisa,jednostavno zbog toga sta je vec dosta toga receno pa covik i ne zna sta bi vise doda,a i bija san dosta zaokupljen poslom.
Evo mi je pala napamet jedna stvar.Mi pomorci putujemo cilin svitom,upoznajemo se i komuniciramo sa puno ljudi,uvik do sad sam bija,a mislim i svi od vas hodajuca reklama za drzavu iz koje dolazimo.Falija lipotu zemlje i srdacnost ljudi,a stvari koje nam bas nisu na ponos presuciva.Kako se lipa ric daleko cuje,a gruba jos i dalje mi smo idealan medij za sirenje prave istine i zalosne zbilje o nasoj drzavi.Ovi mudraci na vlasti su pokazali koliko im je stalo do nas,a mi mozemo na ovi nacin pokazat koliko je nama stalo do njih,pa sada umisto naglasavat lipe stvari u nasim kontaktima sa strancima "izreklamirat"kako su kod nas mafijasi,ratni profiteri,ubojice,reketari,"pozeljna zanimanja" koje niko ne pita odakle in pare,a zakon za njih ne postoji normalno ako plate postotak politickim pokroviteljima,a ljude koji posteno zaradjuju svoj kruh gledaju kako oderat da im od te zarade ne ostane ni za prezivit.Rec da u biti zivimo u drzavi koju pojedinci drze za svoj feud i ako misle dolazit da budu spremni podmicivat jer da drugoga nacina za doc do bilo cega nema.
Ovo je nasa zalosna istina,koja je doduse vec poznata po svitu pa su tako i neki strani mediji pisali,da bi kod nas bili proglaseni ka neprijateljski nastrojeni,ali kad i sami gradjani "tog feuda"u ovom slucaju pomorci pocnu sirit
tu zalosnu istinu onda je to puno vjerodostojnije.Navest situaciju u koju su doveli nas pomorce ka populaciju koji svoj kruv zaradjujemo vani,a sve mi se cini da cemo morat i nase krvavo zaradjene pare ostavit vani da nebi ostali bez njih.Do sada su nase zahtjeve za fer i postenim odnosom prema najboljem hrvatskom izvoznom proizvodu(pomorcima)ladno ignorirali,pokazujuci time svoju bahatost i glupost,a gore spomenutu reklamu in nece ni miljun placenih reklama na CNN-u oprat.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom