Forum Pomorac.net je nastao da bi se pomorci druzili i da bi jedno drugome pomagali. Forum je fala bogu takvom brzinom rastao a razina kulture je uvik bila i bice na visokom nivou.
Dakle javno misljenje ljudi je dobro doslo jer ipak je demokracija i svak moze reci sta zeli. Isto tak oponavljam da niko nije nikoga vridao ( a ako je bio je baniran ili opomenut), nego se iznose vlastita misljenja.
Dakle posto je forum tako jako napredovao i imali smo volju i mogucnosti te brojnost da okupimo i organiziramo mogu reci stvorimo UPH (koja ce biti nadamo se javno glasilo HR pomoraca). Kad smo stvorili UPH i sve po drzavnim pravilima napravili sad kao Udruga imamo pravo na razno razne prednosti u odnosu na fizicku osobe. ( bicemo bolje shvaceni jer nas ima vise.djelujemo organiziranije, imamo pravo govoriti o pravima koje tribaju imati pomorci i to javno a da smo zanimljivi a ne kad bi to iznosia pojedinac onda bi ispao lud).
Dakle od 1.Svibnja krece portal Pomorac.net koji ce biti i koji je SLUZBENO GLASILO UPH. Tako da ce forum i dalje biti ziv i aktivan ali ce na njemu svak moci iznositi svoje misljenje kao i dosad a na portalu ce biti sluzbeno misljenje i znacenje te promjene koje nastaju u UPH. S ovim sam tio reci da forum nije sluzbeno glasilo nego mjesto za sastanke ( za one koji su u UPH)a forum je glasilo na koje svak moze pisati sto zeli. a sluzbeno glasilo ce biti ponavljam PORTAL. Na portalu nece moci svak pisati nego cemo stavljati update mi koji smo u vrhu Udruge a sve te update cemo donositi u skladu s ustavom UPH. Stoga molim vas da shvatite da forum nije sluzbeno glasilo UPH i da to sta mi pisemo kako zajebati tj skivati u porezu ili necem drugom je sasvim dozvoljeno na forumu ali to nece pisati na PORTALU.
Eto toliko o tome i lipi pozdrav svima![]()

LinkBack URL
About LinkBacks