Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/9
    Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno Smirimo strasti

Ovako momci,ovo će bit jedna ozbiljna primjedba sada.

Vidim da vas je puno očito trenutno u ovom momentu doma i stalno ste na netu jer vidim po broju va??ih posjeta stranici i po samim postovima.To ne znaći da je to ne??to lo??e al čovjek kad ima previ??e vremena a novaca mu ne fali misli samo o glupostima,slo?žit ćete se svi.

Udruga se treba tek osnovati i jo?? smo na labavim nogama,treba dosta toga jo?? napravit a to iziskiva i vremena i ?živaca a kao ??to znamo jedini koji se ZAPRAVO s time bavi je Dalmo?? i čovjeku treba čestitati ali mu isto tako i pomoći i ne raditi tenzije na ovom Forumu od kojeg je sve poteklo i pisati glupe postove.

Mislim da će se ljudi koji su stalno na Forumu i stalno pi??u samo da pi??u prepoznat u ovoj mojoj DOBRONAMJERNOJ opasci a nema veze,njima je i namjenjen ovaj post.

Moderatori se ne mogu jednostavno s vama baviti jer svatko ima svoj ?život i posao,Sea -st je chief i trenutno je na brodu i nema vremena za to,Propuh je također na odgovornoj funkciji a moja malenkost je doma i stalno zaposlena.

Dakle,ovo nije zlonamjeran post ali vas moram upozorit da smo sad na meti mnogih a Dalmo?? je sam i ovo mora skoro pa sam iznjeti na povr??inu i treba mu pomoći s time ??to on i Sonny trenutno rade.

Dakle,ja vjerujem u vas,većina od vas je obrazovanih i kulturnih momaka i molia bi vas da se i dalje pona??ate u skladu s time i naravno da nama moderatorima prijavite ako ne??to nije u redu a ne ulazit u nepotrebne diskusije.

??ivjeli momci i potrudimo se skupa da 01.07. se poka?žemo dostojno i u pravom svjetlu kako zaslu?žuje na??a časna profesija.

Toliko
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zombi Vidi poruku
    Ovako momci,ovo će bit jedna ozbiljna primjedba sada.

Vidim da vas je puno očito trenutno u ovom momentu doma i stalno ste na netu jer vidim po broju va??ih posjeta stranici i po samim postovima.To ne znaći da je to ne??to lo??e al čovjek kad ima previ??e vremena a novaca mu ne fali misli samo o glupostima,slo?žit ćete se svi.

Udruga se treba tek osnovati i jo?? smo na labavim nogama,treba dosta toga jo?? napravit a to iziskiva i vremena i ?živaca a kao ??to znamo jedini koji se ZAPRAVO s time bavi je Dalmo?? i čovjeku treba čestitati ali mu isto tako i pomoći i ne raditi tenzije na ovom Forumu od kojeg je sve poteklo i pisati glupe postove.

Mislim da će se ljudi koji su stalno na Forumu i stalno pi??u samo da pi??u prepoznat u ovoj mojoj DOBRONAMJERNOJ opasci a nema veze,njima je i namjenjen ovaj post.

Moderatori se ne mogu jednostavno s vama baviti jer svatko ima svoj ?život i posao,Sea -st je chief i trenutno je na brodu i nema vremena za to,Propuh je također na odgovornoj funkciji a moja malenkost je doma i stalno zaposlena.

Dakle,ovo nije zlonamjeran post ali vas moram upozorit da smo sad na meti mnogih a Dalmo?? je sam i ovo mora skoro pa sam iznjeti na povr??inu i treba mu pomoći s time ??to on i Sonny trenutno rade.

Dakle,ja vjerujem u vas,većina od vas je obrazovanih i kulturnih momaka i molia bi vas da se i dalje pona??ate u skladu s time i naravno da nama moderatorima prijavite ako ne??to nije u redu a ne ulazit u nepotrebne diskusije.

??ivjeli momci i potrudimo se skupa da 01.07. se poka?žemo dostojno i u pravom svjetlu kako zaslu?žuje na??a časna profesija.

Toliko
    Evo kolega nemogu a da se ne nadovezem na tvoj post.By the way sada sam na sidristu ispred Ria pa u svakom slobodnom trenutku gledam biti u toku sa desavanjima kako nase udruge tako i sa reakcijama forumasa na određene teme.
    Ne bih se sa tobom slozia sto velis da pojedinci koji nemaju sta radit side po cili dan i nepotrebno stvaraju tenzije na portalu.Nije ih dobro na taj nacin opominjat jer ce se mnogi ukljucujuci i mene naci uvriđeni.Mozda i malo pritirujemo ali nije greda da si mladi ljudi a i oni stariji daju oduska pa pisu o stvarima koje mozda nekima nisu trenutno na prvom mistu.Sutili smo godinama i generacije prije nas a sada mislimo da moremo reci sta mislimo pa kome odgovaralo ili ne. Ovaj nam je portal jedino di moremo otvorit dusu jer nas vecina razumije.Ja bih ?žarko ?želia da moren pomoci na bilo koji nacin udruzi i to cu ucinit kada god za to bude prilike.Znam i da je sada tesko i da ste vas nekolicina preuzela veliki teret na svoja leđa i zato van skidam kapu ali to isto ne znaci da ovi koji se pronadju kroz tvoj post nece ucinit isto u buducnosti.
    ??iv mi bija a i nadam se da cemo se upoznati u skoroj buducnosti.
    UPH!

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Nisan ja nikoga sada opominja,ovo je bila dobronamjerna opaska ali treba se ne što napravit a ne samo zujit o nećemu.Pas koji laje ne grize.
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zombi Vidi poruku
    Nisan ja nikoga sada opominja,ovo je bila dobronamjerna opaska ali treba se ne ??to napravit a ne samo zujit o nećemu.Pas koji laje ne grize.
    Lipi moj Zombi.Triba ih samo pustiti sa lanca a onda mozda i ugrizu.

---- Propuh avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Wink

vecina usera ne vidi sta se sve ovde napise jer nekada smo brzi pa editiramo i brisemo postove prije nego ih sve vidite. a da ne govorimo da zbog ljenosti pojedinaca da pogledaju u arhivu i vide dali je tema vec obradjena otvaruju istu .vjerujem da je velika vecina usera na ovom forumu jedva docekala ovakvo mjesto da se mozemo barem virtualno druzit kad vec nemozemo stvarno. nasa namjera je da ovaj forum ostavimo cist bez ikakvih tenzija a kulturnog ophodjenja (pogledajte kako su branili svoje stavove user KOLEGA i CRTA ZARA bez ijednog povisenot tona) pa i ako zbog toga moramo izgubit nekog clana.svi oni koji se mogu naljutit i bit uvrijedjen napisanim postom od strane zombia mozda im i nije mjesto ovdje.
    svaka misal, ideja ma kako neko mislija da je glupa, izjadat, olaksat dusu, kukat ma sve ide na ovom forumu zato samo naprijed.
    "Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Propuh Vidi poruku
    vecina usera ne vidi sta se sve ovde napise jer nekada smo brzi pa editiramo i brisemo postove prije nego ih sve vidite. a da ne govorimo da zbog ljenosti pojedinaca da pogledaju u arhivu i vide dali je tema vec obradjena otvaruju istu .vjerujem da je velika vecina usera na ovom forumu jedva docekala ovakvo mjesto da se mozemo barem virtualno druzit kad vec nemozemo stvarno. nasa namjera je da ovaj forum ostavimo cist bez ikakvih tenzija a kulturnog ophodjenja (pogledajte kako su branili svoje stavove user KOLEGA i CRTA ZARA bez ijednog povisenot tona) pa i ako zbog toga moramo izgubit nekog clana.svi oni koji se mogu naljutit i bit uvrijedjen napisanim postom od strane zombia mozda im i nije mjesto ovdje.
    svaka misal, ideja ma kako neko mislija da je glupa, izjadat, olaksat dusu, kukat ma sve ide na ovom forumu zato samo naprijed.
    Mislim da je ovo sta je kolega iznija najblize istini.....ljudi su dugo cekali ovo a pogotovo nakon ovog zakona, svi skupa skupa znamo da je nezadovoljstvo veliko a i kriza je zahvatila pomorstvo i naravno da sve to utjece na ovaj forum. Ako svi ti ljudi vidu neku utjehu u svome pisanju ili ako im ovaj forum moze olaksati njihov trenutni status ili stanje ja mislim da je to o.k. Naravno sve u granicama pravila i pristojnog ponasanja na forumu jer nemoj mo dozvoliti da netko krivo protumaci neciji post tj. DA REVOLUCIJA JEDE SVOJU DJECU....bit ovog foruma je pomoci svakome Pomorcu i nemoj mo dozvoliti da se itko osjeca NEPOZVAN!! Svima zasluznim clanovima koji su iznjeli teret svega ovoga SVAKA CAST ali ja koji sam na brodu ne vidim bolji nacin da podrzavam Udrugu nego svojim pisanjem....kad dodem doma sigurno cu puno manje pisati ali i neke korake poduzeti po pitanju Udruge i svega oko nje.
    @Zombi
    Slazem se sa tobom da bi oni koji su doma trebali biti "malo agilniji" ali bit ce to sve u redu i neboj te se za Prosvjed jer ima ovde pravi ljudi,momaka koji ce sve to iznjeti i napraviti kako treba.....naravno poanta je da se sto vise ljudi odazove/pomogne u toj organizaciji jer je glupo da sve to padne na leda samo par ljudi a ima nas recimo 100 doma a ponovit cu da se to POSEBNO ODNOSI NA LJUDE IZ SPLITA (grada gomacina Prosvjeda......zvuci kao da su Olimpijske Igre). Svatko moze pomoci samo ako ima volje jer svatko od nas zna nekoga Matu,Stipu ili Antu koji opet zna Jozu i bas taj Jozo npr. moze nam rjesiti razglas u pola cijene itd. Mislim da ste skuzili sta sam tija reci....Zivili!!

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Evo samo da kazem da cu i ja smanjit zajebanciju jer putujem u cetvrtak za Dubai.Stat cu u hotelu malo duze ali cu nadgledat da li se ovo sve razvija kako smo zamislili i navijat za nas.Nadam se da cu uspit skuvat firmu da me pusti 2 dana za prosvjed pa makar platija iz svog dzepa ali ako ne saljem sve koje znam doli!
    Kud plovi ovaj brod?

Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Propuh Vidi poruku
    Slazem se Propuh!To je i bit ovog foruma da nas drzi skupa, a ne razjedinjuje.A ako bog da svi cemo se i upoznat sto bi mi bilo veliko zadovoljstvo.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Ljudi sve vas podrzavam i mislim da smo ode svi postali prijatelji, ( sta je jako rijetko za forume a to san vidija u Starog mornara ko da se znamo godinama) ali sta je Zombi htio reci a to je da odrzimo forum na razini koju smo do sad drzali tj da budemo slozni i dostojni Hrvatskih pomoraca u svakom segmentu.

POzdrav svima i napomena da napredujemo galopskim trkom u udruzi. SVe ubrzo dolazi na forum mislim na podatke i poteze uprave Udruge.

Jos jednom Hvala svima na podrsci
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •