Ovako momci,ovo će bit jedna ozbiljna primjedba sada.
Vidim da vas je puno očito trenutno u ovom momentu doma i stalno ste na netu jer vidim po broju va??ih posjeta stranici i po samim postovima.To ne znaći da je to ne??to lo??e al čovjek kad ima previ??e vremena a novaca mu ne fali misli samo o glupostima,slo?žit ćete se svi.
Udruga se treba tek osnovati i jo?? smo na labavim nogama,treba dosta toga jo?? napravit a to iziskiva i vremena i ?živaca a kao ??to znamo jedini koji se ZAPRAVO s time bavi je Dalmo?? i čovjeku treba čestitati ali mu isto tako i pomoći i ne raditi tenzije na ovom Forumu od kojeg je sve poteklo i pisati glupe postove.
Mislim da će se ljudi koji su stalno na Forumu i stalno pi??u samo da pi??u prepoznat u ovoj mojoj DOBRONAMJERNOJ opasci a nema veze,njima je i namjenjen ovaj post.
Moderatori se ne mogu jednostavno s vama baviti jer svatko ima svoj ?život i posao,Sea -st je chief i trenutno je na brodu i nema vremena za to,Propuh je također na odgovornoj funkciji a moja malenkost je doma i stalno zaposlena.
Dakle,ovo nije zlonamjeran post ali vas moram upozorit da smo sad na meti mnogih a Dalmo?? je sam i ovo mora skoro pa sam iznjeti na povr??inu i treba mu pomoći s time ??to on i Sonny trenutno rade.
Dakle,ja vjerujem u vas,većina od vas je obrazovanih i kulturnih momaka i molia bi vas da se i dalje pona??ate u skladu s time i naravno da nama moderatorima prijavite ako ne??to nije u redu a ne ulazit u nepotrebne diskusije.
??ivjeli momci i potrudimo se skupa da 01.07. se poka?žemo dostojno i u pravom svjetlu kako zaslu?žuje na??a časna profesija.
Toliko

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
ali i neke korake poduzeti po pitanju Udruge i svega oko nje.