Svrha ove teme bi bila da vidimo koliko je po prilici ljudi otislo s lovom i iz koje banke.
Zamislite kako bi bila sritna banka di bi se sva ta lova slila,kakve bi uvjete kreditiranja ima clan udruge
...samo ideja
Svrha ove teme bi bila da vidimo koliko je po prilici ljudi otislo s lovom i iz koje banke.
Zamislite kako bi bila sritna banka di bi se sva ta lova slila,kakve bi uvjete kreditiranja ima clan udruge
...samo ideja
Pa kolega, ne znam koliko imas godina ali u ne tako davnoj proslosti u hrvatskoj je postojala Pomorska Banka i mislim da je bila dio danasnje ZABE.
Mislim da to nebu islo...prvo, i ta banka mora poslovat prema HR zakonima i trzisnim uvijetima, tako da mislim da sve to i nema smisla...drugo, da nekom postoji interes vec bi to i napravia...
Ja iz PBZ-a, ostavija samo nešto sitno...
Nekad sam imao u Dalmatinskoj banci Zadar (sad OTP Banka) ali to je bilo prije 15-tak godina,sad imam 10 eura u PBZ, kad mi trebaju veci iznosi onda da ne idem van prebacim na PBZ, ali otkad san se ozenija nikako doci do vecih iznosa![]()
![]()
svaka cast kolege pomorci,ja povukao sve svoje pare van.ja trenutno na racunu u hypo banci imam 9 usd i 20 eur
po nekim saznanjima u hrvatskoj ima aktivno 30000 matrikula sta znaci toliko pomoraca.neka pola budu ribari,jadrolinija,ovi sta rade bilo kakve poslove di im treba taj dokument ali ja mislim da nas ima 10000 koji radimo aktivno vani na strancima ili domacim kompanijama koji viju strane zastave.
treba naci dobar nacin da se svi organiziramo i svi sve nase pare povucemo vani u banke.a moze i doma u carapu.na ovim postovima se skuplja jako mali postotak pomoraca,bilo da su na brodu,bilo da su starije generacije pa nisu bas na ti sa kompjuterima ili ostalo...
mi nosimo doma veliku lovu,ali kako je zaradimo to samo mi znamo.uvjeti rada,nespavanje,vrucine,losa ili nikakva hrana i lijepo da mi samo spavamo na brodu mi smo zaradili posteno svaki taj dolar (ili euro).
pa ako se drzava zeli ponasati macehinski prema nama zasto ostati u toj obitelji kad mozemo bolje.slazem se sa vama sta pisete sve ovo ali ponavljam jako je mali broj ljudi koji ce slijediti vas primjer...
Oće ako budemo dobri i uvjerljivi glasnogovornici.Ja san ih skuva već troje koji nisu na ovom forumu jer im je kompjuter nepoznanica, ali su povukli lovu, svi su starija generacija 50 i kusur...
Iman 38 god.tako da se dobro sican te banke,pogotovo zato jer mi je mater tamo radila do penzije.
Samo se nazvala pomorska jer je prije bila jugobanka a raspadom juge hrvatski
dio banke se odvojia,nije bila pomorska zato sta je priukpila lovu od svih
pomoraca ili pomorcima pruzala neke posebne pogodnosti.
Sta se tice trzisnih uvjeta i zakona uvik veci(bogatiji)klijent ima posebne
uvjete,a da bi zbirni racun svih nasih privatnih racuna bija bogat u to ne sumnjam.Ima ovdi stofa za razmisljat.
Vjerovali ili ne, bio sam lokalni patriot.
Povukao sam lovu iz Jadranske Banke -Šibenik.
Kad sam došao po lovu pitali su me: Zašto dižem lovu???????
Odgovorio sam im zato jer je to moja lova. Rekli su mi da dođem sutra!?!
Sutradan sam došao s zaštitarom, i sad je lova u čarapi. ;-)))))))
Posljednje uređivanje od Oring : 03-15-2009 at 11:22 AM
Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
Rođen sam da nestanem
Bravo prika TAKO SE TO RADI skoro isto samija napravija![]()
Ja sam povuka sa splitske banke,ostavija samo za placat kredit.
Koliko je love izvuceno jako je tesko vidit,jer ka sta vidimo ˝nas pet na pet razlicitih banaka˝,a da smo svi koji smo za udrugu u jednoj banci vidija bi se i kapital.
Postoji kod nas i puno o strankama nezavisnih ekonomista,pametnih ljudi i
ekonomskih autoriteta koji bi jako dobro znali oplodit nas kapital,pa mozda
cak i osnovat nasu banku,samo za pomorce...ima tu puno raznih mogucnosti samo triba razmisljat i predlagat
ZAJEDNO SMO JACI
triba bit o
splitska iako iman kredit i moran stalno imat kod njih pare mene to nije sprijecilo da ih izvadin i isto tako san napravia na raiff.banka ali jos prije kad je pocela kriza
Ja san iz Zagrebacke. . .
splitska
Hypo ($)
"Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"
Pbz......
otp banka
PBZ, nakon 12 godina primanja doznaka na njihov racun. Moram priznat da nikad nisam imao negativna iskustva s tom bankom, dapace sve za 5, medjutim u danasnjim okolnostima po vazecim zakonima banka nema nikakvog osobnog interesa da na neki nacin mene zastiti tj tajnost mojih racuna niti to smije. Tako onda ni ja vise nemam interesa poslovat s njima po takvim uvijetima. Preko njih mi je sve islo, place, tekuci, razne kartice, stednja...cijeli paket usluga.
Sad je sve to u fazi gasenja a place idu vani..
U svakom slucaju, zalosno i obostrana steta...HVALA SUKERU.
Tako triba kolega,ja takodjer lobiram kod prijatelja i kolega da nas je sta vise
u akciji.
Danas sam prica sa sestrinim muzem on je lovu vec diga sa raiff ,a i prikljucit ce se forumu i udruzi.
ZAJEDNO SMO JACI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)