Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8
    flores
    Guest

Početno Dana??nji dnevnik

Po??tovanje svima,

Evo upravo su na dnevniku nove tv ( 19:15h ) rekli da se radi na tome da "porezne oaze"(strane zemlje) odustaju od pravila o bakovnim tajnama. Izgleda da se radi na tome da će moći provjeriti novac ljudi u nekim banana zemljama u kojima to nije bilo moguće do sada. Evo s obzirom da danas nova vidim neće dnevnik ponavljati u kasnijim satima, ima članak na 114str teleteksta.

Administrator Sonny avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno

To nas ne tangira, mi smo svoje ionako prijavili poreznoj
    Nas zanima porez na dohodak u pojedinim zemljama, a u njega vidim neće dirati.

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

ma to za one tajkune u americi koji imaju racune u svicarskim banakama

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od flores Vidi poruku
    Po??tovanje svima,

Evo upravo su na dnevniku nove tv ( 19:15h ) rekli da se radi na tome da "porezne oaze"(strane zemlje) odustaju od pravila o bakovnim tajnama. Izgleda da se radi na tome da će moći provjeriti novac ljudi u nekim banana zemljama u kojima to nije bilo moguće do sada. Evo s obzirom da danas nova vidim neće dnevnik ponavljati u kasnijim satima, ima članak na 114str teleteksta.
    JA osobno u to ne virujem da ce strana banka i drzava se ocitovati o svojim stedisama ako neko zatrazi. To onda vise nije povjerenje na relaciji banka-stedisa. A moze to napraviti uz sudski nalog ako se sumlja u neke radnje tipa kriminala i pranja novca
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Pip
    Pip je odsutan
    1/E Pip avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    FOCL

Početno

Gleda sam na BBC,vecinom se vijest odnosi na Svicarske banke,koja su godinama odbijala zahtjeve Engleske,Francuske,Njemacke,SAD da im omoguci uvid u odredjene racune.Svicarska je pokusavala zadrzati svoju neutralnost koja je njezin zastitni znak,ali evo su i oni popustili uz uvijet da drzava koja trazi uvid ima vrlo konkretne dokaze o malverzacijama.

xyz
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Ljudi moji ove stvari se odnose na malverzacije mjerene u stotinama mil eura a ne na nase zarade.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Dok oni otkriju di ko drzi pare brodovi ce vec letit...
    Kud plovi ovaj brod?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •