Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10
    Clan Posade capt.morgan avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno molim za pomoc/savjet

postovanje kolege

evo me na velikim mukama!
    trenutno sam prvi casnik na teskim teretima Atlantske Plovidbe i vidim da BELUGA traze na svoje teskase a imaju ih 36 prve casnike i ja se onako javim.
    kad nakon dva dana zove me njihov agent sa Cipra dali bi isa krajem Travnja.
    Zna li tko nesto vise o toj firmi????????
    agent je Marlow Navigation Ltd. sa Cipra

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno

hvala kolega ali sam vec dobio od nekakvog agenta pa procitaj:

ref to our telcon and your application sent recently to Beluga Fleetmanagement

pls kindly note that we can offer you flw employment:

m/v Beluga Fantastic, second half-end of April, 4 mths contract, 4900 euro.

(vslâ??s details can be found on http://www.beluga-group.com/F-Series.334.0.html)

in case you hv accepted the terms we wld require flw info on the h/lift cgo, you

hv handled in the past, to be able to finalize your assignment with the owners:

Vsl name, cgo gear SWL, cgo weight/particulars, charterers, way of loading/disch/scuring (shore cranes/gangs or own gear/crew), ballasting (normal ballasting or anti-healing system onboard)

pls kndly rvrt as soon as possible to fix your employment

Brgds

Mike Naradko

Crew Supt.

Marlow Navigation Ltd.

Tel: + 357 25 882290

Fax: + 357 25 882599

Mob: + 357 99 490091

Eml: b3@marlow.com.cy

ovo bi trebala biti pocetnicka placa bez cargo woksa i bonusa(a tu se skupi zavisno o broju porata jos 1000-2000.

zna li netko nekoga ,a taj nekoga ko je bio ili cuo sta o toj kompaniji.
    ovako na sajtovima i Rencijeva firma para NASA

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Neznam kako je sad,
    ali '90-tih sam bio preko Marlow-a kao prvi oficir palube na kontejnerasima i tada su imali najmanje place u cilom svitu,ovo 4900 ne izgleda lose ali meni je Marlow ostao u sjecanju kao ciganska firma,inace za europljane su bili zaduzeni u Njemackoj a za nas ostale u Cipru (kazem tako je onda bilo neznam kako je danas)..
    Posljednje uređivanje od casper : 03-13-2009 at 10:14 PM

Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno

dajte ljudi nije valjda da nitko nezna nekoga tko zna nekoga
    sastavljam rastavljene zene

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Red face

Citiraj Prvotno napisano od capt.morgan Vidi poruku
    dajte ljudi nije valjda da nitko nezna nekoga tko zna nekoga
    Volio bih da mogu pomoci, ali ja sam "zaglavio" u offshoreu vec dobrih 8-9 godina i bojim se da i neznam kako izgleda heavy lift. Ovde ti je sve priko 10T heavy lift

Ajmo ekipa coviku tribaju informacije, sta se ceka

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

JA znam kad san navigava na kompaniji Splithoff da oni imaju big liftove a znan i covika koji na njima navigaje ali on nije ode na forumu. Stoga neznam nista o toj firmi a o liftovima to je to.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno

dajte ljudi valjda je neko nekad vidija ili cuja za BELUGA shipping,ili bar koji njihov brod

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Ja sam radio za Marlow prije 4-5 godina. Oni su samo crewing i shipmanagement i imaju dosta firmi s kojima rade. Zaposljavaju pomorce sa svih strana. Sto se Beluge tice jedan Ukrajinac s kojim sam radio je otisao preko Marlow-a tamo za C/O. Dosta rade sa Mamoet-om (firma specijalizirana za transporte specijalnih tereta iz Rotterdama, poznati po vadjenju podmornice Kurska nakon havarije). Negdje sam nedavno procitao clanak da su krenuli sa eksperimentalnom primjenom jedara u pogonu modernih trg. brodova. Ja sam ih dosta vidjao po Sj. moru. Obicno dolaze u Hamburg i Rotterdam. Sorry to je sve sto znam o njima.
    Navigati se mora ...

Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno

Citiraj Prvotno napisano od belboy Vidi poruku
    Ja sam radio za Marlow prije 4-5 godina. Oni su samo crewing i shipmanagement i imaju dosta firmi s kojima rade. Zaposljavaju pomorce sa svih strana. Sto se Beluge tice jedan Ukrajinac s kojim sam radio je otisao preko Marlow-a tamo za C/O. Dosta rade sa Mamoet-om (firma specijalizirana za transporte specijalnih tereta iz Rotterdama, poznati po vadjenju podmornice Kurska nakon havarije). Negdje sam nedavno procitao clanak da su krenuli sa eksperimentalnom primjenom jedara u pogonu modernih trg. brodova. Ja sam ih dosta vidjao po Sj. moru. Obicno dolaze u Hamburg i Rotterdam. Sorry to je sve sto znam o njima.
    hvala vam lipa,ali sad kako ova kriza ide bolje mi je i ostat tu di jesam,osim ako mi ne uleti neki offshore za chiefa na stanby ili supply brod.

neke informacije sam i ja skupio okolo pa nisam nesto zadovoljan previse,jedina dobra stvar sta imaju kadetkinje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •