Uzasno sam danas sretan čovik i jednostavno mi je doslo da se javno zahvalim momcima ka sta su momci pod nickovima Offshore1975 i Kotlar,koji su mi svojim savjetima pomogli da shvatim gdje idem za par dana. U biti, htio sam reči da bez obzira kako zavrsili nasi prosvjedi i pokusaji da nam bude bolje, probamo svi skupa zadrzati ovaj forum kakav je i dosada bio, jer ovo sto su danas napravili ti momci nema cijenu, jednostavno su htjeli pomoći svojem čoviku, iz svoje zemlje i to treba biti na čast svima nama i da se međusobno čuvamo od svih sranja koja nas čekaju u ovom poslu. Zato jos jednom zahvaljujem svima jer sam danas shvatio da smo jebeno jaki , da nas ima svugdje i da to moramo iskoristiti za bolje svima nama. Pomazimo si ka do sada i nemore nam niko nista. Jednostavno smo prejaki. Eto, opet se ponavlja problem da nemogu stati kad krenem pa makar to bilo i pisanje......![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
.
!

A da ti budem iskren , od svih losih strana najvise će mi faliti ova tehnologija da vas sve drzim na oku dok se ne vratim