Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/28
    Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno Hrvatski pomorci

Uzasno sam danas sretan čovik i jednostavno mi je doslo da se javno zahvalim momcima ka sta su momci pod nickovima Offshore1975 i Kotlar,koji su mi svojim savjetima pomogli da shvatim gdje idem za par dana. U biti, htio sam reči da bez obzira kako zavrsili nasi prosvjedi i pokusaji da nam bude bolje, probamo svi skupa zadrzati ovaj forum kakav je i dosada bio, jer ovo sto su danas napravili ti momci nema cijenu, jednostavno su htjeli pomoći svojem čoviku, iz svoje zemlje i to treba biti na čast svima nama i da se međusobno čuvamo od svih sranja koja nas čekaju u ovom poslu. Zato jos jednom zahvaljujem svima jer sam danas shvatio da smo jebeno jaki , da nas ima svugdje i da to moramo iskoristiti za bolje svima nama. Pomazimo si ka do sada i nemore nam niko nista. Jednostavno smo prejaki. Eto, opet se ponavlja problem da nemogu stati kad krenem pa makar to bilo i pisanje......

3rd Officer Pelorus avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno

Slazem se . I koristim priliku da se zahvalim Iguazu koji je svojim savijetima pomogao meni da shvatim kamo idem .
    Lijepo je kad postoji jedno ovakvo mjesto gdje se moze zatraziti (i dobiti) strucan savijet ili prijedlog kolega odnosno ljudi iz struke ...

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Dragi moj Čovik nema na čemu to bi nam svima na forumu trebala biti dužnost da svi skupa nesebično pomažemo jedni druge jer samo oni koji su u našoj koži more nas razumit.
    Živio!

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

@iguazu - ja sam siguran da bi i ti za mene ili bilo koga drugoga napravio isto. Na koncu konca zato smo tu da pomognemo jedni drugima i da se drzimo zajedno. Kao sta je Kotlar rekao, ko nas moze bolje razumit od nas samih....ponekad je i mojoj zeni tesko razumit sve ovo, a kamoli tamo nekom Ivi, Ivanu, Predragu, Stipi i slicnima....

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

@iguazu
    @kotlar
    @Offshore1975

Lipo je to ćut da se na??i judi dr?žu skupa i poma?žu jedni drugima, pogotovo u sada??njem momentu kad nam nikome ne cvitaju ru?že. Neka ovo bude povod da se svi ostali prominu na boje (ako mogu) i da se ugledamo i na druge pomorske nacije koje se dr?žu skupa (neću nabrajat, znamo ih svi vrlo dobro)
    Mirno more kolega iguazu!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

LJudi vi ste zakon. Svaka cast ako nista imamo jako dobre forumske prijatelje i kolege s kojima se mogu druziti u virtualnom svitu.

Svi smo ljudi koji imamo zivote a toliko smo prijateljski spremni pomoc i nekome koga nikad mozda necete ni vidit. To je zato jacina ovog naseg Foruma

Svaka vam cast svima
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Ako se nećemo držat skupa ko će nam pomoć?Nitko.

Mislin da sve ovo ka prvo možemo zahvalit Dalmošu jer je od početka ima viziju foruma kao takvog i postavia se "muški" što smo nastavili mi moderatori.

Nije bitno ko je na ovoj kompaniji,ko je Dalmatinac a ko Primorac,bitno da se poštujemo,podržavamo i da nastavimo ovako.

Živili momci
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@iguazu
    Je li to znaci da ne ides nigdi.Mislim na ovo pomogli su ti da shvatis di ides.Ili je tako crno tamo di bi triba ic???

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    @iguazu
    Je li to znaci da ne ides nigdi.Mislim na ovo pomogli su ti da shvatis di ides.Ili je tako crno tamo di bi triba ic???
    Nisam odustao moj čovik, dapaće, u ponedjeljak idem za zg srediti papire u talijansku ambasadu pa preko Genove za Rio de janeiro. Dugo sam se mislio i odlučio da krenem ka cilju moga naviganja, a to je kratak ugovor i permanentna plaća a ovaj ugovor smatram nekom vrstom ulaska u offshore business gdje mi para nije bila bas primaran cilj. Sam poziv da se tu uvalim za mene je ka kuća, a ako bude sve ok, sljedeći ugovor će biti jos bolji. I onda jednog dana mozda i ja budem sjedio u prvom redu... A da ti budem iskren , od svih losih strana najvise će mi faliti ova tehnologija da vas sve drzim na oku dok se ne vratim

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Tako je prika,tribaš ići tamo di ti želiš i stremit ka tome.Znaš i sam da san ja moga na Shella na permanent plaću pa san sve to ostavia jer san shvatia da to ne želim.
    Samo naprijed i puno sreće.
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Clan Posade Richi avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Postovani! Eto da i ja napisem koju iako nisam pomorac i nemogu reci da Vas razumijem u potpunosti! Nezna ko ne proba jel tako!? Ali pratim ovaj forum vec neko vrijeme i lijepo je vidjet dok se ljudi slazu i razumiju u stvarima koje zele! Pomoci nekome danas je izaslo iz mode svako gleda samo sebe i svoje tako da ste na ovom forumu jedinstveni u tom pogledu i nista Vam nije tesko! Covjeka male stvari cine sretnim i te su stvari uglavnom besplatne! Svakome od Vas zelim da nade ono sto misli da je najbolje za njega i njegovu obitelj i podrzavam Vas u borbi za Vasa prava! Ako Vam ista znaci imate moju podrsku sto posto! Lijepi pozdrav i mirno more svima!

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

@Richi
    Hvala od srca

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Svaka cast Rici.
    Kud plovi ovaj brod?

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno Pozdrav Slavoniji

Sve do sada hvale vrijedno ali ja cu se isto posebno zahvaliti nasem postovanom Richiju sa sljedecim tekstom,posto u zadnje vrijeme na dosta toga odgovaram pjesmom,Zivili!!

Tamburica i mandolina

Godina treca tece tuzna bez tebe
    al' slika je tu uz mene
    ja moram, duso moja, biti uz svoj dom
    al' slika je na srcu mom

Prolaze dani, duzi nego godine
    al' slika je tu uz mene
    sanjam da neko tamo dolje voli me
    i lakse je, lakse je sve

Ref. 2x
    Iste smo pjesme, duso, mi svirali
    tamburicu ja, mandolinu ti
    iste su pjesme nase, o ljubavi
    u Dalmaciji i Slavoniji

Dalmacija je branila Slavoniju
    Slavonija Dalmaciju
    a kad te sretnem, znam da opet bit ce sve
    ko nekada ko ranije

Ref.

Iste smo pjesme, duso, mi svirali
    tamburicu ja, mandolinu ti
    iste su pjesme nase, o ljubavi
    u Dalmaciji i Slavoniji
    ma, o Slavoniji i Dalmaciji

Kormilar John the sailor avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    trenutno nigdje

Početno

Hvala pancho pjesma je do jaja!ja sam iz osijeka i drago mi je da nas ostali pomorci postuju.
    neko vrijeme sam clan ovog foruma pa bi ovom prilikom pozdravio sve pomorce slavonce i naravno svu bracu pomorce u Hrvatskoj i sire i pozvao bih nizu posadu da pomognemo jedni drugima je danas se tesko ukrcati jer po mom iskustvu hrvate nitko vise neetreba.
    dugo sam kod kuce pa ako imate bilo kakvu informaciju tko treba timunjere ili mornare javite.zvao sam vise od 20 agencija i nista.vise neznam dali netko pravi razliku to sto smo slavonci ili opceniti hrvati.
    pozdrav svima

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od John the sailor Vidi poruku
    Hvala pancho pjesma je do jaja!ja sam iz osijeka i drago mi je da nas ostali pomorci postuju.
    neko vrijeme sam clan ovog foruma pa bi ovom prilikom pozdravio sve pomorce slavonce i naravno svu bracu pomorce u Hrvatskoj i sire i pozvao bih nizu posadu da pomognemo jedni drugima je danas se tesko ukrcati jer po mom iskustvu hrvate nitko vise neetreba.
    dugo sam kod kuce pa ako imate bilo kakvu informaciju tko treba timunjere ili mornare javite.zvao sam vise od 20 agencija i nista.vise neznam dali netko pravi razliku to sto smo slavonci ili opceniti hrvati.
    pozdrav svima
    Zivija kolega,
    Rado bih ti pomogao ali ja mislim da ti velika vecina ovih nasih Agencija uzima uglavnom oficire a posadu i ne bas.Znam da je Zorovic trazaio kompletnu posadu za neke brodove,razvoz po Jadranu pa neznam jesi li i njega kontaktirao.Sto se tice nasih kompanija ja mislim da one i dalje ukrcavaju nase ali tocno koja i koga sve,to stvarno neznam.Sto se tice pjesme samo cu ti reci OBECANA ZEMLJA i egzodus hrvata iz ovih krajeva u Slavoniju.....sve je jasno!!!

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Nema to veze to što si Slavonac ili Hrvat prika,stanje je loše a posebno za nižu posadu,juniori su još kako tako a seniorima je tako da mogu birat.Nažalost,Hrvati će opstat samo kao oficiri,gotovo je za nižu posadu.

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Richi Vidi poruku
    Postovani! Eto da i ja napisem koju iako nisam pomorac i nemogu reci da Vas razumijem u potpunosti! Nezna ko ne proba jel tako!? Ali pratim ovaj forum vec neko vrijeme i lijepo je vidjet dok se ljudi slazu i razumiju u stvarima koje zele! Pomoci nekome danas je izaslo iz mode svako gleda samo sebe i svoje tako da ste na ovom forumu jedinstveni u tom pogledu i nista Vam nije tesko! Covjeka male stvari cine sretnim i te su stvari uglavnom besplatne! Svakome od Vas zelim da nade ono sto misli da je najbolje za njega i njegovu obitelj i podrzavam Vas u borbi za Vasa prava! Ako Vam ista znaci imate moju podrsku sto posto! Lijepi pozdrav i mirno more svima!
    Hvala ti na podr??ki od srca jer malo nas ljudi razumi koji nisu vezani za more jer kao sto zna?? od pamtivjeka je u nas ustaljeno da pomorci beru dolare sa stabala na kojima restu.

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Iguazu,sretno ti bilo na novom poslu...i ako bude srece, vidimo se na lito na prosvjedu...
    puno pozdrava iz Mediterana
    ...ca smo na ovom svitu...

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    freelander

Početno

Citiraj Prvotno napisano od John the sailor Vidi poruku
    pozdrav svima

Bok! Jesi pokuša s Atlanskom plovidbom..nije nešto ali prijatelj mi kaže da traže mornare i timunjere ,da im fali toga kadra..plaća nije neka ali..sutra idem na brod pa ti nazalost nemogu nabavit više informacija..ali lako ćeš nać njihov broj na netu--

pozdrav svim pomorcima..zelim Vam uspjeh kako na moru tako i kod kuće a osobito oko prosvjeda!!!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •