Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/14
    deck officer POSEIDON avatar
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Tanker

Thumbs up Svaka cast!!!!!!

Pozdravljam sve kolege pomorce a najvi??e pozdravljam osnivace ove stranice i buduce udruge koju 100% podr?žavam.Bravo!!! Imate moj glas i podrsku u svemu ovome,bija san malo na tankeru di neman nikakvog interneta pa nisam ima prilike da se logiram.Ali se vidi velik pomak i napredak i sve nas je vise.....a sami sebi mozemo najvise pomoci jer ovi u vladi i sindikatu ce branit prije svoje stolice nego nase interese. Vidim da se spominjemo i u novinama i na radiju NAPOKON SE CUJE I NAS GLAS
    Zanima me jeli nam vlada garantira ukrcaj kad nam je uvela porez na 183dana ili samo tako donose zakone kako je njih volja,jer svi znamo da se na ukrcaj moze cekati i do par miseci i niko nam ne jamci da ce i tada biti!!!???
    Trebamo li se prijaviti poslje iskrcaja kao nezaposleni?to bi bilo logicno kao dokaz da smo se tili ukrcati ali bezuspjesno i povecati nezaposlenost u RH mozda i dobijemo koju kunu
    Pozdrav! SAMO NAPRID!

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Dobro nam dosa....
    ...ca smo na ovom svitu...

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

evala prika
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

Dobro do??a.

2nd eng
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Gearbulk Norway

Početno

Dobro dosa kolega

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Poseidon kad si reka da bi se tribalo prijavit ka nezaposlen znam da si se zeza ali isto tako znam nekoiko njih koji se prijavljuju i uzimaju djeciji doplatak.Nazalost takvi su sramota ako imaju dobra primanja na brodu i lipa auta ocigledno nemaju srama.Ja sam inace posada i kad san poceja navigat bilo mi je tesko 3 godine ali mi nikad nije palo napamet pitat u njih da mi daju jer znam da su stoka.Uvik mi je caca govorija da ako u govno diras jos vise smrdi... hehe
    Kud plovi ovaj brod?

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

zivia

Clan Posade stella avatar
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

da ne otvaram posebnu temu neg da iskoristim priliku i ogrebem se o tudj prostor da vas malo ishvalim
    forum je super,raznovrstan je,atmosfera na nivou.nova tema mnogo ljepsa i prijatnija za oci nego stara ....ma sve pohvale al se nemojte uobrazit
    pozdrav za sve buduce i sadasnje pomorce i one koji su u penziji a veliki pozdrav i za njihove ljepse polovine kojih,na moju srecu ima na forumu
    svako dobro

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

pozdrav

Kadet Bovica avatar
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

Ja potpisujem sve sto je Poseidon reka!

direttore barcelona24 avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    porezna uprava

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Bovica Vidi poruku
    Ja potpisujem sve sto je Poseidon reka!
    Sta je reka?
    Da podrzaje udrugu u osnivanju u 11 ,misec 2009???
    A kad je to osnovano.
    Predjimo s rijeci na djela kolege i kolegice!!!!

3rd Off. FC BARCELONA avatar
    Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    Doma.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od muky23 Vidi poruku
    Frankiea za pricidnika!!! valjda se Dalmo?? neće naidit...

U dobroj namjeri sam to rekao, Pomorac.net , UPH i forum su stvarno prerasli u ne??to veliko i dobro, mo?žemo vidjeti da samo forum ima oko 3600 članova
    ima tu posla i na forumu i za informatičare,treba svaki dan servirati vijesti
    i naravno aktivnosti oko UPH.

FRENKIE,

Da li si mo?žda čuo tko je novi dekan splitskog Pomorskog Faksa?
    Molim te tvoj komentar.

P.S Jedva čekam odgovor!!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

[QUOTE=FC BARCELONA;74077]U dobroj namjeri sam to rekao, Pomorac.net , UPH i forum su stvarno prerasli u nešto veliko i dobro, možemo vidjeti da samo forum ima oko 3600 članova
    QUOTE]

Pomorac.net je po svim statistikama svakim danom jaci i jaci. S obzirom da UPH i portal postoju godinu i 2 miseca ovo sta je napravljeno do danas je po mom osonom sudu JAKO JAKO puno. DOvelo se na jedan nivo ( koji konstantno raste) da pomorac moze u svakom trenu saznati sve o svemu u tom poslu koji je prije bio jako tajanstven i nije imao gdje dijeliti informacije. Kad za par godina svaki brod bude imao internet preko ovog portala ce se i vrsiti popravci i pomoc jedan drugome u nevolji.
    UPH svojim osnivanjem je pokrenila lavinu ( koja jos traje ) da se debelokosci mrdnu iz stolica ( pripoznace se ako citaju ) te da se naprave pomaci koji su nuzni jako prije. UPH i Pomorac.net su otvorili novu stranicu Hrvatskog pomorstva tili mi to priznati ili ne ali za par godina mislim da nece biti AKTIVNOG pomorca koji nezna za www.pomorac.net

Srdacan pozdrav Mirno more i hvala na sudjelovanju i stvaranju neceg novog i korisnog prije svega
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 06-22-2010 at 06:09 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

3rd Off. FC BARCELONA avatar
    Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    Doma.

Početno

[QUOTE=Dalmos;74127]
    Citiraj Prvotno napisano od FC BARCELONA Vidi poruku
    U dobroj namjeri sam to rekao, Pomorac.net , UPH i forum su stvarno prerasli u ne??to veliko i dobro, mo?žemo vidjeti da samo forum ima oko 3600 članova
    QUOTE]

Pomorac.net je po svim statistikama svakim danom jaci i jaci. S obzirom da UPH i portal postoju godinu i 2 miseca ovo sta je napravljeno do danas je po mom osonom sudu JAKO JAKO puno. DOvelo se na jedan nivo ( koji konstantno raste) da pomorac moze u svakom trenu saznati sve o svemu u tom poslu koji je prije bio jako tajanstven i nije imao gdje dijeliti informacije. Kad za par godina svaki brod bude imao internet preko ovog portala ce se i vrsiti popravci i pomoc jedan drugome u nevolji.
    UPH svojim osnivanjem je pokrenila lavinu ( koja jos traje ) da se debelokosci mrdnu iz stolica ( pripoznace se ako citaju ) te da se naprave pomaci koji su nuzni jako prije. UPH i Pomorac.net su otvorili novu stranicu Hrvatskog pomorstva tili mi to priznati ili ne ali za par godina mislim da nece biti AKTIVNOG pomorca koji nezna za www.pomorac.net

Srdacan pozdrav Mirno more i hvala na sudjelovanju i stvaranju neceg novog i korisnog prije svega

Stvarno mi je ?žao ??ta se nisan i prije priključija, ali ??ta
    vi??e istra?žujen stranicu pomorac.net ima toliko toga da
    je to nevjerovatno, zbilja san odu??evljen.Toliko stvari za
    dawnload aplikacija, knjiga,skripti svega korisnog ??to treba jednom
    pomorcu.Izludija san se satima tra?žeći na internetu ne??to o azipodima
    i do??a na pomorac.net i na??a sve u detalje, ne mo?? virovat!!!!
    Knjige i skripte na portalu mogu pomoći i studentima pomorskog faksa jer
    znam iz iskustva.
    Napravili sta jednu nevjerovatnu stvar,jer kada ka?žem u razgovoru
    sa svojom ekipom i prijateljima oko posla di gledat,di tra?žit,ti se informirat
    obavezno se spomene POMORAC.NET a između ostalog i maritime connector itd....tako da Vam ?želim reći da vjerovatno svaki ozbiljni pomorac sigurno čuo za Vas, ali je mo?žda pomanjkanje vremena uzrok da dođemo do spektakularnih brojeva od 15 000 20 000 članova pa da nam nitko ni??ta vi??e
    ne mo?že.Ovako hranimo i sebe i njih(ugojene ministre Čobana..?*ukija..
    debila Milinovića.. Jacu...lopova Rončevića... ) a nemojmo zaboraviti
    da one komunjare iz oporbe nisu ni??ta bolji, samo čekaju priliku za sjesti u fotelje i rugati se narodu.Ukidaju nam dopunsko zdrastveno osiguranje
    neka ga ukinu svojoj djeci, pa onda nama koji godi??nje donosimo 500 milijuna
    EUR u Hrvatsku.Nisam htio biti o??tar ali, ispričavam se zaslu?žili su, IZGUBILI SU
    BITKU sa nama prije ili kasnije mi ćemo pobijediti.Trebati će njima na?? novac.
    Dobio sam zadovolj??tinu,izgubili su bitku protiv sindikata,tako treba Hrvatski
    narode.Jo??e jednom se ispričavam,ponijela me pobjeda sindikata.Ako mogu samo reći jedan savjet kako da postanemo jo?? jači.
    Marketig je danas osnova businessa, ako bi se samo malo pojačala markentin??ka djelatnost ili udio pomorca.net u tr?ži??tu u regiji mislim da bi
    imali dobre rezultate.
    Poznato je kako jedna kuna u ulo?žena u dobar markenting donosi tri kune, računuca je čista.Dobro smisleni promotivni
    programi mogu u mnogome pomoći u popularizaciji pomorca.net.Da ne govorim
    samo bez veze nudim vam i svoju pomoć(volontersku naravno) rado ću se odazvati, ionako sam bez broda ?želio bih barem nekom biti od koristi.

??IVOT SVIMA, A NE SAMO NJIMA

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •