Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/32
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Pomorska Vecer

Dragi useri sinoc je na Pomorskoj Veceri bia intervju sa menom za pomorsku vecer tj emisiju. Ja san iznimno zadovoljan s intervjuom a moj najveci kriticar(zena) je takoder zadovoljna. Svi ljudi koji me znaju su iznimno zadovoljni s intervjuom i razlozima s kojima san se javia i bunia. Ujedno svi koji su se javili su pohvalili i rekli da je bilo i vrime da se to pokrene.

Eto toliko za sad a nadam se da je neko od vas slusao te da cete izniti svoje rzmisljanje bilo pozitivno ili negativno. Ali ako imate primjedbe samo recite slobodno

Pozdrav

Download razgovora: http://www.pomorac.net/downloads/udruga/pvecer.mpeg
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 03-14-2011 at 01:21 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Yahte

Početno

Sve pohvale .Ja nisam slusao jer nisam doma,ali sam mamu angazirao i rekla da je bilo super.
    Svaka cast........Dalmos

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Dradi Dalmos, slušao sam taj intervju i prvi sam te puta čuo uživo. Ugodno sam iznenađen načinom na koji si izložio razloge organiziranja ovog site-a i planove za osnivanje Udruge. Bio si odličan i sve pohvale s moje strane. Ovakav site zaslužuje našu podršku i aktivno angažiranje, jer o nama ionako vode brigu samo radi sebe oni koji od nas žive (na stranu familija), a kad zaškripi nitko neće pomoći.
    Naš Sindikat se je trgnuo vjerojatno zbog ove tvoje akcije, jer ja prije toga za njih skoro da nisam ni znao. Međutim, ipak me se dojmilo kako su se angažirali za Laptala, jer jednog dana i ja kao njegov kolega mogu nasličan način zaglaviti. Ako je i samo to, tvoja inicijativa je potaknula i njih, pa je već i samo to dobro. Samo tako naprijed, svi smo uz tebe i zajedno smo jači. Nadam se da će biti još više prilika da te čujemo i vidimo u medijima

Fox
    Fox je odsutan
    cnQ Fox avatar
    Datum registracije
    Feb 2009

Početno

Svaka cast majstore!

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Ljudi ja san jucer slusao a mislim da bih mogao dobiti i snimku od novinarke. Ali ja san vas updateira prije neki dan cin san napravia intervju. Evo i copy paste moj posta to sta niste pratili po forumu nisam kriv. haha pozdrav i evo post i link http://pomorac.net/showthread.php?t=679&page=3

03-07-2009, 12:53 PM

--------------------------------------------------------------------------------

Danas je u Sedmoj Kori izasa clanak koji san naprqavia za prosli tjedan ali su objavili ovi. Ujedno jutros san se diga ranije i napravia intervju s Hrvatskim Radiom 1 program i bice u emisiji u ponediljak u Pomorskoj Veceri. Eto toliko o nasoj izlazu u javnost i sve u svemu svaki dan smo sve popularniji i svi novinari mi govore da smo sad trenutno jako aktualni.

Poseban pozdrav bih dao Novom Listu koji je nakon izlaza na naslovnici pokrenuo lavinu.

Eto to je to.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

@dalmos
    Nisan uspija slu??at "Pomorsku večer" u ponedijak, slu??ala mi je punica i bila je prezadovojna, jer je i njezin pokojni mu?ž bija pomorac. Danas je bija između 08:15-08:45 sa?žetak tvog razgovora na Radiju Splitu i u emisiji "Sridom u sridu" od istog urednika Jadrana Marinkovića.
    Slu??a sam i sve pohvale po??tovani kolega!

Administrator Sonny avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Neznam sa kim je Dalmos ragovarao ali sto se tice Jadrana Marinkovica o njemu mogu reci sve najbolje jer je covik i sam bivsi pomorac i jako dobro je upucen u svu problematiku nas Pomoraca....mislim da bi on bio jedan "odlican" clan nase Udruge ako naravno ima volje da nam se pridruzi!!! Svakako jedno veliko HVALA i njemu za sve pomorske veceri koje nam je podario!!!

2nd eng
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Gearbulk Norway

Početno

Dalmos,svaka cast...poslusa san snimku razgovora i jos jednom hvala ti na svom zauzimanju koje odradjujes u borbi za nasa prava. Napokon se cuje i nase misljenje. Sta se tice naseg ministarstva (citaj,drzave) ono sta je sigurno je da oni od poreza za ovu godinu nece odustat ali ako ovaj tvoj aganzman sada ili udruge,jednom kad se formira doprinese da se pocne razgovarat s nama pomorcima,i to konstruktivno,onda si ucinia vise u godinu dana nego sindikat pomoraca Hrvatske u zadnjih 18 godina.
    Jos jednom imas moju punu potporu i ako i kad ti ista zatriba od mene ili mislim svih nasih kolega, znas di smo i slobodno se javi.
    Pozdrav s Korcule i jos jednom svaka cast!!!!

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

to je to malo po malo

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Bravo Dalmos,
    s kin su se oni uopce dogovarali oko ovoga.

ZAJEDNO SMO JACI

Clan Posade Richi avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Bravo! Samo neka se cuje!

Master Split1900 avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Offshore Kompania

Početno

Odlicno ...
    Neka se cuje i za nas ne samo da nas muzi ! ! !
    Kako doc do broja tvoga da se cujemo doma kad se vratim..
    Hvala

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Split1900 Vidi poruku
    Odlicno ...
    Neka se cuje i za nas ne samo da nas muzi ! ! !
    Kako doc do broja tvoga da se cujemo doma kad se vratim..
    Hvala
    Sve info i kontakte na Udruga@pomorac.net

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Kralj si nema sta,svaka cast.
    Sta bude bit ce

Kadet Garancija avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

Dalmo??e

Svaka čast prika, a jos mi je dra?že da si iz ?*ibenika,idem na brod za par dana ali pratit cu vas,ako sta bude tribalo za clanarinu,supruga ce pratit i sredit sta triba,samo tako kad se vratim ako sta treba tu sam,samo zovi.Intervju je bio tocno u sr?ž problema.

Pozdrav i mirno more svima koji krecu na brod

ashore valdez avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    na kopnu

Početno re

takodjer nemam dobro misljenje o sindikatu pomoraca hrvatske, te stoga podrzavam svaku inicijativu za promjenom. samo naprijed!
    sea is our environment

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2011
    Firma
    drummaleni@gmail.com

Početno

Izvinjenje ako sam upao u pogresnu temu, nek' admin. premesti post u odgovarajucu temu il' ga obrise ako nema svoje mjesto na forumu. Mala pomoc, ako neko moze da mi kaze kako se zove i gde moze da se nadje uvodni i odjavni instrumental Pomorske veceri? Hvala unapred!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Ajde Netijace pomozi coviku.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Pa uvodni ide na pocetku emisije, a odjavni na kraju.. ima ga svaka fonoteka HR Rijeka, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik..
    Ili moras znat tehnicara sa doticne postaje, ili drzat prst na kazetofonu na botun REC kad pocinje emisija.. misli brzo, veceras pocinje posli vijesti u 20:00

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •