Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/53
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Novi list i clanak o nama

Evo dragi useri i novi clanak o nama koji san najavia da san napravia intervju ( Nije mi samo jasno zasto je slika gospodina Brozzadura ali nije ni bitno)

ALI IDEMO DALJE I NEDAMO MIRA DOK NAM NE DAJU PRAVA ILI NAS ( MENE ) ZATVORE

http://www.novilist.hr/Vijesti/Novos...vlacimo-n.aspx
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 03-04-2009 at 12:43 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Terco romi avatar
    Datum registracije
    Feb 2009

Početno

Svaka čast care

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@dalmos
    zato sto je lep ko greh

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Pomorci su definitivno oštećeni, ali ne toliko zakonom koliko načinom primjene pravilnika koji je donesen sa zakašnjenjem.
    Sad vidite u cija jidra duva Brazzaduro.Ma dapace uopce nismo osteceni tribalo bi nas jos vise ostetit.Ovo nam je nagrada prema onome kako ce nam bit i sta nam spremaju

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Odlican clanak samo mi nije jasno koji ku**c su stavili Brazzodurovu sliku,njemu u ovom clanku nije mjesto,ovdje se ne radi o NJEMU vec o NAMA !!!!!!

Clan Posade seafreak04 avatar
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno

dalmos,

natovarit ces na vrat USKOK, pa ce se ekipa imat za pohvalit kako su ulovili krupnu ribu koja ne placa porez; na finimentu ces dobit status al caponea!

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od seafreak04 Vidi poruku
    dalmos,

natovarit ces na vrat USKOK, pa ce se ekipa imat za pohvalit kako su ulovili krupnu ribu koja ne placa porez; na finimentu ces dobit status al caponea!
    sve sta radim radim po zakonu. Nemaju me zasto okriviti. To su sve rupe u zakonu i ja san legalni gradanin koji zeli malo prava za pomorce
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

2nd Off. dalmatinac2007 avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    VLCC

Početno

Krvavo radimo za ove solde sto dobivamo, zivimo bez familije, radno vrime nam je duplo vece nego na kopnu i subotom, nediljom i praznikom, idemo u svaku rupu po ovom svitu i jebeni pirati nas napadaju ko u srednjem vijeku i svaka kuna/ euro/ dollar je 3 put odradjen. POSTENO ODRADJEN! Zato se nemamo cega bojati nego idemo naprid! Bravo Dalmos, bravo svi mi!

el.eng. miki avatar
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    PSM

Početno

svaka cast

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Odlicno!
    Samo da dam jednu obavjest.
    Kad sam isao na gore navedenu stranicu od NL, moj Anti virus (Avira AntiVir Professional),zatim Kerio Firewall i SuperAntispayware su me upozorili da je stranica pod Prismotrom (odnosno pokusan mi je ubacaj trojanca i Malwarea),neznam koliko mi vjerujete i ako netko zna o kompjuterima koliko i ja znam ili ako imate spomenutu zastitu na svom komp-u,mozete provjeriti dali govorim istinu,meni je samo zao sto sam zajeba zastitu prije nego sam uhvatio Print Screen pa da vam i slikom dokazem.Ali ako cete vjerovati vjerujte a ako ne,nije mi vas bila namjera cimati,ali evo samo jos jedan dokaz da sve pokusavaju nebi li otkrili ko je sve upleten.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

Evo ipak sam uspio iz svog AV-a izvuci dokaz.

I to su mi 3 put pokusali upad.
    Mamu im nabijem.

Gedor 24 ibosan avatar
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno

Mislin da "Slobodna" nema hrabrosti napisat ovaki članak.NL je točno sve prinija u originalu,Dalmosu nisi ništa izostavija reć.ODLIČNO.THIS IS OUR COUNTRY.
    ??ivija san i umrit ću s Dalmacijon u mom oku....

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od casper2005 Vidi poruku
    Odlicno!
    Samo da dam jednu obavjest.
    Kad sam isao na gore navedenu stranicu od NL, moj Anti virus (Avira AntiVir Professional),zatim Kerio Firewall i SuperAntispayware su me upozorili da je stranica pod Prismotrom (odnosno pokusan mi je ubacaj trojanca i Malwarea),neznam koliko mi vjerujete i ako netko zna o kompjuterima koliko i ja znam ili ako imate spomenutu zastitu na svom komp-u,mozete provjeriti dali govorim istinu,meni je samo zao sto sam zajeba zastitu prije nego sam uhvatio Print Screen pa da vam i slikom dokazem.Ali ako cete vjerovati vjerujte a ako ne,nije mi vas bila namjera cimati,ali evo samo jos jedan dokaz da sve pokusavaju nebi li otkrili ko je sve upleten.
    Kad san ja isto prvi put otvara anti virus mi je nasao neko smece ali san samo izbacia. Vise mi ne nalazi nista. Mislim da je to slucajnost kao i sta se to zna desiti ucestalo na Index.hr

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Kad san ja isto prvi put otvara anti virus mi je nasao neko smece ali san samo izbacia. Vise mi ne nalazi nista. Mislim da je to slucajnost kao i sta se to zna desiti ucestalo na Index.hr
    Nije slucajnost,
    Inace,najcesce se upada putem Cookisa,ali nema veze,tko ima pravi AV lako se bori time,nemoraju to biti nasi spijuni iz Vlade,more bit i koji Hacker,a upravo su takva mista njima zanimljiva.
    Ma dobro da ne radim famu oko toga,eto,nema veze tko je,ali bitno je da znaju da mi pomorci nismo samo kokosi sa zlatnim jajima,vec da smo na svim poljima jaki,od malog kuzine pa do Mastera,nije vise ko prije,da su samo Kap. i Kapo to boze obrazovani,ko sto i nas Kracazobdur..,Budarazdur...,(Ma nema veze,znate na koga mislim) misli.

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    n/a

Početno

I meni je uletio virus....na ist nacin.

kadet Moto1 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    na lati

Početno

samo naprid
    ca je zivot vengo fantazija

Caponord zlikovac avatar
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    KGJS/SKS

Početno

Svaka cast Dalmos, a sta se tice virusa i meni je Bit Defender detektirao smece.
    BLACK IS BACK

Barba Oring avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    SINNER

Početno

Citiraj Prvotno napisano od casper2005 Vidi poruku
    Nije slucajnost,
    Inace,najcesce se upada putem Cookisa,ali nema veze,tko ima pravi AV lako se bori time,nemoraju to biti nasi spijuni iz Vlade,more bit i koji Hacker,a upravo su takva mista njima zanimljiva.
    Rje??enje
    Firefox+no script

Vlada ima ??arene oči, novac neće doći.
    Sve ??to uvijek volim reći je: NE, NE,NE
    Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
    Rođen sam da nestanem

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Evo ljudi od jutros meni ne prestaje zvoniti telefon. Zovu iz poslovnog tjednika Lider (njih najvise interesira polacenje pustih novaca) te zovu iz Hrvatskog radia i dosta pisanih media. Cak san dobija info iz prve ruke da se zove Ministra Sukera i da se ocekuje njegov osvrt na ovaj clanak u Novom Listu ( ipak smo sad pokrenuli lavinu s ovim clankom). Ljudi koji su-(ce) zvati Sukera ( na jedan mob se nejavlja, a drugi mu je iskljucen) ce mi javiti cim se cuju s njim. Mogu samo reci da su novinari Novog Lista zvali i Kapt. Brazzodura koji je pohvalio nas potez i mislim da je to lipa gesta. Moj zakljucak je da smo sve jaci i jaci te da udrugu Pomorac.net tribamo maksimalno podrzati i krenuti s tom udrugom na jedan visi nivo i da taj nivo se brine o HR pomorcu. Da pokazemo sadasnjim ljudima koji vode SPH da mi mozemo preuzeti to na sebe i voditi na zavidnoj razini

Jos jednom fala svima koji podupiru stranicu Pomorac.net a pogotovo udrugu pomorac,net a oni koji cekaju da nesto napravimo da bi nam se pridruzili neka jos cekaju ali znajte da mozete i vi biti dio ovog novog doba Hrvatskog pomorstva.

Iden popit bacardy colu u nase ime

3.Casnik Groff avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    .

Početno

Svaka čast novinarki ča je napisala sve ča je tribalo i ča N.L. nima cenzure,a tebe Dalmo?? smo sad upoznali i LIKOM I DJELOM i postal si medijski eksponirana osoba,bravo jo?? jedanput i sve pohvale!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •