danas me je zvalo iz Radio Rijeke i dao san im intervju i procitao sta mi pomorci zelimo. Mislim da se glas daleko cuje i da stranica Pomorac.net ide sve vise i sve dalje. Bravo za sve clanove. Nadam se da je sve bilo dobro i da se glas daleko cuo.
danas me je zvalo iz Radio Rijeke i dao san im intervju i procitao sta mi pomorci zelimo. Mislim da se glas daleko cuje i da stranica Pomorac.net ide sve vise i sve dalje. Bravo za sve clanove. Nadam se da je sve bilo dobro i da se glas daleko cuo.
bravo...oce li to bit u emisiji za pomorce iz Rijeke ili neka druga emisija?
...ca smo na ovom svitu...
POslala mi poruku novinarka SD koja mi je napisala sljedece.
Zvala me prijateljica iz radio Zagreba da ce vam se javiti sta znaci da je ipak primjecena vasa stranica i vase pismo. To je jako dobro jer ste zamjeceni.
Eto mozda cemo i na radio metropolu ( Kad nece ministri k nama mi cemo k njima.![]()
Svaka čast stari.![]()
bravo
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Pohvalno i samo naprid kolege ...!!!!![]()
Kako bi rekao Mighty Galileo Galilei 1633
"E PUR SI MUOVE"
![]()
PS.Slavim danas 100 post![]()
Posljednje uređivanje od casper : 02-08-2009 at 09:38 AM
Ma čim si krenuo sa Radio Rijekom onda su ti sva vrata otvorena,znaš ti to.....
Sretno i samo naprijed !!!!
Pozdrav iz Rijeke,
Slu??ao sam emisiju, čestitam, ?žalosno je da forum pomoraca napravi vi??e od sindikata
Dobro si to primjetio"ludi ribaru".Imam iskustav sa sindikatom pa znam kako oni"rade".Svaka čast pojedincima ali oni su samo produžena ruka MMPI-a
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)