Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/55
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Clanak o nasoj stranici

Evo upravo san vidia da je u Novom Tjedniku (Sibensko glasilo) izasao clanak o nama. Jos nije izasao clanak na njihovom stranicama ali ima u tiskanim novinama. Kad izade stavicu link pa cemo ga moci ode prokomentirati. Ujedno tribalo bi brzo izaci i u Slobodnoj Dalmaciji. BTW clanak je napravljen na osnovu mog razgovora s novinarkom te na osnovu onoga sta pisemo na stranici.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

2nd Off. dalmatinac2007 avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    VLCC

Thumbs up

Bravo majstore! Full sam nestrpljiv da to vidim!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Fala Bogu da su više počeli pisat o nama...
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

Svaka cast za clanak,mozda neko iz sadasnjeg sindikata procita....pa pocne nesto i radit...

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Wilhelmsen (plava sekta)

Početno

svaka cast za clanak!

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

Svaka cast Dalmos!
    Bilo je i vrime za ovakav jedan konkretni clanak u novinama!! Samo da vide i oni koji bi tribali pocet nesto minjat i koji su prozvani!!

1.Casnik dina avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    zena pomorca

Početno

Idemo dalje u trazenju prava,a ukoliko Vlast ne pristane i ne prestane se ponasati kao lihvar......E onda idemo ziviti sto dalje od lopova.Naci cemo drugu drzavu koja ce znati cijeniti sta joj donosimo gotov novac
    Kao sta san prije napisala.....Baj-baj lihvari
    Pa neka onda drzava krade i kamatari.....Samo ne znam koga.Vlast je sve profundala....Pomorce ce potirati jer je nezasitna i nesposobna.Pitam se od koga ce dalje krasti? Mozda od radnika u Konzumu?
    Hrvatska opasno riskira da ostane bez lipe od pomoraca,a doduse vec je bez dobrog dila i ostala.Masa pomoraca je vec iselila iz ove lopovske i nesposobne drzave........

2/O Riba avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Teekay

Početno

Svaka cas,Svaka cast napokon je krenulo i sada Nas niko nebi tribao zaustaviti!!

1.Casnik mare avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Bravo za Dalmosa!Idemo dalje, čini mi se da se ne??to pokrenulo!

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Samo tako neka se i naš glas čuje.

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

samo tako
    idemo dalje

Clan Posade Richi avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Bravo ljudi nedajte se treba se cuti o tome sta Vi radite i kako zivite. Ja zivim u Slavoniji gdje kad nekom spomenes pomorca i pomorsku bransu ljudi imaju krivu sliku o Vama i Vasem poslu. Smatra se da Vi puno zaradujete plovite na razna egzoticna mjesta i uzivate ne radeci nista. Ta se slika mora promjeniti. Morate se jos vise potrudit da se cuje za Vas izadite u javnost, medije, televiziju dobit cete punu podrsku. Ovo je pocetak sve pohvale i samo nastavite. Ima nas koji smo na Vasoj strani. Pozdrav!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@dina dok ne reguliramo prava.Pravo u ovoj drzavi hm.Joj koliko bi to trajalo(ustavne tuzbe,Strasbour i sl)
    Korak 1. prijavit se na produzeno mirovinsko ili prijava da si se vratija s broda.
    korak 2. otvorit racun u Italija,Austrija i nama ne daleke zemlje
    korak 3. nastavit navigat kao i do sada i intezivno radit na non rezident statusu( prijava u drugu drzavu)
    Kad brevet istekne napravit refreshment jer ga ne mozes produzit s obzirom da sluzbeno nemas navigaciju

Pip
    Pip je odsutan
    1/E Pip avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    FOCL

Početno Nek se cuje.

Sve pohvale ...Ovo je prvi korak,triba probit led,posli ce bit lakse .Nemamo nista izgubit,ako mucimo mogu nas samo jos gore sjebat..

Administrator Sonny avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Početno

Evo napravio sam i stranicu na facebooku sto se tice pomorac.net-a pa svi vi na facebooku "postanite obozavatelji" na linku ispod.

http://www.facebook.com/pages/Pomora...8504827?ref=mf

1.Casnik mare avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

S pomorcen san u braku 17 godina, s spavali skupa nismo 7.Ovo drugo je on spava na moru, a ja sama.
    Svakoga bi ja poslala godinu dana na brod, i svaku ?ženu pustila bez mu?ža 10 miseci koliko san ja bila. Pa bi znala ??to je to, pa bi minjala sama plinsku bocu, ča je p....dim, ulje na autu,popravljala centralno, čistila diimnjak, minjala kotlić,
    kosila, grabila, sadila, ??ervila razno razne majstore, pilila drva. Ma neznan ni sama ča san jo?? delala.
    Dosta mi je bit dvospolac, otela bin bit ?žensko 12 meseci na godinu.
    Pa neka mi onda neko govori o povlasticama koje imaju pomorci i njhove obitelji.
    Kamo su te povlastice?
    E ovde moren ba?? otvorit du??u!

Zena pomorca
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Svaka cast Mare!!!
    Jos nisam cistila dimnjak al sam postvaljala plocice .....

1.Casnik mare avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

E ro?žice moja, ima nas puno takvih, a ja često čujen i to od mojih najbli?žih, ala sestre, "BLAZI NJOJ, NJOJ MU?? NAVIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
    Ne zavidin nikome, ali neka se svako stavi u na??u ko?žu.
    I na??ih mu??kih!Mi smo ipak doma, dica su nan tu, a oni su tamo sami ko Pale sam na svijetu!!!!

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Ja ću vam nešto reć jer mi je cila familija pomorska a i ćaća mi je naviga u zlatno doba 70-ih godina.Ono što je nekad bilo dok je on naviga e to je bia život.Vrag je onda izlazija iz Juge a on je cili svit vidia,vozia njemački auto dok su drugi Fićeke vozili,ima šoldi,uživa na brodu,ništa mu nije bilo problem.Danas je sve u lovi ( mislin,šoldi su ušli u sve pore društva u sve se po njima gleda...) i danas brodi su malo na moru a još manje u luci i to je jako stresan i zajeban život.Mi smo ga odabrali i nebi se tribali puno žalit ali da nam bar onda oni u Vladi priznaju to kako nam je i olakšaju,i našim familijama...Ali ne....Da bi ja njima Biskaj u 11 misecu,drob bi in se okrenia....Samo 2 dana Biskaja,ništa više...
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •