Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Registrirani clanovi foruma

Dragi prijatelji i clanovi foruma Pomorac.net-a ,danas se u nas forum uclanio i 1000 clan.(Josip)
    Ja i Sonny smo jako ponosni sto nas i vas forum napreduje velikom brzinom, tj u godinu ipo dana smo ostvarili veci broj registriranih clanova nego sta smo zamislili i to puta 2.
    Jako lipo je i to sto se na forumu pokazuje velika razina kulture, sta takoder ide u prilog koliko su pomorci kulturni i disciplinirani ljudi.
    Kao sto znate jako je tesko dvojici ljudi da se ne posvadaju, a da ne pricamo kako je kad 1000 ljudi komunicira na zavidno visokoj razini kulture.
    Jos da napomenem jednu stvar koja je jako dobra, a to je da sve vise i vise ljudi se javlja sto na forumu a sto na PM da im je forum puno pomogao u informacijama o brodu i nacinu zivota na brodu te opcenito dokumentima koji su potrebni za brod i gdje ih nabaviti.

Samo zelim jos jednom naglasiti da vam od srca zahvaljujem u ime Administratora i Moderatora na izvrsnoj suradnji, te se nadam da cemo tako i u buducnosti nastaviti s visokim standardom koji smo sami stvorili i sebi dali na odrzavanje ( visoko smo postavili letvicu)
    P.S

Jos da nam se pojacaju glasovi za Sindikat i da iznesemo popis sta zelimo da se promini u sindikatu pa cemo i tu nadam se napraviti korak naprijed.

Dalmos
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade passaforza avatar
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    fpso

Početno

fala vama!! UVIK VJERAN!!

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Prika,kad čovik nešto zacrta kako bi tia da nešto bude tako - tako će i bit.

Vi ste odlučili da bude tako i tako je i ispalo.

Neka nam i dalje bude dobro i neka je sve više dobrih kolega.
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

3/O divjok avatar
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

;D samo naprid!

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Evala urednici foruma!
    Mislim na dalmosa ,sonnyia i jo?? neko da se ne uvridi sad mi je tlaka tra?žit tu stranicu ,a znate da sam ja umoran.
    Moram Vas pohvalit jer sam ode dozna puno korisnih informacija, ??ta ne bi nigdi drugdi u uvako malo vrimena.Jo?? jedanput bravo.

Ovo lito kad sam prvi put vidija ovaj forum, ba?? sam bija naletija na neke svađe i nadmudrivanja između pomoraca i to mi se nije svidilo da se međusobno svađamo i vriđamo ,pa valjda je svrha ovog foruma pomoć pomorca prema pomorcu.A onda neko vrime nisan gleda ,(a znate ono bila mi je tlaka gledat neka crnila, pa mi je opet tribalo vrimena da se pokrenem),pa sam se za par miseci opet uključia(a triba sam se pokrenit ) i vi??e ne vidim te svađe ,valjda ste upozorili te nadobudne hvalisavce(sićam se onog LNG_experta ,koji je mudrova i vriđa druge, da ne pati od kompleksa ne bi se ni nazva takvim glupim nazivom), nemoj te mi ovo zamirit al sam mora spomenit jel mi je diga tlak ko da radi na space shuttle,
    Eto drago mi je da nas ima i ?želim zahvalit svima koji su mi pomogli s odgovorima, e da mi se jo?? na brzinu ukrcat i to na dobar brod i s dobrom ekipom ona mi je najva?žnija da mi dobro vrime prođe.

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

ekipa sve pohvale
    moramo samo nastavit ovako, jer nam nitko nece pomoci koliko si sami medusobno mozemo pomoci

i zato samo naprijed

Clan Posade Richi avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Takoder sve pohvale!
    Nisam pomorac ali uzivam kratiti vrijeme sa Vama i saznat nesto o Vasem zivotu i problemima s kojima se susrecete! Samo tako nastavite!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dragi prijatelji i clanovi portala i foruma Pomorac.net-a ,danas se u nas forum uclanio i 2000 clan.
    Ja i Sonny smo jako ponosni sto nas i vas portal te forum napreduju velikom brzinom, tj u skoro dvije godine dana smo ostvarili veci broj registriranih clanova nego sta smo zamislili i to puta 2. ( u prosjeku 3 registracije po danu)
    Jako lipo je i to sto se na forumu pokazuje velika razina kulture, sta takoder ide u prilog koliko su pomorci a sad i njihove zene koje tu sudjeluju s nama u raspravama kulturni i disciplinirani ljudi.
    Kao sto znate jako je tesko dvojici ljudi da se ne posvadaju, a da ne pricamo kako je kad 2000 ljudi komunicira na zavidno visokoj razini kulture.
    Jos da napomenem jednu stvar koja je jako dobra, a to je da sve vise i vise ljudi se javlja sto na forumu a sto na PM da im je portal te forum puno pomogao u informacijama o brodu i nacinu zivota na brodu te opcenit o dokumentima koji su potrebni za brod i gdje ih nabaviti.

Samo zelim jos jednom naglasiti da vam od srca zahvaljujem u ime Administratora i Moderatora na izvrsnoj suradnji, te se nadam da cemo tako i u buducnosti nastaviti s visokim standardom koji smo sami stvorili i sebi dali na odrzavanje

P.S

Za sad i uclanjivanje u UPH koju smo ode i osnovali ide zaljenim putem. Malo usporenje nego sta sam osobno mislija ali vidim da se rad pripoznaje i da ce nasa Udruga biti jako jako brojna u nadolazecim misecima i godinama.

Jos jednom svima hvala u ime cile ekipe portala i foruma pomorac.net
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 06-05-2009 at 10:32 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

dalmos,napravili ste pravu stvar,samo ono sta se par ljudi ukrcalo priko ovoga je vec opravdalo cili trud a ja i mnogi drugi vidimo da ce ovo bit puno vise,svaka van cast,vise se ne brinen ni za posal ni za buducnost jer sa ovolikon kolicinon prijateja koje ste vi okupili mogu van samo skinit kapu

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Ka sto je Dalmo?? reka,a i saznanjem sa jučera??njeg sastanka učlanjivanje teče zadovoljavajućim tijekom.
    Znam da je već negdi napisano da ne triba nikog molit za učlanjenje.
    Evo,ja samoinicijativno pozivam barem one za sada neodlučne(nisam u nijednom tijelu Udruge),a na forumu sam od prije par miseci.
    Prosvjed će biti na nivou,ali svi znamo da ni??ta ne funkcionira bez novca.
    U ovom slučaju, iznimka su pojedinci koji su sve ovo pokrenuli,a i dalje volonterski guraju naprid.Naravno,do??lo se do SJAJNE faze kad tribaju pinezi koji će prvi put biti ulo?ženi u pravu stvar,MIRNI PROSVJED OBESPRAVLJENIH POMORACA HRVATSKE NAM DOMOVINE.

Već sada,djelovanje mlade Udruge se osjeća u raznim segmentima interesa nas pomoraca.
    Ne??to se koprca,a počelo je neke i svrbiti.
    Oni koji su stava da je Udruga skup neozbiljnih(i frustruranih)pomoraca trebali su nazočiti sinoćnjem sastanku(i budućim sastancima) pa bi uvidjeli da su tu ozbiljni, inteligentni,kulturni i obrazovani(obrazovani bez obzira na stupanj priznatog obrazovanaj) ljudi svih generacija.
    Sve to uz prihvatljivu dozu zajebancije(bez čega ni ja neznam kako bih ?živija).
    Razmotrimo osobna razmi??ljanja tipa "kako sam do sada tako ću i u naprid".Virujte,jako je blizu overflow na??eg poni?ženja i dru??tvene degradacije.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Virujte,jako je blizu overflow na??eg poni?ženja i dru??tvene degradacije.
    [/QUOTE]

Tako je!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •