Evo neka mi admin oprosti ako sam pogrije??io mjesto za topic ili ukoliko ovakvih odgovora već ima na forumu ali treba mi savjet iz prve ruke pa bih zamolio nekoga od vas da mi napi??e svoje mi??ljenje.
Situacija je sljedeća: Imam 37 godina, zavr??enu srednju tehničku ??kolu smjera strojarski tehničar i kako je do??la voda do grla razmi??ljao sam da napravim prekvalifikaciju za brodskog strojarskog tehničara i da se probam negdje ukrcati da ??to prije zavr??im kadeturu pa da eventualno mogu ići dalje sa ??kolom. E sad, mene zanima da li je brodostrojar kadar koji se uopće tra?ži na brodovima ili je to zanimanje u rangu nekakvog "trgovca" kojih ima na svakom koraku i ako je kakve su uopće ??anse za ukrcaj?
Isto tako bi me zanimalo koliko bi bila cjena potrebnih breveta (ne računajući s??) koji su mi potrebni da budem spreman za ukrcaj?
Napominjem da nisam laik ??to se tiče znanja o motorima i strojevima ali sam totalni laik ??to se tiče navigacije pa bih molio bilo koga tko ima kakav savjet ili mi??ljenje da slobodno napi??e.
Unaprijed zahvaljujem.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom