Bok dečki!zovem se Giovanii..krvna grupa kako sta?
Bok dečki!zovem se Giovanii..krvna grupa kako sta?
Posljednje uređivanje od djerdj : 01-09-2011 at 12:11 PM
ne sjecan se vise ali ja mislin da da.prin da nego ne.a sto se tice thc zavisi kad si zadimi zadnji put,ali ako je proslo vise od 20 dana nemas straha.
Gulite kompire a ne pomorce !!!!
Kako kome.Nekome ne mogu nac ni dan nakon sta je zapalija. Ako se zelis igrat treba naucit pravila igre prvo da ne bude penala.
A sad malo zakona,a ne pisicu kakicu.
http://hrvatska.poslovniforum.hr/nn-...09/009da.asp-s naglaskom na clanak 10.(Uvjeti izdavanja pomorske knjizice)
http://www.mmtpr.hr/UserDocsImages/n...osadamore.mht- s naglaskom na clanak 7 unutar ovoga pravilnika.ZNaci treba DA test.
Nazvala LK Rijeka ,
Poliklinike : račkoga i provitu te provjerila:
Za matrikulu: običan lječnički bez droga testa ko??ta od 430-450 kn ovisi o klinici
Droga test se radi na zahtjev ili pred ukrcaj ko??ta dodatnih 350 kn.
ps.znala sam da suprug za matrikulu nije radio droga test vec pred sam ukrcaj, pa sam namjerno isla pitat, ako se sta mjenjalo u međuvremenu.
....They say be afraid
you're not like the others,
different DNA, they dont understand U.......KP
Ne trebas me moliti, dovoljno je pitati...
Konstatacija je iz vlastitog iskustva. Buduci da sam bio u slicnim diemama kada sam radio matrikulu, vrlo dobro se sjecam da droga/alkohol test nije bio potreban...sto je i logicno. To bi bilo isto kao da ti daju da puses alko test da bi izvadio vozacku...di je tu logika...
Ali, zbog toga sto sam vadio matrikulu prije xy godina, i zbog toga sto je malo logicnih stvari u nasem zakonodavstvu, naglasio sam ako se nesto nije promijenilo.
Dovoljno jasno?
I, btw, THC je moguce naci dugo u mokraci jer se talozi u masnim naslagama...i naravno da ovisi o kolicini, ucestalosti, vremenskom periodu pusenja, organizmu, tezini, kolicini masnih naslaga, masu faktora...
nikad mi nije trazilo droga test, vidi se na meni da ne uziman nistani za matrikulu ni ukrcaj. novu san matrikulu napravija ima 20 dana
procitaj slovo zakona i sto je obavezno na tom lijecnickom. Sad sta u nas nitko ne radi po zakonu je drugi par postola.
Ovisi o kompaniji, na ove moje tankere svakako, i na ostale koliko znam, cruiseri 100% jer mi je prika radi toga dobija nogu sa Costa cruisesa, pa ko voli udrit blaza neka vidi koliko mu je to pametno...![]()
NE MOLIM JA NIKOG NI?*TA OSIM DRAGOG BOGA
A ja ti isto iz svog iskustva govorim da kad sam i??a prvi put u ?životu radit matrikulu, bez da me je iti jedna kompanija poslala, dakle sam o svom, mora sam napravit DROGA TEST.....
Zatim nakon ??ta mi je isteka taj lječnički pa onda obnova istog, ponovo DROGA TEST..........prvi sam radija u ZD a sljedeći u ST
E pa sad vi "lupajte praznu slamu" ode i dalje, ka' ??ta znate čim neko napi??e svoje iskustvo, odma mu "skakat" u usta
Cuj stari...meni se cini da si ti jedini koji skace na ovoj temi.
Uopce me ne zanima molis li se Bogu, Alahu ili svetoj kravi, ali na moj si post, dakle na moje iskustvo uletio molitvom popracenom brojnim usklicnicima....i time meni skocio u usta.
Moj odgovor je bio postan kao dobronamjeran savjet useru imena "djerdj", i opet ponavljam da sam naglasio "ako se nesto nije promijenilo". Ne znam cime si se nasao pozvan da se "deres"?
U Rijeci se, kao sto mozes procitati u postu usera "ccyp" nista nije promijenilo, ili mozda tvrdis da lucka kapetanija i dvije ovlastene medicine rada "mlate praznu slamu"?
Nicime ne osporavam tvoja iskustva, ali ti ocito mislis da su sva tudja iskustva "mlacenje prazne slame"...i vrebas po temama na forumu da bi se istresao na korisnike. Puno si nervozan, ali mislim da ti ovo nije mjesto za lijecenje zivaca...
I usput, ne bi mi bilo nimalo cudno da u svakoj kapetaniji imaju druge kriterije...kod nas je sve moguce...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)