Drage kolege,
Evo razotkrija san jednog muljatora iz Slavonskog Broda(navodno) i njegovo ime je Jordan Zdravko(navodno), ukrcaje na Ablemana(navodno) place su ludilo, ugovori ka iz bajke, samo treba uplatiti 200 kuna i vec cete biti ukrcani.
Naravo posla san mail direktno Ablemanu a oni naravno nemaju blage veze.
Upravo sada san krasno ruca, napisa ovu obavjest i sada iden na muriju dignit prijavu protiv doticnog, vjerovatno se on dobro sakrija pa ce vjerovatno biti problem ga razotkriti ali nema veze, vise mi je pun kurac ovih muljatora i prevaranata koji ka ono traze 200 kuna pa nista, e a lipi moji kuna po kuna pa vi vidite koliko doticni stavi u dep, a vi navigajite........
Kolege, jedino zajedno mozemo izkorjeniti sve ove prevarante, ako znate kojega lipo ga prijavite policiji pa neka oni rijesavaju.
ZAJEDNO PROTIV KRIMINALA
Mobitel ovoga telca je 091 734 1899
Mail mu je zdravko.jordan@hotmail.com
Mail koji san dobija od Ableman kompanije:
Flag this messageRE: Leo Alajbeg, 1st. engineerThursday, January 7, 2010 3:44 AM
From: "Marilyn Silvio" <m.silvio@ablecareosg.com>Add sender to ContactsTo: leo_alajbeg@yahoo.comDear Leo,
Firstly I thank you for your email and interest in our company. Please be advised that we do not have any contacts/representatives in Croatia . We accept applications at our offices here in Malta and do all the necessary arrangements from here.
If you are interested kindly send us your detailed CV & we shall contact you accordingly. If it’s possible kindly also send us the contact details of this person.
Thank you & regards,
Marilyn Silvio
Recruiter & Personnel Logistics
From: leo alajbeg [mailto:leo_alajbeg@yahoo.com]
Sent: L-Erbgħa, 6 ta' Jannar 2010 16:47
To: info
Subject: Leo Alajbeg, 1st. engineer
Good day,
My name is Leo Alajbeg, 1st. engineer on Princess Cruise Line.
I am interested to change career and try to find work on rigs. I found a hiring agency for your company here in Croatia , Slavonski Brod and his name is Jordan Zdravko.
Please let me know is that reliable person to contact.
Best Regards,
Leo Alajbeg
1st. engineer
Princess Cruise Line

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom